Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbalintn

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell készpénznek venni persze, mert a Városháza Fórumról elég gyakran röppennek fel különböző hírek, de mindenesetre az Építészfórum azt írja, hogy "hatvanöt méteres toronnyal egészítette ki Erick van Egeraat a Városháza Fórum terveit: a Károly körút és a Bárczy…..
Kőbánya – Kispest és Ferencváros között felújították a pályát, így a 20-as és a 30-as sebességkorlátozások lekerültek, 80-as lett a pálya. A vonatok sebessége mégsem haladja meg az 50-et. Olvasónk szerint azért, mert a menetrendi segédkönyvben nem szerepel módosítás.…..
Olvasónk, Viktor a napokban Győr és Sárospatak között utazott. Az út során rengeteg hiányosságra lett figyelmes. Olyan dolgokra, amit mi ingázók már megszoktunk. Levelében többek között arra keresi a választ, hogy miért rossz a cég utastájékoztatása, miért gazosak a peronok,…..
nbalintn 2009.07.02 12:33:52
@BKV figyelő: Amikor mi utaztunk Keszthelyre halbival (osztálykirándulás) a tolóajtót senki se csukta be nem is ment vissza magától, mi próbáltuk becsukni, de nem akart ráakadni a zárra, végül úgy sikerült, hogy kicsit meg kellett emelni az ajtót. Nem hiszem, hogy Németországban ilyen történt volna a halbikkal, vagy ha történt, meg is javították.
Sosem fejeltem el azt az esetet, amikor a MÁV Érd-alsón dolgozó alkalmazottja pár évvel ezelőtt jóval munkaidő előtt akart hazamenni a vonattal, ami felsőről indult. A hangosbemondón a következő szöveg hallatszott: „Marika, nem illik munkaidő előtt hazamenni. Tessék szépen…..
nbalintn 2009.07.02 12:09:17
@sünvadász: Az a helyzet hogy például a Budapest-Cegléd vasútvonalon 2 éve még úgy járt a vonat, hogy Cegléd fele "Papagáj", Bp.-re pedig BDt. Na, de most már össze-vissza vissza járkálnak a vonatok. Például Monorról egyik nap vezérlőkocsi jön, másik nap pedig, egy mozdonyt látsz meg előbb. Ez elég zavaró lehet egy biciklisnek.
nbalintn 2009.07.02 12:19:33
@sünvadász: "Még annyit tennék hozzá, hogy én a kerékpározást engedélyhez kötném."

Ez azt jelentené, hogy a 4 éves gyerek a háromkereküjével nem mehet ki a szülei mellett az utcára, mert nem tette le az engedélyhez szükséges vizsgákat. Na ne már!

@Jurtás: Az más kérdés, hogy tényleg vannak olyan bringások, akik le se szarják hogy ott van a keletinél a szépen bordóra színezett bicikliút. Ezeket a bringásokat büntetni kéne a rendőröknek, de nem teszik. A Rákóczi úton egyszer egy kamion ment (amit ugye nem szabad, mögötte 3 autóval odébb ott egy rendőrautó, de semmi. Talán majd levélben kapja!
Gál M. Mit jelent az Apeh logó? 2009.06.13 20:37:00
Ez tényleg csak véletlenül jött ki :)..
Századmilliméteren múlt, hogy nem vakult meg egy 23 éves fiatalember. Azon a vonaton ült, amit hétfőn megdobáltak Székesfehérváron. Az ablakok betörtek, az egyik szilánk sebesíttette meg a szemén és az arcán. Az ablakokat már kicserélték, de a szilánkok még látszanak. A…..
A VDSzSz Szolidaritás május 8-án 0 és 18 óra között tartja meg a korábban április 30-ára meghirdetett sztrájkját. Szakszervezetünk Országos Választmánya egyrészt a ballagókra és hozzátartozóikra való tekintettel határozott így, másrészt azért, mert a kormány részéről…..
Néhány hónapja fáj a hasam. Ha savasat ettem/ittam mindig túltengett bennem a sav, ami marta a gyomrom. Néhány hete ez a helyzet durvább lett. Bármit ettem egyből megjelent a gyomorsav. A Danone orrba-szájba nyomatja a joghurt reklámjait a TV-ben, méghozzá azokat amikben fellelhető a…..