Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jajjkivagyok

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon elterjedt tévhit, hogy egy Magyar állampolgárnak érdemes Szlovákiába vinnie a vállalkozását. Ez nem igaz, söt egy nagyon veszélyes mutatvány adóügyi szempontból. Egy szlovák cégnek vannak elönyei. Euró van, az autó ÁFA-ját vissza lehet igényelni, bármilyen…..
Mivel a vagyonosodási vizsgálat alacsony száma pusztán a politikai akarat hiányára vezethető vissza, a jelenlegi hiányos költségvetést látva, érdemes felkészülni a közeljövőben a nagyobb számban végzett vizsgálatokra. Dióhéjba a tudni- és tennivalók. A vagyonosodási…..
Ugye mindenki emlékszik még a Gregory Peck főszereplésével készült régi, nagy sikerű filmre, az Egymillió fontos bankjegyre?A történet szerint két gazdag öregúr találomra kiválaszt egy teljesen elszegényedett, egyetlen huncut vas nélkül sétálgató csavargót, akinek átadnak…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Kincses Károly 2002-ben a Mai Manó Ház első fotóárverésénék katalógusába az alábbi bevezetőt írta: Egy jó csere: pénzt fotóra Ha énnekem sok, de legalábbis elég pénzem lenne, mindent megvennék, amit pénzért adnak, de legfőképpen kortárs fotográfiákra költenék. Ha én gazdag lennék, senki nem…..
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
Az 1820-as évek óta Magyarországon sokszor, sokan követeltek - majd ígértek - felelős kormányt. A most egy éve hatalmon lévő, jelenlegi magyar kormányt sok mindennel lehet vádolni, de azzal bizonyosan nem, hogy ne képviselnének számos lényeges, az egész nemzet sorsát hosszú…..
Június 4-e tragikus nap a magyar történelemben. Megcsonkították az országot: odalett sok ember, meg sok, a szívünkhöz közel álló város, falu, hegy és folyó. Trianon lelkileg soha ki nem heverhető trauma: minden nemzedék sorsába beleégett, ami Versailles-ban történt. És…..
jajjkivagyok 2011.06.05 20:53:05
Az elvált apa a különvagyonával úgy rendelkezik az életében, ahogy akar. Viszont később a hagyaték tárgyát képezi, ha eladja a nyaralót, az annak az árán vett vagyontárgy is.Szép napot!Az útvesztőkkel teli, ingoványos jog világában biztosan nem egy kirívó eset a miénk, de…..
Kumin szerint Csomagra várva 2011.05.26 16:26:52
Előre szeretném jelezni, hogy a devizahitelesek megmentésével kapcsolatban nem vagyok érdek nélküli külső szemlélő. Mi is így vettünk lakást svájci frank hitelre, mi is buktunk az árfolyamon. Innen nézve nagyon drukkolok, hogy az 1982-es árfolyamot sikerüljön rögzíteni, és a…..
 - Nincs fejlesztés az egész mint egy cigánytelep - mondja Mustafa a siófoki gyros-os közvetlen környezetéről, miközben egy nagy éttermet üzemeltet sok alkalmazottal, több mint tíz éve. A síró ember úgy gondolja, hogy a kormány magukra hagyta őket. A városban kevés szerinte…..
Tiszteletem! Nekem olyan problémám van, hogy több hitelem van, amit nem tudok fizetni, így mindegyiket felmondta a bank. A munkáltatómat tájékoztattam, hogy várható velem szemben peres eljárás, aminek a következménye a fizetésből való letiltás lesz valószínűleg életem…..
Csatlakozás     Helló, kedves munkahelyiterror-jogász! Segítséget kérek a következő ügyhöz. Új ember került a céghez, üzemeltetési vezető munkakörbe. A bemutatkozó levele alapján nem sok köze volt eddig a mi "munkaterületünkhöz", eddig főleg…..
Csatlakozás     Tisztelt Blog vezető!   Először lépek önnel kapcsolatba egy érdekes dilemma miatt. Megerősítést vagy cáfolást várnék öntől egy olyan esetben, amit én mint diákként dolgozó élek meg egy munkahelyen. A munkahely egy diákszövetkezeten keresztül…..
jajjkivagyok 2010.08.09 10:40:01
@Mária: Szerintem a minta a természetből van. Az életképes sperma győz végül. Ennek viszont itt mindenki örülhet! :)

Nekem mint vásárlónak szimpatikus, ha a beszállítócégem alacsonyan tartja a költségeit és a maximumot hozza ki a rendelkezésből álló erőforrásokból. Így tudom, hogy nincs elpazarolva a pénzem és nem fizetek jelentősen többet a semmiét vagyis a beszállítói ostobaságért.
 A Munkahelyi terror blog online aláírásgyűjtésbe kezd, amelynek célja, hogy a Magyar Országgyűlés végre törvényes keretek közé kényszerítse a munkaadókat.  Mindenki találkozott már olyan álláshirdetéssel, amely versenyképes fizetésről, kiváló előrelépési…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Berni levele következik, aki nem tudja rendezni kapcsolatát nyomulós főnökéve és számít a Ti tanácsaitokra! További kellemes hétvégét Mindenkinek! Kedves Szerkesztő!  A főnökömről szeretnék mesélni, aki teljesen kiborít. Egy irodában dolgozom közel fél éve…..