Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérnöktanár

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Társasházban élők számára kínál a UPC egy speciális kedvezményt: ha a társasház lakói - a társasház képviselője által - köthetnek egy keretszerződést a UPC-vel (amennyiben a UPC szeretné piaci pozícióit erősíteni az adott körzetben). Amennyiben vállalják, hogy a…..
Péter igencsak pechesnek bizonyult és a sebességmérők karmai között landolt. Úgy tűnik nagy a szigor. Kérdés, hogy van-e a rendőröknek mérlegelési joga és ha igen, mégis hol vannak a határok? Tájékozottak vagyunk-e a jogainkról és tudunk-e védekezni az esetleges…..
Mérnöktanár 2009.05.10 18:19:12
Olvasásra ajánlom:

hir3.hu/index.php?hir=magazin&hirid=23491

A rendőrség is tévedhet... tévedhet?
KÉRLEK SZÉPEN, HOGY NYOMTASD KI VAGY OLVASD FEL NYUGDÍJAS SZÜLEIDNEK!     Szerintem meg van bolondulva a politikai „elit” mert nem jött be a privatizáció utáni gazdasági felemelkedés és az általános jólét, így nem tud mit…..
Mérnöktanár 2009.04.08 12:32:57
@Bockó: Az én világomban minden csúnya, és bonyolult. Beírásaimból logikusan ezek következnek, nem az ellenkezőjük.
Mérnöktanár 2009.04.16 17:50:51
Bajnai mester nyilatkozata:

"Világosan kell látni, hogy ma a nyugdíjasoknak választaniuk kell: vagy lemondanak a 13. havi nyugdíjról a mai formájában, de cserébe az első 12 havi értékét megőrizzük és stabilan biztosítjuk, vagy előbb-utóbb nem tudjuk fizetni még azt sem, ami mindenképpen járna."

Van egy harmadik választási lehetőség is:

ELSZÁMOLTATÁS.

A nyugdíj alapok visszapótlása, elvétele azoktól, akik elorozták. Senki nem adott felhatalmazást arra, hogy a kormánytagok szuper Audikkal furikázzanak, hogy kakaóbiztos számítógépekre, ezredfordulós homokórára, ,kórházi száfekre, az APEH-nek milliós évvégi pulykapénzekre szórják el a nyugdíj, és TB alapokat.

A bűnösöket meg kell keresni, és el kell számoltatni. A fontos a kár megtérítése. Ha a kár nem térül meg, akkor a bűnösöket azonnal ki kell végezni.

Ez a 3. lehetőség, kedves Gordon.

Látnunk kell, hogy a szocik minden szociális vívmányt, mondhatjuk EU-s vívmányt eltörölnek azért, mert a teljes nemzeti vagyont, a TB, és nyugdíj alapokat ellopták. Ezeket meg lehet, és meg kell találni, és vissza kell venni. A demokrácia nem jelenti a Maffia szabad hatalmát.

A nyugdíjak bruttósítása is egy mocskos imperialista fogás. Hogy egyszerűbb legyen számolni bruttósítsunk 20 százalékkal 19% helyett. Ez azt jelenti majd, hogy 100 Ft nyugdíj 20 % bruttósításal 120 Ft-ra nő. Ebből aztán 20 % adót fizetve 96 Ft marad. Vagyis a 100 Ft nyugdíj helyett csak 96 Ft lesz a pénztárcában. 100 Ft-onként 4 Ft, azaz 4 % újabb elvonással akarja Bajnai Nagymester megőrizni a 12 havi nyugdíj értékét, amely az EU átlagnyugdíj 1/8-a.
egy 100 000 Ft-os nyugdíj esetében ez 4000 Ft elvonást jelent majd.

Lehetne egy 4. megoldás is.
A bankválságot azokkal megfizettetni, akik azt okozták, azaz az államadósságot el kell töröltetni, ahogy a lengyelek eltöröltették.

-Úgy hallottam, hogy idéntől (2009) kötelező a lakásokra "zöld kártyát" csináltatni eladáskor, de 2012-es dátumot is hallottam. Mi az igazság?-Idén január egytől hatályos a 176/2008 kormányrendelet, de az is benne van, hogy lakások adásvételekor most még csak lehet…..