Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.Sándor

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kevés olyan ember van a tech bizniszben, akit halálakor az amerikai elnök rendkívüli közleményben méltat, és akire piaci konkurensei is magasztaló nyilatkozatokban emlékeznek. Steve Jobs nem csak nagyszerű termékeket adott a posztindusztriális világnak, de egyben megépített…..
Amíg nem jelent meg hivatalosan az iPhone 4, még azon ment a tökéletesen fogalomnélküli magyarázás, hogy az iPhone 3GS miért jobb telefon bármelyik frissen kiadott androidos készüléknél.2010 idusára azonban az iPhone megérdemelt elsőbbsége a smartphone piacon elolvadt. Évekig az…..
 ..
Olyan gyakran hallom, hogy már hajlamos vagyok meg se hallani. Biztos más sikeres embereket is megtalálnak hasonló kijelentéssel. Igen, szerencsés vagyok mert újra van időm bloggolni - 8 hónap elteltével, ugyanis itt fekszem a Váci kórházban ödémával. Bevizesedett a garatom és…..
 A kommunizmus lerombolásával új értelmet kapott a versengés Magyarországon. Míg a versengés normál emberi viselkedés amivel először gyermekkorunkban találkozunk a különböző iskolai sport és tudás versenyeken, addig a kommunizmus ezt meg probálta a felnöttek életéből…..
Magyar Valóság Olvassunk sokat! 2009.05.02 16:19:00
 Gyakran halljuk azt, hogy az emberek manapság kevesebbet olvasnak. Ugyanakkor a könyváruházak nem panaszkodnak. Valamint évről évre több könyvet adnak ki. Ami persze annak is betudható, hogy a korszerű tenchnológiának köszönhetően ma már akár kis példányszámban is…..
Magyar Valóság De szar itt élni 2009.04.16 09:59:00
Nekem nagyon tetszik ez a szám a Belgától. Javaslom hallgassa meg mindenki. Legyen egy jó napotok és vegyük észre a szépet is :)   ..
Nagyon sokakat foglalkoztat Posta Imre weblapja és a Budapest TV-nek adott riportja. A vélemények nagyban megoszlanak. Úriember leszek és nem minősítem személyét és gondolkozását. Csupán pár alapvető tényre szeretnék rávilágítani.Posta Imre erősen soviniszta, zsidó és…..
F.Sándor 2009.04.15 12:54:26
@imbmbv: Kedves imbmbv.
Köszönöm hozzászólását. Teljesen egyetértek Önnel: Legyünk büszkék a múltunkra. Csupán arra kell figyelni, hogy ez a büszkeség ne keveredjen aroganciával és ne jelentsen mentséget a szégyelni való jelenünkre... egyszer ez is múlt lesz és unokáink nem lesznek rá büszkék.

Posta Imre büszke magyar aki tenni akar a hazájáért. Sajnos tenni akarása elszakadt a realitás talajától és gondolatai sovinizmussal, uszítással fűtöttek amit a többség nem kedvel és a politika nem tűrhet. Ezért támadják honlapját és megnyílvánulásait.

Az igazán jókat onnan lehet felismerni, hogy csendben teszik a dolgukat, nem hangoztatják, hogy ők jók esetleg jobbak másoknál. Igy őket mások észrevesznek és elismernek. Mi magyarok is ezt kell, hogy tegyük.
Röviden: amilyen hamar csak lehet ...  2 év+Ebben a kérdésben megoszlanak a vélemények a szülők és a szakemberek között egyaránt. Azt vettem észre, hogy általában a szakemberek és a tapasztalat nélküli szülők nem támogatják a korai nyelvtanulást (nem feltétlen csak…..
 Ügyfélszolgálat:    Be tettszett fizetni?- Igen!- Akkor tessék beküldeni a másolatot a csekkről.- Ne az eredetit?- Nem, nem, csak tessék lemásolni és küldje el.           ..
 Sokan mondják a magyarokra (mi magunk is), hogy bírkák: követkjük a tömeget, gondolkodás nélkül elvégezzük a ránksózott feladatokat és nem tiltakozunk. Úgyanezt mondják persze az amerikaiakra is meg egész bíztosan, hogy más népekre is. - meg kell jegyeznem,…..
Sokat gondolkoztam mi is legyen az első tippem, hisz oly sok fontos, jó tanácsom van. "Az angol nyelvtudás nem előny... csupán angol nyelvtudás nélkül élni hátrány"Nyelvtudásról oly gyakran hallunk, hogy fel se fogjuk mekkora jelenetősége van. Aki beszél angolul annak…..
 Sziasztok!Noha a blogolás mint műfaj nem ismeretlen számomra, mégis ez az első nem kereskedelmi szándékkal létrehozott blogom. Reményeim szerint heti rendszerességgel osztom meg veletek megfigyeléseim, nézeteim, tippjeim és személyes tanácsaim.Miröl is???... hát a magyar…..