Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltiii

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokon belül elkészülnek a képek és anyagok a regisztrációval és minden egyéb tudnivalóval kapcsolatban a Solid Trust Pay számlát illetően.Aki A TVI Express üzletben dolgozik, vagy szeretne dolgozni, javasolt mindenképp egy Solid Trust Pay számla. Sokrétű segítség várható…..
Az első "nooormális" hírlevelemre kaptam egy ilyen e-mailt:"Ne haragudjon, de baromira nem szeretjük, ha lehülyéznek minket.Nem szeretjük azt a stílust, amit Ön képvisel.Ne hülyézzen le bennünket még egyszer."Ez a levél indított arra, hogy először kérjem az Ön…..
. Nooormális? 2009.03.23 11:06:52
Amikor Maaargit bemegy egy cipőboltba, akkor ezt kérdezi az eladótól?"Jó napot kívánok! Megmondaná nekem, hogy a cég mióta működik, mi a neve és hogy mik a tevékenységi körei?"Nos, lehet, hogy Maaargit ezt kérdezné, de kétlem, hogy rajta kívül más is feltenne ilyen…..
amikor rájöttél, hogy a kellő pillanatban mégsem jó döntést hoztál?- Soha nem kereshettél ilyen könnyen pénzt mint most.Teljesen legálisan, akár az internet segítségével is!Ráadásul AZ  ELSŐK  KÖZÖTT LEHETSZ.... MERT A RENDSZER CSAK NEMRÉG INDULT!!Ha te éppenséggel…..