Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goodsector

1 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
goodsector 2014.02.14 12:26:14
@NemNick: Teljesen igazad van. Mondjuk a NOB is megérdemli a faszpumpát, de a serleget valóban a KÖZszolgálati (ha-ha-ha)médiumok viszik el.
Az aranylabda átadásról természetesen nem maradt le egyik sem, mert pocaktábornok oda is bepofátlankodott, hogy égesse magát..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
goodsector 2014.01.09 16:05:57
Szélső jobb vagy szélső bal propaganda egyre megy. Nagyon kezd már kis hazánkban ez hasonlítani a Goebbelsi vagy a Rákosi hírgyártásra.
Először is verjük szét az oktatást, elvégre a teljesen lehülyített embereknek mégiscsak könnyebb beadni, a végtelenített baromságokat...gonosz EU, liberálbolsevikkarvalytőke, rizsacsökkentés, stb, stb...
Agy-mosottaknál, meg azoknál akik mindig másokat hibáztatnak saját nyomorúságos sorsukért, ezek kiváló hívószavak, és ehhez valóban van érzéke Orbánnak.
Aztán ha még ez sem elég jöhet egy kis ideológia "átképzés". Kezdhetjük a nagyon sok értelmes munkát végző közmunkásokkal. Mondjuk rajzoljon napocskát meg felhőket a "szerencsétlenje", ha már kirúgták az állásából oszt a közvagyonból akar "élősködni".
Ha még ez sem segít akkor bízzunk abban, hogy az Zemberek gondolkodása, vagy emlékezőtehetsége szelektív, és csak arra fognak emlékezni amit mi sulykolunk minden média felületen, csatornán.
Ilyen szempontból érthető a közmédia teljes elfoglalása, szervilis, seggnyaló, tehetségtelen emberekkel való feltöltése.
Persze a droidokat az sem érdekli, hogy itt is úgy folyik ki a pénz(a közpénz, a mi pénzünk...), mintha csapból öntenék. És itt jönne a riposzt, hogy az elmúlt8évben is ez volt. Hát nem hiszem. Ezekhez képest a Gyárfás féle napkelte is csak ipari tanuló volt...
Csak egy baj lesz itt ezzel a szép Orbáni elgondolással, hogy ez nem a 40-50-es évek, és az emberek egy része nem agy-mosott, és talán nem is lehet azzá tenni.
Tehát végső soron csak kevés lesz ehhez "Kurva anyátok Philip" elvtárs, remélhetőleg...
Marad a megfélemlítés, rosszabb esetben a másként gondolkodók kiutalása.Igaz ez már valamilyen szinten ma is zajlik. A "normális" keresőképes csendben elhagyja az országot, vagy tesznek róla, hogy elhagyja az országot...
Szép jövő elé nézünk, ahol már a múltunk is hamis, de megérdemeljük, mert hagytuk...
Rendszerváltozás....hagyjuk már!B meg!
A tegnapi nap a tévében szinte az egész világon a pápaválasztásról szólt. Az időeltolódás miatt az USA és Dél-Amerika tévéállomásai a délelőtti és délutáni, az ausztrál és japán tévék a esti és éjszakai műsorokat csúsztatták el azért, hogy élőben számolhassanak…..
Már több mint 6000-en osztottak meg a facebookon egy bejegyzést, ami Gyurta Dániel győzelme kapcsán hazaárulóz le másként gondolkodókat. Magyari Pétert az Index újságíróját, Gréczy Zsoltot Gyurcsány házicicáját, és Aczél Endrét a Népszabadság újságíróját. MI ezek…..
Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó, bús ezer év. Rád ragyog végre az euró fénye, Meséld el büszkén mit vittél végbe! Brüsszeli pénzről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép. Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Uniós pénzen élni be…..
hogyvolt Hacktion 1x01 2011.10.06 13:00:00
Hát öcsém, ha arra számítottál, hogy ezzel a címmel a Reviczky büfés kalandjain röhöghetsz hetente az antennás adón, rábasztál, meg tuti hallás után karaokizod a vörc donkámízit a kultúr kistermében. Ez, baszod egy hekkeres-titkosrendőrös magyar sorozat, frankón olyan, mint…..
Az MTVA zseniális reklámkampányba kezdett, hogy megmutassa amije van, és azt is, hova tart. A Paint-tanfolyam mentőfeladatának tűnő plakát szerint egyenesen az égbe, vagy még tovább. Ha elhisszük, hogy az emelkedés nem csak a bukás előtti pillanat, hát a stratoszférában lesz a…..
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
Varánusz Orbán: a nép hülye 2011.03.29 06:03:00
Öröm nézni mennyire nekifeszült a Fidesz az alkotmányozási folyamatnak. Tényleg. Ekkora erőfeszítést nem mindennap látni, kanapétigrisként dülledt szemmel küzdenek a legitimációért. Orbánt szemmel láthatóan feszíti a pátosz belülről, mint Villa Dzsörzét a bélgáz,…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
Varánusz Feri, értékelni kell? 2011.02.18 06:33:00
"Várj még valamit mutatok,Már rég meg akartam tiedA szívem a szavak a mondatokArra kérnek halkan téged, hogyLazán csak kapaszkodj belémTartanod nincs mitől, mer’ énAzér’ vagyok, hogy óvjalak tégedAz életed tengerén."Az évértékelők szezonja lassan olyan…..
Nem tölti haszontalanul az időt Siófokon a kormánypárti koalíció. Az összezártság belőlük is kihozza a hétköznapokban elrejtett tulajdonságokat, felszínre tör a frusztráció, és még olyan is akad, akiről a klotyóban magát örvendeztető Olivér is példát vehetne.Az új…..
goodsector 2011.02.11 18:14:00
@gyilkos fűegér:
Hát ez az...Ez egy olyan ország ahol semminek, és senkinek semmilyen felelőssége sincs semmiért.
Most is olyan emberek akarnak elszámoltatni a fidss nevében, akiknek maguknak is a vádlottak padján lenne a helye.
Színjáték az egész.
Olyan ez, mint a falusi ringlispíl, de én már nagyon szeretnék leszállni róla.
Ha valódi elszámolás lenne, akkor üresen kongana a parlament ülésterme...
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..
Egy korábbi bejegyzésben arra tettem kísérletet, hogy a leegyszerűsítő, primitív állításokon túllépve – amelyek nagyjából az istenkirály versus patásördög antagonizmusban írhatók le – megpróbáljam megérteni Orbán Viktor politikai szerepfelfogását, politikai…..