Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binary11 (törölt)

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
Olvasom az indexen, hogy Átverésnek érzi az elit a társkeresőjét, vagyis hogy az elittárs névre hallgató társkereső nem látszik túl tisztességesnek. Én náluk nem jártam, de egy másikon, a randivonalon igen.Regisztráltam, fizettem, mert elhittem, amit a reklámjaikban nyomatnak,…..
..
binary11 (törölt) 2013.01.24 09:39:12
@bioLarzen: veszel kéthavonta 2-3 ezerért calgont, vagy veszel 7 év múlva új mosógépet. Melyik érte meg jobban? :D
Az évi 20-50-100 milliárdos állami mentőövekkel életben tartott MÁV-hoz és BKV-hoz képest igazi sikersztorinak tűnik a Magyar Posta, hiszen évi pár milliárdos nyereségre még futja is, mintegy évi 200 milliárdos árbevétel mellett. Ebben persze jelentős szerepe van annak, hogy…..
Szorul a hurok a tisztálkodni vágyó fizetővendégeken! A budaörsi Agip mellett lévő McDonaldsban nem szaroznak a tankolók és vásárlóik szétválogatásával, mindenkitől egységesen beszednek 100 forintot, ha nem akarja büdösragacsos kézzel összefogdosni az autóját: Szeretném…..
Random Norbi megint beszól 2012.11.15 15:35:03
..
binary11 (törölt) 2012.11.16 08:39:32
Pedig komoly városban lakom. Ma egy kulcsot akartam lemásoltatni - amire már önmagában is az emberi hülyeség, nemtörődömség és szégyentelenség miatt volt szükség, na de hagyjuk - , és délután három óra környékén nem találtam nyitva tartó kulcsmásolót. Tudtommal ma nincs…..
Néhány hete már téma volt, hogy útépítések befejeztével egész hosszú szakaszokon nem távolítják el rögtön a sebességkorlátozó táblákat, és ez jó terep lehet a rendőröknek pénzszedésre. Ezúttal Gab. kissé ingerült (azt hiszem, jogosan) levele landolt nálunk, mivel…..
binary11 (törölt) 2012.10.28 00:16:47
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A Fogyasztóvédő Alapítvány felmérést indított, hogy pontosabb képet kapjunk a kaotikus törvények még kaotikusabb végrehajtásában. Kinek mennyivel drágult a tarifája az át nem hárított mobiladó óta? Itt lehet kitölteni. Furcsának tűnik, több esetben a szolgáltatók nem…..
Az a baj, gyerekek, hogy ahogy a korszakok-kormányok változnak, úgy változik folyamatosan a múlt is. Hősökből bűnbakok lesznek, forradalmárokból csőcselék és fordítva. Sajnos '56 is azon sajnálatos történelmi események közé tartozik, amelyeket képtelenek vagyunk tiszta fejjel…..
Gáborék nem tiltakoztak eléggé, így rákerültek egy adóslistára, még ha azt pozitívnak is nevezték. Erre a listára hivatkozva aztán nem kaptak havi 5500 forintos kiadást jelentő áruhitelt. A Budapest Bank nyugdíjas családtagot javasolt vásárlónak, mert a kalkulációik szerint…..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
binary11 (törölt) 2012.09.05 14:35:44
Elnézést, ha kicsit vulgáris, de így talán az első mondattól kezdve érthető. Készül a 2013-as költségvetés, megint szó esik a vállalkozások támogatásáról. De semmi újdonság, mindig a régi nóta. Most persze hitel kevésbé, főleg pályázat. Munkahelyteremtés, megőrzés,…..
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..
Ki gondolta volna, hogy a kizárólag aromából, színezőanyagból, édesítőszerekből, tartósítószerből és sürítőanyagból készülő Nagymama szörpje nem pótolhatja az anyatejet? Sőt, a gyermekek figyelmére káros hatást gyakorolhat. Mondjuk arra a sima szörpök is jók.…..
Tegnap megírtuk, hogy a Barátok közt egyik alapembere, R. Kárpáti Péter, azaz Berényi András kiszáll a sorozatból, (na nem jószántából, hanem mert kiírják) ma a Bors számol be arról, hogy a Tv2 szappanoperájában lesz vérfürdő, amit mi valahogy úgy tudunk elképzelni, hogy egy…..
binary11 (törölt) 2012.08.24 17:18:48
Névtelen olvasónk egy levelet küldött, amiben arról ír, hogy a WC-be lépve cigifüstöt érzett, majd a kalauz rátörte az ajtót, s meg akarta büntetni dohányzásért. Olvasónk nem hagyta magát, a kalauz pedig mindenképpen ki akarta fizettetni a 8000 forintot, így a beküldőnk úgy…..
binary11 (törölt) 2012.08.23 13:04:15
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Nem mai történet, de érdekes lehet, különösen amit olvasok a blogon.Gyereket szerettünk volna a párommal, de nem jött össze.Neki volt már 2 gyerkőce az előző házasságából, így engem vizsgáltak, de nem találtak semmit. A doki vigyorogva mondta, azért nézzük meg a pasit is, mit…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
binary11 (törölt) 2012.08.06 14:40:13
A Homár se gondolta volna, hogy a "válság" nem vitte el az üdülésijogturizmust, de nem. Sőt, még emberek is vannak, mint Feriék, akik befizetnek egy "nyereményhétvégére", hogy aztán többórás agymosásért fél nap kárpótláswellnessz után utcára tegyék…..
binary11 (törölt) 2012.07.26 15:37:16