Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spin

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Bruce és a majmok 2006.06.26 16:44:35
Ma este először is lehet főzőcskézni, a TV Paprika Grillbajnoksággal és Gasztropuccsal kecsegtet, ez utóbbiban a sokat sejtető "40 sejt menü" elkészítését tanulhatjuk meg, vajh mi lehet? Kiderül nyolctól. A TV2 igazán húzós alternatívát kínál az eleve nem túl…..
Maga az alaphír lelkesítő: a Duna TV megvett ötven, Magyarországon eddig még nem sugárzott epizódot Stephan és Harry kalandjaiból. A körítés még lelkesítőbb: Az ötven új részben akciódúsabbak a jelenetek, bonyolultabbak az ügyek, gyorsabbak az autók és modernebb a…..
Jó tett helyébe jót várj. Gyümölcsöző nyalási és visszanyalási sorozat látszik beindulni Ganxsta Zolee-ék, és blogunk között. A Jó, a Rossz, és a Csúf stábjától tegnap valaki esemesben megkérdezte, hogy olvasták-e a Comment:comon megjelent kritikát. Természetesen olvasták,…..
comment:com Három királyok 2006.06.15 00:08:00
A forgalmi dugóban ücsörgés a budapestiek közös közérzetjavító délutáni programja, helyi népszokás. De ilyenkor végre van idő borotválkozni, olvasni, orrot túrni, életet átgondolni, de szokás még anyázni, szotyizni és rádiózni is. A dugóban bennragadtak ellátására és…..