Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak a Madrid

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY THE "SUPRISE HUNTER")..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni.…..
Csak a Madrid 2012.06.19 14:42:00
@andros: Dobd ki :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Csak a Madrid 2012.01.22 19:31:04
tippek a tippmix műsorbólSikeresség: 60% 70 tippből 42 jó..
Csak a Madrid 2011.12.21 13:56:26
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT…..
  Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető.   TIPPVADÁSZ…..
Csak a Madrid 2009.02.28 13:49:57
@Kavics80: A Srác-nak igaza van nem nyer most a MU a fiatalokkal...
Csak a Madrid 2009.02.28 13:58:56
@Kavics80: oké fogadjunk...mire???
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az…..