Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hartyi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az az árszint, ami valószínűleg tömegeket érdekel majd. Autók kezdőknek, mindenféle igényhez, mindenféle spektrumban. Nagy tanácsadónk második része. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hartyi 2012.03.25 15:32:18
@Wolfram: Értelek. Egyébként valszeg megnézés lesz belőle, mert annyit vélhetően megér a dolog.

A Civic kapcsán nekem is ez a legnagyobb félelmem. Semmi kedvem kikapni egy "Boyracer" változatot (jó szó :) ). Bár ezek közül egyik sem tűnik annak, azokat már kiszórtam a listámból régen. Az angol változat inkább családi autónak tűnik. A piros... nos azon a kipuffon kívül semmi olyat nem látok, amit egy ilyen kölök ráhegesztett volna.
hartyi 2012.03.25 15:35:45
hartyi 2012.03.25 23:44:38
@ben1988: Hajlok rá én is erősen, bár a Civic sokkal család-barátabb méret. Tudsz esetleg valami szakit aki rendelkezik annyi típusismerettel, hogy be merne vállalni egy vétel előtti átvizsgálást?
IDDQD Pillantás a jövőbe 2011.04.07 10:01:50
Az idei Game Developers Conference-ről már voltak kézikamerás videók az Unreal engine bemutatójáról, de most itt a hivatalos, hd anyag, ami leginkább a motor DirectX11-es trükkjeit, meg a mobilos fejlesztés lehetőségeit demózza. Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik,…..
Tavasz végén, nyár elején történt talán, hogy végre elkészült a kiskörút Kálvintól Astoriáig tartó szakasza, de az öröm nem tartott sokáig, mert amint elhárult volna az akadály a közlekedés elől, újabbat emeltek: szétbontották az utat az Astoria és a Deák között, ezzel…..
Ha valaki megkérne, hogy adjak neki pár játékot, ami leginkább megmutatja, mire képes a Commodore 64, a C.R.E.A.T.U.R.E.S-t egészen biztosan a kezébe nyomnám. A platform egyik legszebb, legjobban összerakott játéka volt ez, egyben a legviccesebb. A C.R.E.A.T.U.R.E.S. volt a nyolcvanas években az,…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
hartyi 2010.09.27 12:39:02
@t_m_s: Ott a pont! Thököly-Dózsa sarok: Palacsinta király. Pont az éjszakai busz megállójában. Ejjj, de sokszor mentette meg az életemet hajnalban, amikor egy jófajta sajtburival csillapítottam a purgatóriumot. Sokszor betérek, ha arra járok. 500 Ft-ért ajándék és nagyon finom. Persze a húspogácsa fagyasztott, de az összhatás (friss zöldségek és ropogós savanyúkáposzta!!! nem csalamádé) kiválló.
IDDQD LEGO Starcraft 2010.07.28 21:52:53
Hogy odaveri a Lego Star Warst! Tamás nevű olvasónk találata, én meg megígérem, hogy most 24 órán át nem posztolok starcraftosat.   ..
hartyi 2010.07.30 12:21:42
@Tzupi: Ott a pont. Azt bizony gépágyúval kellett volna osztania. De amúgy 9/10
Az előző néhány kütyüposztban sokat morfondíroztam azon, hogy szívesen beszereznék egy teljes QWERTY billentyűzetes PDA-t jegyzetelésre (de valami eszméletlenül drágák a piacon levő eszközök, így mind kiestek), egy tökéletes e-book readert (de egyik jelenlegi termék sem az…..
Nem olyan régen, decemberben kezdtem kalandozni az almaborok világában. Cseppet pontosabban fogalmazva: brit típusú, szénsavas almaborokat, azaz cidereket kóstolgattam. Már akkor rájöhettünk, hogy készítés módja tekintetében a cider inkább bor, viszont csomagolás, marketing és…..
Frissítve!A verseny végeredményéhez nem férhet kétség. Amint azt minden BKV-t használó rendes ember tudja, a legkényelmesebb ülések a 74-es vonalán közlekedő régi trolikon a menetirány szerinti bal oldalon, elöl lévő négyes ülések. Igen, ez tény. Azokon az üléseken nem csak…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
A farok csóválja a kutyát, saját farkába akasztják a hóhért! Jézus Mária! Durvul a kampány! Nagyon, és nem kicsit! Már épp kezdtük megunni, hogy gúnyt űzzünk minden egyes magyar EP-képviselő angoltudásából és jellegzetes akcentusából, amikor kaptunk még egy elég erős…..
Azt tudtam, hogy XII. kerület honlapjáról elérhető egy remek térinformatikai rendszer, de azt nem, hogy olyan pompás kincseket lehet vele felfedezni mint amilyet Tamásnak sikerült. Íme egy terasz (vagy udvar?), mely rejtélyesebb mint a Kenedi-jelentés és a Kennedy-gyilkosság…..
Szerdán eltávolították az AppStore-ból azt az alkalmazást, ami egy nagyon beteg módját választotta az időtöltésnek. A képernyőn állítólag egy kisbabát láthattunk, akit a telefon rázásával sokkolhattuk, amíg meg nem hal. Ez volt a játék célja."Ez az alkalmazás nagyon…..
hartyi 2009.04.24 14:47:34
@stevejobs: Hát pedig valaki lecsapott rá (bár lehet, hogy nem tőled hallotta az ötletet). Emlékeim szerint úgy hívták a progit, hogy Sexeinstein és a Wolf-ot írták át az általad felvezetett módon. Mondjuk jó szar volt az biztos, de egyszer vicces.