Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neszkár

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Amiken megakadt a szemem 2015.03.24 10:14:47
Egy olyan rendezvényen, mint az AMTS, nagyon sok, valamilyen szempontból érdekes jármű van. Van köztük szép, ocsmány, van sok pénzből épült förtelem és kevés pénzzel faragott műremek. A baj, hogy egy ekkora tömegben az ember nagyon gyorsan túltelítődik, meg aztán minden nem…..
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
neszkár 2014.03.16 13:58:52
@mennyi?husz!: Az F1 nézhetetlensége miatti szabadidő növekedésre én inkább a BTCC-t ajánlanám, ahol több márka kiélezettebb küzdelme folyik. Hétvégente 3 futamos lebonyolítási rend mellett legalább 30 futamra van lehetőség. A WTCC nagy bajnokai is itt szereztek túraautós hírnevet (Müller, Tarquini, Menu, Thompson) és a közvetítések kiváló hangulatban zajlanak. Az egyetlen hátrány, hogy csak feltöltött videókat lehet nézni (naugyanhol), mivel az ITV4 nálunk szinte foghatatlan.
neszkár 2014.03.16 14:03:25
@Schütii: A TV-s motorhangot közvetítése válogatja a V8 supercarst inkább túlharsogják a kommentátorok (nagyon helyesen).
Az úgy volt, hogy a házasember ösztönöm megsúgta: ha szombaton két gyerekkel felvértezve elmegyünk gigantikus játszószőnyegért a kék-sárga áruházba, akkor aznap már nem jutunk ki a Hungaroringre. Ez a fajta ösztön előbb-utóbb mindenkiben kialakul és százból százszor bejön,…..
Jajj,de csúnya! Nagyon egyedi 2013.03.05 13:39:09
Helo.Eladó sorba került szeretett kis suzukim.Nagyon egyedi,ilyet nem látsz az utakon közlekedni még egyet.Amit alakítottam rajta: -60/-60 H&R ültető rugók,egyedi festésű acélfelni(elöl 70% michelin téli,hátul 80%-os barum téli gumikkal)löklapba rácsok,hűtőmaszk csere,löklap…..
András olvasónk küldte be a hírt és a videót, köszönjük neki. Lényegében bearanyozta a napunkat, annak ellenére, hogy ismét a halmozottan súlyos szabálysértés öndokumentációjának tipikus példányával szembesültünk. Amit nyilván elítélünk és szomorú, de mindezek…..
Racing In Slow Motion IV from Mattzel89 on Vimeo. Mattzel89 megint odatette magát. Pedig újfent csak egy lassított kisfilm. Mégis... ..
neszkár 2013.03.24 14:57:37
Mostanában egyre jobban kezdem megérteni, hogy az élvezetes örömautózáshoz nem kell 200 lóerő. Mindenkinek kellene egy 127-es Fiat, hogy helyre zökkenjen a világnézete. Nem, nem találtam fel a meleg vizet, volt már erről írás a Totalcaron. Csikós is nagyon szerette  és egy…..
Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra. Mi szart csinálhatott ez a robogós?…..
Az Audi S1 egy olyan raliautó, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Gyönyörű kasztni, brutális hang és bivalyerő. Már akkor csorog az ember nyála, ha meglátja. A Baranya Kupára Béres Josko elhozta az S1 Quattrot, amelyet gyönyörűen megtáncoltatott. Kötelező megnézni! ..
neszkár 2012.10.23 09:50:13
@Németautós: Elfogult vagy. Ezt legalább annyira kipróbálnám:
www.youtube.com/watch?v=88SMR1UcacA&feature=relmfu
Elmebetegség a köbön.
A TC podcastjának, a so genannte Égéstérnek lelkes hallgatója vagyok. Több oka is van. Az egyik, hogy örök érvényű mondatok hagyják el a szakértő ajkakat. Pl. ahogy Vályi "ommm" Pista úgy képszerűsítette Winkler Robi egyik elkövetett hibáját, hogy "és akkor…..
Racing Dream Na ez, ez autóverseny 2012.04.10 18:02:00
Ez a szép az autóversenyzésben. Ilyent csak a túraautózásban látni, de ott sem minden nap. Ez a hirig kell a népnek, mert elhiszik, hogy itt tényleg életre-halálra megy a küzdés. Ilyent szeretnék nézni itthon is, egy hasonló méretű mezőnyben. ..
neszkár 2012.04.11 20:20:54
neszkár 2012.04.11 20:26:02
@haggyadaszt: Meg is teheted, a youtube-on fenn van az első hétvége. Tavaly is a legjobb sorozat volt most nézem 2010-től visszafele....
neszkár 2012.04.12 08:16:39
Szombaton lesz egy jó kis verseny - sajnos Belgiumban. Tavaly is csak utólag írtunk róla, de most legalább pár nappal korábban eszembe jutott, így ha valaki éppen Belgiumban jár, vagy éppen ott él, esetleg bevállal akár egy hosszabb utat is, talán el tud menni.A nevezési lista sem…..
Ahogy Kazal László örökzöld slágere mondja: Megyen a hegyen a turista és meggörnyedve cipeli a cókmókját... nos, ezen a hegyen tényleg turisták ezek a gépek, de hogy meggörnyedve cipelnék a cókmókjukat? Nem úgy tűnik. Életem meghatározó élményét köszönhetem nekik - melyet…..
neszkár 2012.02.15 09:22:37
@Index Elek: Svácban csak ilyen verseny van, mert az ötvenes évekbeli Le Mans.i tragédia után betiltották a versenyeket. Aztán ez mára feledésbe merült de versenypálya azóta sincs ott. Viszont haknizni elhívnak bárkit.
Legtöbben máig meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, mások szerint nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
neszkár 2012.02.09 18:01:25
@Real Simon says: Hogy ne is menjünk ennyire messzire pl. Raikkönen.....
A Motowell márka egy ideje már létezik, de én csak tavaly, a mopedrally előtt botlottam bele – akkor tértem vissza ugyanis a robogózásba. Igaz, áll a házunk előtt jó ideje egy ilyen, külsőre meg voltam győződve, hogy valami über menő márka. Aztán amikor megláttam a…..
neszkár 2012.01.19 15:51:35
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
Robogó Tőle ne vegyél robogót! 2011.10.12 12:17:00
Jól nézzük meg a sasorrú fiatalembert: ő az, akitől soha, semmilyen körülmények közt nem szabad robogót venni. Ugyan a gépet jól kezeli, de nem bánik jól vele: annak ellenére, hogy az MBK Stuntot defenzív városi közlekedésre tervezték, nem hinném, hogy erre gondoltak a…..
Meg kellene végre hozni ezt a férfias döntést a teszetosza heti emelések helyett. Nagyot változna a világ, imádnánk. Vitaindító cikkünk blogposztja...
A japán márka marketingesei elég csehül állhatnak ötlet terén, vagy csak volt idejük egy gigantikus értekezletre, ahol kitalálták, hogy népszerűsíthetnék termékeiket. Döntsünk meg Guinness-rekordokat! - kiáltott fel valaki hangosan és az ötlet első hallásra jónak tűnt. Ám…..
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
A Forma-1-re az utóbbi időben sokan sokféle jelzőt aggatnak. Kétségkívül kevésbé látványos már, mint volt, sokszor fordul unalmas körözésbe egy-egy futam, és a tévéképernyőn keresztül lassan nem is tudatosul bennünk, hogy valójában mekkora tempónál zajlik mindez. Ezt…..
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
neszkár 2010.11.24 07:53:17
@Tatanka: A cikk alapján a tötymörgők generálják a szükségtelen gyorshajtást is (legalábbis részben), vagyis a statisztika ha létezik is, akkor sem valós képet mutat.
De ez nem igaz. Vagy mégis?