Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ludas Matyi Online

2 bejegyzést írt és 645 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox News egyik amerikai társadójának bemondója annyira lelkes lett Oszama bin Laden likvidálásának hírére, hogy lányos zavarban összekeverte a néhai terroristavezér nevét az amerikai elnökével. Mentsége nem sok van, talán csak annyi, hogy a képernyő alsó felén látható…..
Ludas Matyi Online 2011.05.03 09:04:48
@sanya64: :)))
  A régi, közterületen maradt plakátok sorát gyarapítja az a pompás darab, amelyről Szálinger Balázs küldött pár fotót. A Mátra Mese- és Ifjúsági Mozi hirdetőoszlopáról van szó, amelyen talán negyedszázadosak (ha nem öregebbek) a hirdetések, hisz a Ludas Matyit…..
Ludas Matyi Online 2011.04.21 14:31:21
Számos nagyváros van Európában és a világon, amiknek meghatározó eleme a víz. A folyó, ami átszeli őket, a tenger vagy az óceán, ami nemcsak az éghajlatukat, de a városképet, az ott élők hangulatát is befolyásolja. Persze a vízpart önmagában kevés, olyan fejlesztésekre van…..
Ludas Matyi Online 2011.02.27 11:48:04
@magyar ember teli szájjal: Minek betonozni, ha alagutat is lehetne alá hosszában. Alagutakban verhetetlenek vagyunk :)
Manzárd Café Darth Vader Hawaiin 2011.02.27 09:35:00
Vasárnap van. Néha mindenkinek kell egy kis pihenés, Jill Ulander tavaly októberben például a birodalomirányítgatás helyett Hawaii egyik strandján héderelő Darth Vadert kapta lencsevégre. Hideg van, fene a pofáját fotósnak és fotózottnak egyaránt! Ha neked is herótod van a…..
Ha valaki meglátja Ed O'Neill-t, azonnal Al Bundy, a szerencsétlen cipőárus jut eszébe, a Rém rendes család című sitcomból, pedig a színész a számára kiugrást jelentő vígjáték előtt és után is inkább drámai szerepeiről volt ismert. O'Neill főleg rendőröket és…..
Ludas Matyi Online 2010.04.26 23:45:14
A szomáliai főváros kereskedelmi rádiói egy szélsőséges nacionalista, iszlám szervezet parancsára múlt szerdától nem sugároznak zenét, írta az atv.hu. A Mogadishunak csak egy kis részét ellenőrző kormány ellen lázadó fegyveresek az iszlám törvénykezés, a saría…..
Ludas Matyi Online 2010.04.24 17:21:44
@knowledge tree: Csak errefelé írnak 2010-et. Arrafelé kb 1300-at írhatnának. Bár azt sem nagyon tudnák leírni, ha nem fedezték volna fel őket. Valószínűleg a rádió, a kalózhajó és a kalasnyikov szó nem szerepelt a repertoárjukban.
Mintha csak újra 2005 lenne. Megint azon megy a vita, szabad-e Mohamedet ábrázolni, mi jár ezért büntetésül a nyugatiaknak, és jogos-e az öncenzúra. Ezúttal épp a Comedy Central nyúlt bele a jóba, amikor sikerült kicenzúrázniuk a South Park 201. részéből Mohamedet néhány…..
Ludas Matyi Online 2010.04.24 11:31:52
@Yooha: A gyilkosság sem mindig bűn. Egy háború maga is lehet önvédelem. Egy csikre elkészítése ebédre az is gyilkosság. Ezen még rágódj. Nem is másoknak kell ttéged meggyőzni dolgokról, hanem magad kell meggyőződj.
De egy olyan világban, mint a muszlim, ahol tűzzel vassal tartanak távol a birkanéptől külvilági információkat, ott nehéz az embernek magától rájönni valamire is. Nálunk legalább lehet kutatni, hogy istem létezik e vagy sem. Az más dolog, hogy sokan úgy akarják hinni, hogy létezik, mert gyenge jellemüknek kell egy támpont, különben értelmetlen lenne az életük.
Svájci kutatók felfedezték, hogy néhány exobolygó (azaz naprendszerünkön kívüli planéta) a csillagrendszerében természetellenesen kering:  furcsa dőlésszögben ellenkező irányba forog a napjához képest.   A PhysOrg.com-on közölt nyilatkozatban a kutatók…..
Misztikus, de annál elevenebb jelenség a dadaista árverés a Vaterán, a legfrissebb versenyző, egy 5000 forintos, "félig édesre cukrozott tájjelgű rosé", a következő ajánlással, köszönjük Markónak és nem tudjuk mire vélni. Vagy ez is valami víruskampány lenne? Zoli…..
Az Esquire magazin nagy kedvelője a női nemnek, így nem csoda, hogy a legújabb számban közzétették, ki a világ legdögösebb nője jelenleg. A megtisztelő címet a Mad Men című sorozat egyik szereplője kapta, Christina Hendricks, akire mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy a mai…..
Nem csinált nagy titkot Gera abból, hogy gyorshajtott autópályán, még ha nem is olyan sokkal, mindemellett viszont majdnem szétkenődött az aszfalton, amikor egy nála is gyorsabban száguldó kisteherautó sofőrje megijedt, mikor meglátta az új szélén sebességet mérő rendőröket.…..
Ludas Matyi Online 2010.04.19 23:21:53
@Haywood: Figyi, nem kell egy példánál így leragadni. Egyénként én nem úgy gondoltam, hogy a feleségem az autóban ül, hanem, hogy én sietek hozzá :)
De ha ez nem tetszik, akkor vegyünk egy másik gyorshajtásra okot adó szituációt. Pl a vékonyfosást. Nekem 2 vagy 3 ilyen szituációm volt :)

És igazad van, én is felkenődhetek egy szabálytalanul előző kamion elejére, megcsúszhatok egy sárfelhordáson és kieshet az egyik kerekem ez benne van a pakliban. De a férfiak az autót nem közlekedési eszköznek tekintik, hanem élvezeti cikknek a dominenciájuk kiterjesztésének ezért hajtanak gyorsan. (Ha nem egyedül utazom, akkor nem megyek gyorsan. Nem szeretem látni a halálfélelmet az utitársaim arcán :) )
Akikre ez nem vonatkozik ők közlekednek. :)
Ludas Matyi Online 2010.04.19 23:33:35
@Gera: Ha nem rólad szól, akkor miért nem úgy írtad, hogy láttad, hogy valaki majdnem belement a Vizoba hátulról? Vannak esetek, mikor nem a pár tízezer forintról van szó, hanem lehet, hogy ezek lettek volna az utolsó pontjai. Amúgy pedig a traffipax egy gyorshajtónak egy nemes ellenfél. Elkap vagy nem kap el.
Egyébként a te helyzetedből teljesen igazad van én is elküldtem volna az anyjába ott helyben, hogy levezessem a feszültségemet, de a következő kilométerek alatt elgondolkodtam volna, hogy mekkora balfék voltam, hogy 140-el a másik seggében autózom és eszembe sem jutott volna megírni.
De ettől függetlenül senki ne menjem gyorsan ! Azokat sokkal nehezebb megelőzni :)
Ludas Matyi Online 2010.04.19 23:34:51
@Gera: Ha így lenne, akkor miért gyártanak a Trabant-nál jobb autót? :)
A Sun nevű igen népszerű brit szennylap napilap (hárommillió példányban terjesztik) hírei többször is kacsának bizonyultak már a múltban, szóval lehet, hogy az alábbi sztori sem igaz – de mindenesetre jól hangzik. Állítólag a littlehamptoni Andy Brown megvette négyéves…..
Az 1241-42-es mongol pusztítás szörnyű pillanatképét őrizte meg számunkra egy 2005-ben Cegléd mellett talált, felgyújtott középkori ház. A Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának régészei a 4-es számú főút ceglédi szakaszát kutatták az adott év áprilisától novemberig. A…..
Ludas Matyi Online 2010.04.16 18:53:19
@szeeem: Héé embör, ezek csak csontok ! Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat. :)
Lajos berág Ibolyára... Végre megszületett az MDF-es változat is!..
Legyen végre egy elérhető árú csajos kabrió - ez volt a célja a Renaultnak, amikor a Magyarországon nem túl sikeres új generációs Twingót egy kicsit átgyúrták. Ami persze nem volt kis teljesítmény: egy pici kiskategóriás autóból egy kétszemélyes cabriót varázsolni úgy,…..
Ludas Matyi Online 2010.04.16 12:02:34
Tegnap éjjel  történelmi választási eredmény született: a Fidesz minden eddiginél nagyobb támogatottságot kapott, az MSZP csúnyán elbukott, a Jobbik és az LMP váltja a parlamentből kihullott MDF-et, SZDSZ-t. Minden újság, minden tévé a politikusokat leste, tele a net…..
Imába foglaljuk Szedrencs fedőnevű kommentelőnk (amúgy a CD Projekt forgalmazócég egyik főembere) nevét, amiért németről lefordította nekünk a 20 Minuten című svájci napilap honlapján levő interjút Evi Allemann-nal. Róla már írtunk pár hete: ő az a szocialista képviselő,…..
Ludas Matyi Online 2010.04.08 16:39:35
@közlekedési bűnöző: Nekem meg az a véleményem, hogy Svájcban korai volt eltörölni még, hogy a nők ne szavazhassanak. Buzgómócsing hülyék. Én pedig betiltanám a szemspirálokat, kötőtűket és a női sorozatokat :) A női sorozatoktól sok pasi lesz impotens :)
Ludas Matyi Online 2010.04.08 16:58:25
@közlekedési bűnöző: Na ugye. Azt kellene törvénybe iktatni, hogy a nők csak akkor szólalhassanak meg, ha van valami értelme is :) Ha nincs, akkor különféle retorziókkal kellene őket illetni.

Öregapáink azért tudták a frankót a mondókáikkal.
"Akkor higgy a nőnek, ha ló legel a sírján"
"Asszony csak verve jó"
stb. :)
Az dél-afganisztáni Marjah tartományban állomásozó amerikai katonák furcsa módját választották a tálibok elűzésének a környékről. Óriási hangerővel játszanak nekik rockot és metált az autóikról, ami állítólag még kilométerekkel távolabb is zavaróan hallatszik. A…..
MOON8 [letöltés] íme a klasszikus Pink Floyd album, a Dark Side Of The Moon chiptune verziója az NSFplug segítségével készült és Audacity-ben lett szerkesztve [via Synthtopia]..
Talán érdemes egy cseppet visszatekinteni, hogy a rendszerváltó, 1990-es választásokon hogyan kampányoltak a pártok. Furcsán néznénk ma, ha ezekkel a fél profi (vagy fél amatőr) filmekkel nyomulnának a pártok a választók kegyeiért. Természetesen, ma már nehezen értjük ezek…..
A tervezés óta botrányok kísérte autópálya két új szakaszát adták át 2010. március 31-én. A 2007-ben elkészült Érdi tető - Dunaújváros, majd a 2008-tól használható Érdi tető - M0 közötti szakaszok után egyszerre adták át az M6-os Dunaújváros - Szekszárd és a…..
Ludas Matyi Online 2010.04.01 10:40:57
@Attus Germanicus: Irigy kutya :)
Ludas Matyi Online 2010.04.01 10:51:17
@PuruttyaIrto: Azért, mert kurva unalmas egy tájon megy az egész útvonal. Így legalább van valami látnivaló félúton :) Az álmos utasok és a sofőrök hirtelen témát kapnak az alagutakhoz érve és elkezdhetik szidni a volt, leendő és jövendő kormányokat, majd kibeszélik a hazai és a világ autopálya építése közti különbséget és hipp-hopp máris Pécsett vagy Budapesten vannak :) Így éber marad a sofőr és csökken a balesetveszély. Na ezért kellenek :)
Ludas Matyi Online 2010.04.01 11:57:16
@dodisax: A kétkedőknek kötelezően békaügetésben :)
retro gastro LEO jégkrém 2010.03.31 06:11:00
A '70-es években két jégkrém márka uralta a piacot: a LEO és a ROLL. Eleinte csak pálcás jégkrémek voltak, majd később bukkant fel a dobozos, majd a családi LEO. A pálcás LEO jégkrém 3 Ft-ba került, és ezzel az árral sajnos teljesen elérhetetlen volt számomra; három…..
Ludas Matyi Online 2010.03.31 21:17:15
@atlbilbaoo: Igen, emlékszem. Nálunk Bálint bácsinak hívták a fagyist. Először triciklivel jött, majd évek múlva oldalkocsis motorral. Valószínűleg ma már övé a Family Frost :)
Unikális hanganyagot találtunk a rendszerváltás környékéről. Gyurcsány Ferenc gyújtó hangú beszédet mond, őszintén feltárja a hibákat, felhívja a figyelmet arra, hogy be kell fejezni a hazudozást. Ismerős? A felvétel az 1989-es KISZ Kongresszuson készült, melyen végül…..