Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EgoRemZona

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi blog Nem is értem 2011.11.27 16:11:00
Matolcsy legfrissebb szavaiból az derül ki, hogy jogász kormányunk az állam jövő évi költségvetési stabilizálásától reméli a gazdasági felemelkedést. Ennek érdekében folytatja a gazdaság szereplők agyonverését, úgy a vállalkozásokét, mint a fogyasztókét. Tényleg…..
EgoRemZona 2011.11.27 21:50:43
@terszim: ok. posztoló tovább lép.
És azzal mi legyen aki az Ő helyére???
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
EgoRemZona 2011.11.27 12:44:13
Tetovált lányok Miss Crash 2011.11.22 15:55:00
..
EgoRemZona 2011.11.22 22:05:33
Csökken a népszerűsége és presztízse a Mercedes S osztálynak a gazdag németek körében. Örvendetes a hír, különösen, mert lapértesülések szerint az üzletemberek és politikusok egyre szélesebb körében éppen magas károsanyag-kibocsátása, fogyasztása és súlya miatt vált…..
  Az előző poszt megjelenésének estéjén egy furcsa, kopogó zajra lettem figyelmes hazafelé, mikor Mike Patton ordította a memóriakártyáról, hogy Don't look at me, I'am ugly in the morning. Remek szám, de sajnos ez a zaj nem illett oda. Félreálltam, és beindult a heti…..
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
EgoRemZona 2010.10.23 13:52:23
Kedvesemnek vettem egy ilyet:

www.mobilport.hu/laptop_tesztek/20100804/hp_mini_210_vivienne_tam_-_netbook_az_igazi_nonek/

Ubuntuval hibátlan a sebessége. Imádja. Téves az, hogy minden OS-nek erős proci kell. Fenét! Sok RAM! Netezésre egy 10 éves gép is hibátlan, és desktopra is elég rammal.
Sziasztok!  A következő érdekes kérdésem lenne: dolgoztam egy cégnek ahol felmondták a munkám. Maradt a cég részéről némi kis elszámolatlan ügyünk. Ezzel most nem is foglalkoznék. Viszont volt nálam egy laptop. Ez még most is nálam van.   Gondoltam az ügy…..
EgoRemZona 2010.10.22 20:26:33
Sziasztok! Pár nappal ezelőtt állásinterjún voltam az egyik mobilszolgáltató cégnél. Kiderült a helyszínen, hogy 2 órát kell ott lenni, és ez csak az első forduló. Bemutatkozással kellett kezdeni, a többiek előtt,több, mint tízen voltunk. Majd következett 5!!!! teszt: - Az…..
56 éves több diplomával rendelkezem (gazdasági- pénzügyi, munkaügyi ) Az utolsó munkahelyem felszámolás miatt megszűnt, ebben a csúcsvezetők telhetetlensége és csalások sorozata játszott közre, így 1200 dolgozó munkahelye megszűnt.Természetesen ahogy a bajok kezdődtek…..
EgoRemZona 2010.09.05 14:50:49
@teddybear01: ne a hazai árakat nézd. és ecc ramot ne sima rammal hasonlíts össze,...és így tovább. a mac-ek minősége inkább a brand szerverek minőségere hasonlít és nem a pc-kre. ez van. megjegyzem nem szeretem az apple-t mert szvsz gusztustalanabb cég, mint az ms.
EgoRemZona 2010.09.05 14:53:47
@mothe: olvasd vissza magad, mert neked szűk, hiszen nem tudod elképzelni azt, hogy valakinek a szava ér annyit, hogy túlórázik érte.
EgoRemZona 2010.09.05 14:54:21
@mothe: gondolom Te ehhez is jobban értesz!

Láma! Te vagy az? :)
Kedves Mindenki! Nekem is volt egy iolyan főnököm, mint amiről a http://munkahelyiterror.blog.hu/2010/08/19/nyomult_a_fonok posztban olvashattunk.Pici iroda, 4-en ültünk, és minden napra volt valami (De el tudnék veled szórakozni, milyen szép hosszú lábad van, nem megyünk le…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
EgoRemZona 2010.08.29 12:00:06
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
„I love theme parks, but the lines... Everywhere you go, people, crowds. The rides are great, but all the lines, lines, lines! If there's one thing i hate, all the lines, lines, lines, lines!” Eric Cartman   Mialatt mindenki a Szigeten nyomul, mi kihasználtuk a jó időt, és…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..
    MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ - !!!ÚJ IDŐPONT!!!   Katinka mesél nekünk egy bizarr állásinterjúról, ahol 105 ezer nettót kínáltak 6-8 ember feladatának ellátásáért. Sziasztok! Érdekes állásinterjún vettem részt nemrégiben. Ami már öröm, hogy…..
Szuper történet a kocsit fel nem fűtő köcsögről. Jó hétvégét! A kép innen Hat éves, eljegyzésbe torkolló kapcsolatot fogok összefoglalni, melyből én (a női szereplő) léptem ki, már idestova két éve. Igyekszem rövid lenni, bár ez nem fog sikerülni, olvassátok végig,…..
EgoRemZona 2009.04.24 22:47:59
@Letícia: :)
EgoRemZona 2009.04.24 22:48:40
@Letícia: :)
18-as karikás történet következik, melyet Darius, egy középvezető küldött nekünk. Egyébként mostanában HR témában kapjuk a legtöbb emailt, nagyon sokan osztják meg velünk tapasztalataikat az adott"problémával" kapcsolatban.     Üdv…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
EgoRemZona 2009.04.14 08:54:04
Remélem senki nem fulladt bele a sonkába és a főtt tojásba! Jó pihenést, a lányoknak pedig sok locsolót kívánok holnapra :)! Sziasztok!  A párom néhány hete egy étteremben dolgozik, a főnöke pedig nemrég kikezdett vele. Ő megmondta, hogy van barátja és hogy hagyja őt…..