Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DEGEC

0 bejegyzést írt és 1503 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
Megtalálta a rendőrség a japán világutazó Budapesten ellopott kerékpárját szombat délelőtt. András Tamás rendőr főhadnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese elmondta: a kerékpárt egy XVII. kerületi piacon találták meg szombat…..
A volt kedvenc pékségembe mentem vásárolni, ahol mindig a "tegnapi sütésű kenyeret" veszem féláron... az egyik 175 forintos tétel helyett az eladó 1750-et ütött be. Szóltam. Erre a másik eladó, aki értett a pénztárgépek nyelvén stornózta a számlát, majd teljes áron ütötte…..
DEGEC 2012.12.22 14:49:05
@Dr. Furia:

ha gyökerestől venné ki, akkor is elpusztulna a fa, mert nem volt iskolázva, csak a földlabdában nevelet, többször átültetett fenyők élik túl a kiültetést, ezeket a fenyőket nem az erdőből vágják, hanem zalában ebből élnek az emberek falun, ezt ültetik, x éves korukban kivágják, és nem segélyért állnak sorban, ilyen alapon akkor te a répát és a krumplit se húzod ki a földből mert elszárad?

az más hogy inkább össze kéne gyűjteni és energiát előállítani belőle.
Naiv ügyfélnek egy adminisztrációs tévedés miatt felmondott szerződése következtében váratlanul végtörlesztenie kellene 6,8 milliósra duzzadt 3,15 milliós hitelének nagyobb részét: Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak szeretném elmesélni, hogy miként jártunk, kb.…..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
DEGEC 2012.05.07 14:02:04
@toncsi64: azért volt rá példa.

mért nekem kellet kifizetnem a végtörlesztők 180- és a valódi árfolyam közti különbséget? ki mondta, hogy vegyenek fel chf hitelt?
DEGEC 2012.05.07 14:27:16
@Abfangjaeger: szóval téged láttalak a hungárián 50-el pötyögni:-PPP

figyelni foglak :-D
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
DEGEC 2012.01.26 14:43:45
@Bee-zony:

ez mind szép és jó, de te mit tettél azért hogy ne így legyen.

nekem ezzel van meg bajom, hogy mindenki a neten nick name mögött szájkaratézik, de ha látná, hogy 2 bodzás ver gy fehér gyereket senki sem menne oda segíteni.

még az oroszok is előrébb járnak mint mi.

auto.indavideo.hu/video/Konfliktuskezeles_az_orosz_utakon
DEGEC 2012.01.27 16:03:32
@bagir: nyílván félreértetted amit irtam, a öregekkel nincs semmi bajom, mert az nem jár az osanba, zölséget venni segélyből, hanem az hajlott kora ellenére is megtermeli magának a kis zöldséget gyümölcsöt, azzal van a bajom amikor életerős családapák, meg családanyák, a kocsmába cigiznek, és sirnak hogy nincs mit enni, mert nincs munka, kertben pont ráérnének kapálni, de az fárasztó. egyszerübb segélyből élni, és boltba vásárolni.
2 hete a feleségem összegyűjtötte a kis DM kuponjati, és elmentünk beváltani meg venni ami kell popsitörlő a gyereknek stb.. ami akcijós. mikor leparkoltam akkor állt meg mellettem egy lerúgott vektra, kipattantak belőle kolompárék, és ők is be a dmbe, szart nem nézték, hogy melyik pelenka olcsóbb, vagy mi van akcióban, ami kellett, berakták a kosárba, és fizettek.
ránézésre, még az életben egy forint adót nem fizettek, és nem is dolgoztak egy jóízűt se,
én pedig 4 évet görnyedtem a főiskolán 2őt az egyetemen, két nyelven beszélek, a feleségem is és ott kuponozunk, hogy tudjunk egy kicsit spórolni, meg amugy is tudatos vásárlók vagyunk.
és szarul éreztem magam na.

neki miért van joga ezt megtenni. miért van joga autójának lenni?

nyilván ebből következett a szokásos problémám, hogy bodzást, még életemben nem láttam tanulókocsiban. mégis mindegyik vezet.
A gazdag közel-keleti olajsejkek között egyre nagyobb divat európai szóvivőket tartani, hogy beszámoljanak a sajtónak akár naponta többször is. A hétvégenként Budapest és Dubaj között ingázó kommunikációs szakember elmondta, hogy nemcsak a fizetéskiegészítésként vállalta…..
DEGEC 2012.01.22 11:14:26
Naiv ügyfél először találkozott a tudomány és a technika csodálatos fejlesztésével, az egy darab alkatrészből álló hűtővel. Szerencsétlenségére 2,5 évvel később kilyukadt az Indesit hűtőcsőve, amit csak az egész doboz 100 ezer forintos cserélésével lehetne…..
DEGEC 2012.01.20 11:31:23
@Van_mikrohullámú_sütőtök?:

Maúnika, "idegállapotba" vagyok
DEGEC 2012.01.20 12:23:49
@Van_mikrohullámú_sütőtök?:

ez durvább 3as lakáscsere.
lett egy pár ősz hajszálam.
DEGEC 2012.01.20 13:04:34
@Van_mikrohullámú_sütőtök?:

nem én eladtam a házam egy vevőnek, ő eladta az övét, hogy ki tudja fizetni az enyém, és én vettem egy másik házat, aminek a tulaja vesz egy lakást.

kellett 2 honap egyeztetés.
Két nehezen induló koreai autó, mindkettő dízel. A Hyundai baja két fillérből megoldható volt, a Kia javítása viszont egy jobb használtkocsi árába került. Mai cikkünk blogposztja...
Ezzel a jópofa akcióval kívánt boldog új évet minden jóhiszemű törzsvásárlójának a Wizzair. Persze amiatt panaszkodni, hogy csak 1 napig tartott ki a szupervip-státusz... Szegény iPhone 4S tulajoknak még ennyi sem jutott... Érdemes, megnézni a két képet: az elsőn, látszik,…..
Új pénzvisszaadási rekord született. Zsu számlájára külföldről utaltak 80 ezer forintot, amit véletlenül euróban könyvelt a bank, így hirtelen 23 milliója lett.A Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt posztot überelném! Hogy hülye vagyok, vagy sem, én 23…..
Csodálatos NGM-közlemény: Bevezetés: "Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. A megújulás időszakában az volt a lényeg, hogy szabad kezünk legyen és a magyar érdekek szerint rendezzük be Magyarországot. Ehhez távol kellett tartanunk magunkat…..
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
DEGEC 2011.11.17 15:08:43
@val: ez tetszett:-DD
A kubai csődört annyira megviselte, hogy kacsaszájú Veronika dobta és Péter rányomult szerelmére, hogy be akart törni a villába – értesült a Bors.Cristofelt állítólag az borította ki ennyire, hogy meghallotta ahogy Péter fogadkozik, két héten belül lefekteti Veronikát. A…..
A múltkor elég hamar felvetődött, hogy van-e értelme a téli abroncsoknak, vagy csak parasztvakítás az egész. Ezt a kérdést járja körül a második téli poszt. Ezt is olvassátok el, ha ti is úgy gondoljátok, hogy nem hülyeség a téli gumi és nyerni szeretnétek belőle egy…..
DEGEC 2011.11.17 11:17:25
@bértollnok: egyetértünk mindenben, nekem is 2 kocsim van, bár én nem szilikonnal kezelem, hanem glicerinnel, de az is tény hogy a télin semmi repedés nincs.

Én is öregszem már és másképp gondolkozom, sosem veszek használt gumit, nem járok ki Bánkútra csapatni a dinnyéskettessel, ha már repedezett kopott lecserélem, sokba kerül fáj, is de ezzel jár az autófenntartás. és fő a biztonság.
DEGEC 2011.11.17 13:57:55
@abdulesmia: az milyen is pontosan, a váltó hajtja mind a 4 kereket?
DEGEC 2011.11.17 14:33:57
@scsaba1: azokon én is, próbáltam megfejteni a gondolkozásmódjukat, de nem ment, miben bíztak nem lesz hó télen? vagy ócsóbb lesz a téli gumi?
Ízetlen Monty Python-jelenetbe fordult Editék szülinapi zsúrja az ElevenParkban. A 4-re kért tortáról félóránként kiderült, hogy nincs se epres, se feketeerdő, hogy aztán a megvadult gyerekeknek n6-kor szilvatortával tömjék be a száját. Előtte még érkezett felajánlás torta…..
DEGEC 2011.11.17 14:26:52
@KecskeDotyi: igy van, nem hiszem hogy egy 8 éves gyerekkel nem lehet megértetni, hogy bocs de ez nincs, és ez van helyette.
Nem sikerült beüzemelni a legalapvetőbb funkciókat a Távszámlában, ahol elvileg online lehetne befizetni az online érkező közüzemi számlákat. Tiszteltfogyasztó 2 éve szeretne bankkártyával fizetni, de az ELMŰ-nél valamiért csak az átutalás lehetséges.Mostanában fogok…..
„Három nap múlva elsétálok a háló előtt, és hallom, hogy sír. Az ágy szélén ül, és halkan pityereg. Biztos voltam benne, hogy miattam” – egy zokogó barátnő sok mindent el tud érni, különösen akkor, ha szétcsúszni látja családalapítási terveit. És még ha…..
DEGEC 2011.11.17 10:40:39
@Kytia: férfi vagyok de szerintem 5 kilós gyereket császározzák, vagy ha nem utána a férj csak harangozni járna oda:-)
DEGEC 2011.11.17 14:08:23
@Father Justice: nem de ha te tudsz megoszthatod a contact számot:-))
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
DEGEC 2011.11.17 14:05:12
@szgy: lehet hogy a nagy válság még csak most jön....
A most következő intelmek bizonyára sokatoknak a könyökén jönnek ki, de inkább legyen így, mint hogy valamit elfelejts, aztán pedig baleset legyen a vége. Mindemellett pedig azért is érdemes jó alaposan elolvasni, mert a poszt a Michelinnel közös nyereményjátékunk része és aki a…..
DEGEC 2011.11.17 12:01:56
@Timnorc:

ezért kell alfát venni