Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Green21

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Gyerek szájába nem való 2008.08.21 11:10:57
Kedves Subba! Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem velem és nem az én fantáziámmal van a gond! Családi mulatságon az egyik gyerkőc szájából ez a kis kedves pálcika fordult ki. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy Danone kerekasztal kreatív csoportja mekkora tapsviharral és családias…..
Nem állítjuk, hogy nem vagyunk tisztában az Subbát olvasó csürhe erejével. Tudjuk jól mire képesek hiszen látjuk a kommenteket, nem vagyunk mi hülyék. Valamiért mégis úgy értékeltük, hogy érdemes felhívni figyelmeteket az internetes imakérő oldalra. Mi most szépen oldalra el,…..
Green21 2008.08.22 11:05:50
Szeretném a közjót gyarapítani három pónilovas fotóval: a képek modelljét a nemesvitai Westernfarmon kaptuk lencsevégre. Amíg a gyerkőcömet a kollegája hátán farmnézobe vitték, boven volt idonk a haverkodásra a többi pónilóval. Némi csemegéért cserébe szívesen pózolt a…..
Green21 2008.08.22 11:04:33
Aranylövés Kína, Te állat! 2008.08.22 06:29:00
 Megnyerik az éremtáblát. Jönnek, mint az oroszok. A törökök. A tatárok. A hunok. A vandálok. Zúznak keményen. A csapatsportokban pofára esnek. Sehol nincsenek fociban, kosárban, kézilabdában. A brazilok simán verik őket röplabdában. De semmi baj, az agyondoppingolt…..
autózz! Akasztják a hóhért 2008.08.22 07:14:00
Vagy úgy is mondhatnám, azt kapod vissza amit adsz. Valami ilyesmi elvtől vezérleve döntött Péter úgy, hogy megmutatja egy finoman szólva nagy sietségben lévő Audis kollégának, mi fán terem a kölcsönkenyér. Ahogy hozzám hasonlóan itt sokan, eddig én is csak olvastam az ide…..
Hát így tegyen bárki is a férfiak kedvére. Egy előző posztban a rövid haj még szakítóok volt, most meg már ez a szexepil, jól rá is farag a levélíró. Vigyázzatok a helyes pultos lányokkal, az egész világ szerelmes beléjük. (A levél még a születésnapi buli előtt…..
Sokszor felmerül a kérdés, hányféle rendőrség van...no, nem a sokszínűsége miatt, hanem a törvények, szabályok értelmezésében. Vajon miért nem egységes? Ennyire rosszak lennének a törvény szövegei, hogy mindenki tetszés szerint értelmezi? (Jogi végzettségüektől várok…..
Az "autumn" névre hallgató, fémszerkezetű, kézzel hajtogatott könyvespolc csupán  1x2m-es dimenziókkal rendelkezik, de egymás mellé helyezve több elem is összeilleszthető, sőt összepattintható belőle. A forgalmazó szerint így egy levéltelen fa röntgenképét…..
Subba Megvan a Subba himnusza! 2008.03.27 14:34:00
Emlékeztek még, amikor pár éve az Anima Sound System remixelte (irtó pocsékul) a Himnuszt, mekkora politikai botrány és társadalmi felzúdulás volt belőle (persze a reklám jól jött az épp szétesőfélben és leszállóágban lévő popcsapatnak). Na de ez mindegy is, mert hála a…..
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
Green21 2008.08.18 23:49:51
  A Fidesz 2006-os kampánya során alakult ki bennem az a meggyőződés, hogy ha semmit nem tettek volna, csak ülnek ölbe tett kézzel, ők nyerik meg a választást. Ehelyett kampányolni kezdtek, ám az akkor és ott elkövetett hibák jó néhány százalékot elvittek a párttól…..
Green21 2008.08.18 23:27:43
Subba Parti por 2008.08.15 10:59:00
Mondhatnánk, hogy klikkelj a képre, és keresd meg hol található a kiemelt részlet, de inkább nem. Valami új partipor rejtekhelyet találtak ki? Más magyarázatot nem találunk arra a lucskos fehér dologra ott.   ..
Green21 2008.08.18 23:16:01
Subba Szandit Ladára 2008.08.12 12:19:00
Kedves hölgyek, urak, engedjétek meg, hogy bemutassuk a hazai ralihumor egyik remek darabját (egyelőre többet nem is ismerünk, de tudjuk, hogy van még mit bepótolnunk).Csattos Art szanda. Ladára v kasznira cse Sértetlen állapotban 43-as méretű dobozában. A blokk is meg van…..
Az alábbi levél tipikus példája mi a következménye, ha valaki a tartozását nem veszi komolyan. Az Apeh ilyenkor tényleg lecsap.Kedves Zugügyvéd;Sajnos hülye voltam, nem fizettem a diákhitel törlesztését, így az az APEH-hez került, ami ca. 215 ezerre rúgott.Küldtek egy…..
KisRizsa ugyan szabadkozott egy sort a levelében, hogy mennyire gyér lett a képviccének megvalósítása, de szerintünk egyrészt a Paint-alkotások tengerében ez határozottan jó, másrészt meg tartalomhoz a forma. Vagy valami hasonló. Na és mit csinál éppen a hivatalos magyar Jack…..
Általános iskolás koromban imádtam az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei című sorozatot - szigorúan könyvben, a sorozatot már kifejezetten utáltam. A lényeg, hogy már akkor sem értettem, hogy mi az hogy szerelmes ikrek? Egymásba szerelmesek? Ugyanabba a fiúba szerelmesek? Két…..
A született csillag börtönben fogant. Sárba húzzuk Árpit.   Utasi Árpi 14 éves vajdasági gyerek, aki a kereskedelmi tévés Csillag születik című produkcióval vált híressé a Kárpát-medencében. Így hát közszereplőnek tekinthető, „magyar…..
Nou San Trafford Mocskos Chelsea! 2008.05.20 12:01:00
(Ahogy tavaly, a szerdai nagy döntőre készülve ma azt mondjuk meg, miért nem nyerhetnek a szereplők. Holnap meg azt, hogy miért igen.) Hogy egy olajtól csöpögő dollármilliókból összevásárolt bohócbanda punnyassza fel a benzinszagú seggét Európa trónjára, azt már azért…..
 Két láda üres üveggel haladtam bevásárolni a közelünkben újonan megnyitott Aldi áruházba. Szeretek vásárolni, meg alapból kíváncsi is vagyok. A bolt előtt álló biztonsági őrtől megkérdeztem, hol lehet az üveget visszaváltani, mire azt mondta sehol, és semmilyen…..
Nincs melled? Nyerjél egyet (kettőt)! Igen, éreztük mi a múltkorában, hogy figyelmünkre érdemes a legeslegújabb közösségi halmazat, a donna.hu. Akkor picit értetlenkedtünk, hogy miaf ez az új nőies júzergyűjtemény, de most végre megvilágosodtunk, mert kirukkoltak a nagy…..
A címhez passzoló utolsó szót inkább nem biggyesztem oda a visszafogottság jegyében. Rotkiv levele alapján mindenesetre levonhatjuk a következtetést, hogy nem csak a nagyvárosokban vannak bunkók a volán mögött, üljünk akár autóban, vagy akár csak próbáljunk lelépni a zebrára.…..
Green21 2008.05.17 16:38:58
A rémült tekintet és a háttérben röhögő cigányvajda tíz pontos. ..
Green21 2008.05.17 16:31:45
Egy kedves olvasómtól kaptam a következő tanulmány részletet. A hűségről szól méghozzá biológiai és matekmatikai megközelítésből, amely már önmagában is elég érdekesen hangzik, nem beszélve arról az elméleti felvetésrôl, ami meghatározza, hogy miért érdemes avagy nem…..
"Néhány éve klubokban táncoltam, nem vetkőztem, ám e nélkül is sokan kurvának nézik a táncos-lányokat. E miatt nem is emelnék szót, mert egyrészt ez néha jogos, másrészt teljesen fölösleg volna. Itt aztán milliónyi ostoba beszólást kap az ember lánya a buta tahóktól,…..