Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morgócica

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nagyon igazságos vagyok, nem teszek különbséget a gyerekek között. Például a múltkor két, egymás mellett ülő kislány rosszalkodott, beszélgetett az órámon: Máriabükkszentkiskutasi Adalbertína Krisztabell és Fa Dia. Mindkettő ugyanazt a büntetést kapta: másnapra le kellett írniuk a nevüket…..
morgócica 2022.08.09 13:41:24
Szomorúan, elgyötört arccal megy haza egy nő az első munkanapja után, pedig reggel, mielőtt elindult az új munkahelyére, még nagyon lelkes volt.- Mi történt? Mi a baj, Bogárkám? - kérdezi az anyja.- Az a baj, hogy az új főnököm példaképe a nagyanyja volt!- Na és? Hát az nem baj! Pont, hogy nagyon…..
morgócica 2022.02.21 21:42:17
Fellázadnak a betegek, hogy mekkora hülyeség már az, hogy az orvosok nem latinok, ők sem latinok, a személyzet sem latin, mégis latinul vannak írva a receptek, a betegségek, a szervek, de még a rendelők nevei is. Az egyszerű ember belezavarodik, azt sem tudja, hová menjen. Lehet, hogy hagyomány, meg…..
- Hogy gúnyolódtak II. Rákóczi Ferenccel a szemtelen gyerekek, úgy, hogy ő azt észre sem vette?- Hogy?- Azt kiabálták neki, hogy "Fejedelem! A fejed elem!"..
Egy népszerű zenekar úgy dönt, hogy feloszlanak, de előtte még tartanak egy nagyszabású búcsúkoncertet. Hatalmas az érdeklődés, teltházas a koncert. A zenekar tagjai belegondolnak, milyen ciki az, ha ugyanarra a sorsra jutnak, mint előttük nagyon sok más zenekarok, azaz mi lesz, ha…..
morgócica 2019.01.06 11:04:12
Egy nyugdíjas nő örömmel meséli a barátnőjének:- Képzeld, kaptam egy állásajánlatot!- Nem mondod! Melyik cégtől?- Azt nem tudom, a buszon le akartam ülni, amikor egy fiatalember azt mondta, hogy "Álljon csak maga is, nyanya!"..
A világ legjobb viccei Leküldi? 2018.12.20 06:00:00
A kocsmában nagy szenzáció van: egy ötvenéves faszi, aki törzsvendégnek számít, azt állítja, hogy leküld egymás után öt pohár egydecis páleszt. Mondják, hogy az kizárt. A kocsmáros kiméri az öt pohár italt, a faszi fogja az első poharat és így szól:- Ezt most leküldöm. -…..
A világ legjobb viccei Vajk-rém 2018.11.24 06:00:00
István király halála után néhány héttel a királysághoz tartozó szolgálók fejvesztve rohantak kifelé, egymást ellökve, a fekvőkön átlépve vagy megtaposva őket, a szembe jövőket magukkal ragadva. A helyi parancsnok kardját derekára csatolva indult, hogy megnézze, mi a riadalom oka. Nagyon bátor ember…..
A hajóskapitány megtanítja számolni a kutyáját. A matrózok tesztelik az állat tudását. Mennyi kettő meg kettő? - kérdezi az egyik. A kutya ugat négyet. Mennyi huszonhét köbgyöke? - kérdezi a másik. A kutya hármat ugat. Mennyi tízezer tízes alapú logaritmusa? A kutya négyet…..
morgócica 2017.04.01 20:46:38
A 2005-ben bezárt Parádsasvári Üveggyár hazánk egyik legrégebbi, a közel 300 évével szinte már történelmi jelentőséggel bíró gyára volt. Kezdete egészen a 18. század elejére vezethető vissza...
Utazásaim során egy olyan elhagyatott épületre bukkantam, amiben ezerszámra vannak szétszórva magyar és külföldi propaganda és turisztikai anyagok, többségében a '60-as-'70-es évekből...
A Kékestetőtől nem messze, a Mátra erdeiben egy nem mindennapi vasszörnyet találhatunk. A síugrás hazánkban egykor népszerű sportnak számított, majd a '80-as évek vége fele, a műfaj kihalása után a sánc vasszerkezete a mai napig is mementóként áll a Kékestető oldalában...
morgócica 2015.06.30 13:54:43
Hihetetlen, eddig soha nem látott felvételekhez jutott a Szellemvárosok Magyarországon, az egykor legtitkosabb szovjet bázis életéből. A videó 1974-ben készült, amit feltehetőleg egy magas rangú tiszt készíthetett az egykori szupertitkos bázis déli területén. A objektumról…..
A világ legjobb viccei A törés 2014.08.24 06:00:00
Férfi és nő szeretkeznek, mégpedig úgy, hogy a férfi van alul, kikötözve, felül pedig a vehemens nő. Utóbbi agresszívan, vadul ugrál, átadja magát az élvezeteknek, de egy rossz mozdulat után a férfinek eltöri a péniszét! Emberünk felülne az ágyon, de nem tud, mert ki van…..
morgócica 2014.08.24 20:46:21