Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nazarin

0 bejegyzést írt és 319 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A B filmek kedvelőinek bizonyára nem ismeretlen Jack Arnold neve, aki olyan kultikus alkotásokkal örvendezettet meg minket, mint a Fekete lagúna szörnye, a Boss Nigger, vagy éppen az Óriáspók.  Noha kétség sem fér ahhoz, hogy a maguk módján ezek is szórakoztató filmek, ám van egy film, ami messze…..
A rockzenészek sokszor írnak, énekelnek szörnyű dolgokról, ez egy ilyen műfaj, de a legtöbb esetben itt meg is állnak, nem lépnek - hála istennek - a tettek mezejére, néhány kivételtől eltekintve. Máskor pedig a totális önpusztítás az - ami szintén kéz a kézben jár a…..
Nazarin 2015.07.26 09:33:12
@Nűnű00: az Alamo-erődöt. Mentségére szolgáljon, hogy úgy be volt állva, hogy azt sem tudta, hol van.
Azt szoktuk mondani, hogy egy rendes rocker nyáron kibont egy sört aztán betolja a kedvenc lemezét és jöhet a mehet. Egy sör, két sör, sok sör, meg egy kis gyorsító, aztán máris megvan a bulihangulat. Alább jó pár rockdal az előbb említett bulihangulatról, meg arról, ha a…..
Egyike a világ utolsó, a nagy nemzetközi vérkeringésbe be nem kapcsolódott országainak, rengeteg hallunk róla, de turistaként csak kevesen jutnak be – legalábbis ez a kép él Észak-Koreáról. De vajon igaz-e és mi történik akkor, ha ott töltenénk el a szabadságunkat? A…..
Nazarin 2015.07.05 15:56:26
Kis híján elsírtam magam, amikor a Machete előzetesében megláttam Mel Gibsont. Hogyan süllyedhetett idáig egy két Oscar díjas színész, aki nem is olyan régen világsztár volt? Egyszerű a válasz: megöregedett, és nem sikerült a klimax miatti magánéleti botrányokat eltitkolni a…..
Nazarin 2013.12.15 18:45:02
Nazarin 2013.12.15 21:52:40
@FilmBaráth: a Machetét Roberto Rodriguez rendezte, aki azért tett le néhány dolgot az asztalra.
Néhány nappal ezelőtt a hollandiai székhelyű magán űrvállalkozás, a Mars One bejelentette, hogy reményeik szerint sikerül felépíteni azt a technológiát, amely a Marsra történő első magánexpedícióhoz szükséges. A cég megállapodás kötött két jól ismert űrtechnológiai…..
Nazarin 2013.12.14 12:50:21
Megírtuk ugye itt, hogy a Metallica fel fog lépni az Antarktiszon. Ez most már múltidő, hiszen a hétvégén lezajlott a nagy esemény, ahol a Coke Zero promóciójaként a metálzenekar pár szerencsés rajongónak csendeskoncertet (fejhallgatósat) adott a Déli-sark közelében, az argentin…..
Nazarin 2013.12.09 18:47:46
@VatoLoco: milyen feeling? Ennél nem kell jobb feeling!
Egyébként: a King George-sziget a szélesség 62-ik fokán van, az Antarktisz legészakibb szegletében, nagyon messze a Déli-sarktól. (Ráadásul különösebben hideg sem volt.) Mindegy, ez csak szőrszálhasogatás.
Egy főleg amorális hatalomtechnikusokból, gengszterekből, egoista kizsákmányolókból, dilettánsokból, gerinctelen nyaloncokból, kisebb részt pszichopatákból, küldetéstudatos nímandokból és karrierista yuppiekból álló banda megszállta az országot, mert megszállhatta: ennek…..
Nazarin 2013.12.08 14:35:55
Szőke hajú lányok Veronika 2013.11.29 07:34:00
..
Nazarin 2013.11.29 21:01:33
Vigyázat, spoilerveszély! A spoilerező Comment:com elleni hétfői kirohanás semmi sem volt ahhoz a gyűlöletcunamihoz képest, amit a fanatikus Family Guy-rajongók zúdítottak Seth MacFarlane és Fox stúdió nyakába. Az ok nyilvánvaló: a Life of Brian című epizódban meghalt a…..
A legtöbben szkeptikusan tekintünk az 1960-80-as évek szovjet építészetére. A negatív véleményeknek persze van alapjuk, ezzel együtt számos olyan építmény is született a Szovjetúnióban Hruscsov és Brezsnyev ideje alatt, amik inkább tűnnek egy science-fiction film díszletének,…..
Ami Tibit érdekli Queen TOP 10 dal 2013.11.23 02:02:12
Tudni kell rólam, hogy gyermekkorom óta rajongok a Queen együttes zenéjéért. Amit ez a brit rockbanda elért az alatt a röpke 20 év alatt, az szinte egyedülálló...
Nazarin 2013.11.23 23:41:10
@Udo von Raumschiff: egyetértek.
Oliver Stone még tavaly leforgatott egy dokumentumfilm sorozatot Amerika elhallgatott történelme címmel, amit november 30-ától itthon a Spektrum csatorna is levetít. A rendezőt ugye mindig is vonzották a politikai és háborús események, amikről rendszeresen kritikát fogalmazott meg a…..
A tegnapi jegyzet visszhangjára nem panaszkodhatom. Érzékeny pontot érinthettem, ha néhány ezren kattintottak rá, és sokan kommentelték is. Ráadásul a hozzászólók alig foglalkoztak szerény személyemmel - köszönet érte -, inkább a témára, az MSZP és a baloldal helyzetére…..
Nazarin 2013.11.10 21:11:12
@csak egy néző: és ezek itt élnek, ebben az országban.
Gondolom hallottál a Los Angeles-i reptéren zajlott lövöldözésről. Új fejlemények vannak, kapaszkodj. Ha esetleg mégis lemaradtál volna: Lövöldözés tört ki pénteken a Los Angeles-i repülőtér 3-as terminálján. Szemtanúk szerint egy férfi egy ellenőrző pontnál elővett…..
no emisszió Ruszkik, haza! 2013.10.22 07:08:44
Mindannyiunk szívéből szólt ez az egyszerűségében is egyértelmű, otthon és baráti körben folyamatosan emlegetett, a Kádár-rendszerben nagy nyilvánosság előtt legelőször mégis csak 1989-ben, Orbán Viktor bátor beszédében napvilágot látott mondat. Ami azóta történt…..
Nazarin 2013.10.22 17:04:28
Nazarin 2013.10.22 17:08:41
@Iván Gábor IGe: Szökőár, földrengés, vulkánkitörés, meteorbecsapódás: Magyarországon ezek közül melyik a valószínű?
Na, már megint nyavalygunk. Nem lett jó az új Dream Theater (bár ki várt mást?), az új Korn pláne rossz lett és Terry Malts is csak közepes cuccot rakott le az asztalra. A képünkön látható Chvrches viszont odatette magát, és Drake is olyan jó lemezt csinált, ami előtt még az…..
Nem tudom elfogadni, hogy egy orvosi műhiba, sőt úgy tűnik szándékos hiba miatt kellett meghalnia. 88 éves édesanyám nehezen tudott az utóbbi időben járni. Elment nyár elején doppler vizsgálatra, ott érszűkületet állapítottak meg. Azt írták, ha rosszabbodik, érfestés…..
Nazarin 2013.10.13 18:42:12
@♔batyu♔: na te aztán troll vagy a javából. Ide még sosem kommenteltem, de ekkora prosztóságot írni egy ilyen poszt után...
Bár emiatt sem örvendek nagy népszerűségnek a gyerekeim körében, de én bizony nagyon szeretem a nyári házi feladatokat. Nem szoktak sokat kapni, egy-egy füzet Vakációs foglalkoztató piszlicsáré írás- és matekfeladatokkal, egy rövid kötetnyi kötelező olvasmány véleményem…..
Október elsejétől kezdődjön meg a lakóházak és az érintett területek kiürítése, amelyet október 10-ig be kell fejezni - rendelte el a csehszlovák szudétanémet területek lakosai számára a müncheni egyezmény. Amíg a helyi lakosság többsége üdvözölte a német diktátumot,…..
Nazarin 2013.10.03 19:20:32
@Csehszlovák Kém: lényegesen korrektebb volt, mint Trianon, fogalmazzunk akkor úgy.
Én tényleg mindenféle nacionalizmust utálok, de nem kellene átesni a ló túloldalára.
A turisztikai kiadványok, és negédes bloggerek szerint Pápua Új-Guinea maga az édenkert. Pedig van olyan része, ahol a férfiak majd kétharmada erőszakolt már meg nőt, és majd minden nő szenvedett már el erőszakot.  Pápua Új-Guineáról a nyugati (no meg különösen a magyar) olvasó nem sokat tud.…..
Nazarin 2013.09.18 20:45:43
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: írtam egy regényt, abban van egy karakter, aki pont ilyen szövegeket ereget... elárulom, nem éppen rokonszenves fickó.
Nazarin 2013.09.18 20:51:17
@Nazarin: ezen felül: látom, te nagyon magadévá tetted azt a vadliberális elméletet, hogy minden kultúra egyenrangú. Kevés ennél álszentebb dolgot tudok elképzelni.
Krumplishal Kamasuka jó katona 2013.09.13 08:00:00
Ki ne emlékezne Kamasukára, a japán hadsereg veteránjára a Pongo-pongo szigeten. Alan és Charlie először ellenségként találkozott vele, de aztán már barátként válnak el, amikor elhagyják a szigetet. A kis japánt egy Hawaii-on született színész, John Fujioka játsza. A…..
Az Egyesült Államok valóságos energiaforradalmat él át, a kitermelés robban, a gáz ára zuhan, az importfüggőség eltűnőben.Néhány évvel ezelőtt, amikor először lehetett olvasni olyan, elsőre furcsának tűnő kifejezésekről, mint palaolaj, palagáz, hidraulikus…..
Rengeteg mindenért lehet átkozni a rendszerváltástól 2010-ig létezett liberális pártot, az SZDSZ-t. Igen sok, khm, baklövés róható fel nekik, a taxisblokádtól az 1994-es koalíciókötésen át egészen a súlyos társadalmi problémákat elfedő, politikailag korrekt maszatolásig. Na…..
Nazarin 2013.09.13 20:15:17
@_most_: nos igen, a felvilágosodásig és a francia forradalomig a nemzetállam, mint fogalom sem létezett. Persze biztosan a háttérhatalom miatt. :D
Egy normális országban Lázár János ma este már nem lenne kormánytisztviselő. Igaz, normális országban maga a kormány sem kacsintgat ki a holokauszttagadók felé... Ötmilliárd forintot ad a kormány a holokauszt gyermekáldozatainak tiszteletére kialakítandó emlékhelyre. A helyszín…..