Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeush

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szakdolgozat lettünk! 2014.06.26 13:48:34
Talán nem túlzás azt állítani, hogy vagyunk itt már annyi ideje és láttunk/tapasztaltunk már határon innen- és túl annyi mindent, hogy ritkán lepődünk meg bármin is. Pláne kellemesen. Néhanapján előfordul, ezt aztán évekig emlegetjük még. A kutya nem gondolta volna, hogy…..
Zeush 2014.06.26 14:01:48
Belsőség Egy tankkal Nürnbergig 2014.02.01 13:59:49
Ahogy már évek óta, idén is Spielwarenmesse Nürnberg. Most Rézmányi a tettestársam, igyekszem felkészíteni a helyszíni sokkra, de látom rajta, nem érti. Majd meglepődik a látványtól, nekem mindegy… Hajnali négyre terveztem az indulást, de persze még élesíteni kell egy angol…..
Prokee-t szentté kellene avatni. Ő a forrasztópáka Quentin Tarantinója és a hidegvágó Charlie Benantéje egyben. Még az Eurovan megvétele előtt megkérdeztem, hogy a nagy precizitást és rutint igénylő belső elektromos dolgokkal elszüttyögünk-e a garázs kellemes félhomályában,…..
Zeush 2014.01.18 10:35:49
@gwr:

Hála a Jó Istennek, hogy nem vesznek új autót! :)
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Totalcar uncut. Vasárnap jövünk!..
Zeush 2011.10.27 21:43:04
@ommm: Köszi szépen a választ, akkor hál' istennek nem maradtam le róla!
Amúgy belőled tényleg több kéne, és a Csikós Zsoltiból is (a 4.b-ből)
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Kisautó blog Élet az LCD előtt 2011.08.26 11:49:00
Mert létezett ilyen játék már régen is, bizony, igazi szimulátorosban. Kicsit ki kellett egészíteni ugyan képzelőerővel a használatát, némiképp felül kellett emelkedni az agy, pontosabban chip nélküli vezérlőrendszer ügyetlenségén, kiszámíthatóságán, de higgyék el,…..
Zeush 2011.08.26 12:23:26
@KevinMulder:

Hehe, olyat mi is játszottunk már, igaz, nem direkt! :)
Az az igazság, hogy engem Vályi Pista már több, mint két éve elkezdett oltogatni Goodwooddal. Mondta, hogy tök jó buli, angolok, öreg autók, mindenki beöltözik korhű ruhába – beülünk a Transitba, ragasztunk barkót, botrányosan jól érezzük magunkat, menjünk. Az a…..
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
Zeush 2010.06.08 19:25:07
@swt: Köszi szépen, megpróbálom!
Zeush 2010.06.08 19:26:43
@sipike78:

A karokat megcserélni? Hát, nem tudom, hogyan kell leszedni őket. Nem vagyok autószerelő. A lapátokat próbáltam már variálni, de nem segített. Bezsuvázom a rugót, egy próbát megér.
Köszi
Zeush 2010.06.08 22:25:47
@nov2016:

Nagy köszi a tippért, megnézem :)
Karotta Közlöny Sajtóközlemény 2010.06.02 23:28:00
Budapest, 2010. 05. 29.Azonnali közlésreA magyar blogoszféra két jeles kiadványa, a zamat.blog.hu és a karotta.blog.hu szerkesztősége ünnepélyes keretek között fuzionált. Az összeolvadás előkészítése során a felek feltárták a kínálkozó szinergialehetőségeket és…..
Belsőség Ínséges idők 2010.03.05 17:08:00
Bármennyire is várjuk, csak nem jön friss infó Csikóséktól. Minden valószínűség szerint úton vannak, legutolsó telefonos beszélgetésünk során Bende annyit mondott, hogy a kárfelvétel megtörtént és indulnak tovább, Katinak el kell érnie a repülőgépét. Állítólag készül beszámoló a mai délelőttről,…..
Belsőség Csikós boldog 2010.03.04 18:00:00
A remek ebéd és a kocsi átvétele után útnak indultunk, egy helyi autórajongó telephelyére a gyűjtemény szemrevételezése céljából. Viszonylag gyorsan kellett pakolászni, a degeszre tömött Insigniából a Pontonba kerültek át, amik kellenek az életben maradásukhoz. Csikós és Kati a Mercedesben követték…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Belsőség Nem kérsz kávét g..i? 2010.03.03 15:38:00
Puttgardenbe már elég megkínzottan érkeztünk. Még Hamburg után találtunk egy Burger Kinget, ott kajáltunk, majd megírtam még egy esti posztot, és ott ledobta az agyam a gépszíjat, Tibby látta is, hogy nem vagyok már nagyon jelen, ezért átvette a vezetést. Ő se volt az a hamvas szűz, hihetik, kevés…..
Belsőség Fejétől bűzlik a hal 2010.02.27 12:46:00
Ja, a lábfejétől, - mondta anno a megboldogult Hofi Géza. Az új vizsgarendszer bevezetése rengeteg kérdést vetett fel az autósok körében. Eredetiségvizsga, zöldkártya, fizetés vagy sem, még az autós társadalom laikus részének is feltűnhet: a kis tócsában akkora a pancsolás, a…..
Zeush 2010.02.27 14:58:10
@873ujr3rk:

"szavazz te is a jobbikra mert ők még sosem voltak hatalomban, szóval biztos hogy becsületesek"

Meg is nyugodtam. Ebben az országban, ha valakik nem voltak még hatalmon, akkor már tuti, hogy becsületesek is?

Amúgy szépen tudtál politizálni és cigány-zsidózni egy mondatban, gratulálok hozzá. Tényleg érdemes lenne a jobbikra szavazni.
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Belsőség Anya, hajó! 2009.10.06 06:47:00
Bármennyire is feszítette a szakmát az új Punto, nem kell hozzá nagy látnoki képesség, hogy észrevegyük, a bemutató helyszíne is közrejátszott, hogy ilyen szép számban jelentünk meg. Az olasz haditengerészetnek (Marina Militare) 2008-ban átadott Cavour az olaszok büszkesége.…..
Nem kertelek, nem írok hosszadalmas, szájbarágós bevezetőt, hanem belecsapok a lecsóba: mi a francot keres Bernie Ecclestone fejszobra a Hungaroring bejáratánál? Mi a fészkes fenével érdemelte ki ez a menedzser, hogy még életében olyan emlékműve legyen, mint a legnagyobb, legendás…..
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..
Zeush 2009.09.26 13:08:37
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Zeush 2009.08.21 16:33:49
@papptibi: Esetleg várható "Pályafutásom tíz legjobb autója" is?

ezen cikked miatt kis híján az állásom is veszélybe került, cégnél próbáltam volna csendben netezni, de ekkora poénok mellett ez nem volt kivitelezhető :))