Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hakapeszi maki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 már megint szórakozik a sorozatfüggőkkel. A megszokott keddi csajnapról először a Született feleségeket küldték el nyári szabadságra, majd múlt héten előbbre hozták a Rúzs és New Yorkot, és mögé betették az Álomgyári feleségeket. Az ajánlógyártás közben azonban…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Miklós, több diplomás olvasónk felsővezetőként dolgozott 25 éven keresztül, de cége kivonult Magyarországról és most képtelen elhelyezkedni.  NÉZZ ÁT IDE IS  48 éves ffi vagyok, jogi és hr diplomával, örök  életben munkajogászi területen mozogtam, de nem…..
Annyira összekapták magukat a tévék húsvétra, hogy ma tényleg csak szemezgetni fogok, de abszolút érdemes utánanézni a teljes műsorkínálatnak a porton. Tizenéves kölkökkel bevállalható délutáni mozizás A vasálarcos (16:00 TV2), nem ez a legjobb Három testőr feldolgozás, de…..
 A haverja kiszemelt hölgyeményéből lett barátnő, majd jött a baj, ahogy az lenni szokott. Kedves szakítósok! Az én történetem sem egyszerű, mint ahogy az itt jelenlévők nagy többsége. Elkezdhetném Ádámtól és Évától, de soha nem érne véget a történet. Mindíg is…..