Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandúr Kandi

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Opera Mini 8 2014.03.12 16:52:59
A jó hír az, hogy jelentős frissítést kapott a népszerű mobilos kliens. A rossz hír az, hogy ez jelenleg csak a natív BlackBerry-s és a Java-s kiadásokat érinti. Androidra és iOS-re továbbra is a 7.5-ös illetve a 7.0-s verzió érhető el. Windows Phone-ra pedig jelenleg nem készül…..
ADrenalin UV-érzékeny padok 2013.11.13 15:16:50
A RainCity Housing hajléktalanoknak biztosít éjszakai menedéket. Ambient ötletükben igen okosan használták kreatív felületként a parki padokat. A nappali fényben a padokra UV-érzékeny tintával írt feliratok feltöltődtek, és éjszaka új megvilágításba helyezték az üzenetet. A…..
Bandúr Kandi 2013.11.14 09:05:49
@enpera: Remélem jövőre te is hajléktalan leszel, így megtapasztalhatod a saját bőrödön hogy milyen az az élethelyzet, amikor az ember önhibáján kívül a perifériára szorul, és még ráadásul nála jobb sorsban élők még ezért bele is rúgnak. Élni és élni hagyni, ez legyen a szemed előtt!
Végre megkaptuk azt a szerződést, amelyet a közmédia kötött Kovács Ákossal új rádiószignálok készítésére. Ezek alapján a zenész cége 12 millió forintot kapott, ami – bár a szolgáltatás speciális jellegére tekintettel nem nagyon lehet összevetni piaci árakkal,…..
Bandúr Kandi 2013.11.01 10:08:37
@Dóra jelenti: hozzá lehet tenni még néhány, a produktum szempontjából teljesen fölösleges kiadást (elefántbérlet, a stáb, a haverok utaztatása balira és vissza a kellő ihlet megteremtése érdekében, stbstb..), de ettől még nem lesz se erkölcsileg, se szakmailag vállalható és indokolt ez a durván túlárazott, hangzásában botegyszerű hangzóanyaggyűjtemény.
Bandúr Kandi 2013.11.01 11:51:38
@Dóra jelenti: "@Bandúr Kandi: nem úgy tűnik, mintha képben lennél. Esetleg hallgasd meg a nagy vonóskari anyagokat (Pejtsik Péter vezényelt), vagy a csembalóval feljátszott szignálokat, aztán dumáljunk. "
- meghallgattam, ez alapján írtam hogy nem indokolt egy ilyen egyszerű szignálparkra ennyi pénzt költeni, nem attól lesz jó hogy minél több zenészt foglalkoztatunk benne, hanem hogy mennyire egyéni az ötlet ami alapján el van készítve. Itt az utóbbival nem nagyon tud elszámolni a "mester".

"Csak jelzem, hogy az ügyet kreáló átlátszó.hu szerint is reális az ár, sőt a cikk szerzője odáig megy, hogy leírja: Ákost sem jogi, sem morális felelősség nem terheli. Egyszerűen lepkére vetődtek. Kár a hisztiért. "
- csak jelzem hogy az átlátszó nem szakember én viszont inkább vagyok az. érdekes lett volna felvonultatni néhány profi amerikai hangzóanyaggyártó árajánlatát párhuzamosan Ákos ajánlata mellett, az amcsik csinálják a legdrágábban, de még ők is olcsóbban kihozták volna és legalább valahogy kinéz.
Bandúr Kandi 2013.11.01 11:55:14
@Dóra jelenti: örülök neki hogy általad is minél nagyobb nyilvánosságot kap ez az ügy, ami a fidesz regnum mutyi ügyeivel erős párhuzamosságot mutat, és ami ugyan csepp a tengerben, de legalább minél többen értesülnek róla és látják mennyit ér ez az egész színjáték, Ákossal és a politikával.
Célkeresztben címmel a Magyar Honvédségről, a katonákról szóló műsor indul szombaton az m1en. A havonta jelentkező műsor "a katonák mellett a civileknek, és ezen belül is kiemelten a fiataloknak szól, megismertetve őket a katonaság szépségeivel, kihívásaival" - olvasható…..
Csodálatosan sértett hangulatú sajtóközleményt hozott a drótpostás, az ilyenek miatt érdemes minden sajtólistán rajta lenni. A Miniszterelnöknség berágott a Népszavára, mert (most tessék megkapaszkodni) a Népszava nyilvánvaló politikai célzattal, névtelen köztisztviselők…..
SF.blog In memoriam Ray Dolby 2013.09.13 10:57:02
 Dolby 5.1-es hangzás... hányszor hallhattuk ezt reklámokban, mozikban, hányszor olvashattuk plakátokon, vagy kütyüink használati utasításában?!Rengetegszer. És vajon elgondolkodtunk azon, hogy mit is jelenthet ez?És, hogy honnan kapta a nevét? A Dolby Surround rendszer nem…..
Bandúr Kandi 2013.09.14 10:55:41
@Don Quixote de la Ferko: ...de a pontosság kedvéért ne felejtsük el, hogy a sztero felvételi technika nem keverendő össze a dolby surround térhangzással, előbbi pedig nem a 60-as évekhez fűződik, először az 1800-as évek végén debütált!
A Supremes korábbi tagja, Scherrie Payne közölte a hírt, hogy 67 éves korában elhunyt George Duke dzsesszzenész a Los Angeles-i St. John's kórházban. Egy évvel élte túl feleségét, akinek az emlékére adta ki az előző hónapban a Dreamweaver című nagylemezt, amelynek nagy sikere…..
Bandúr Kandi 2013.08.06 16:22:53
A Zugügyvéd már találkozott azzal az abszurd gyakorlattal, hogy ittas kismotorozás miatt bevonták valakinek a B kategóriás jogsiját. Szia Zugügyvéd,Kerékpárral belefutottam a nem rég tartott „közbiztonsági” akcióba. Persze ittam előtte két sört, azért is mentem…..
ARC-VONAL Áruló SIM-kártyák 2013.07.24 11:07:26
Nem akar véget érni a telekommunikációban rejlő veszélyeket leleplező értesülések sora. Nem elég, hogy az amerikai (és egyéb) nemzetbiztonsági szolgálatok gátlástalanul tallózgatnak felhasználói adataink között, most az is kiderült, hogy tulajdon SIM-kártyánkat is csúnyán…..
A Star Wars a mémgyárosok egyik kiapadhatatlan forrása és múzsája. Hazánkban is vissza-visszatérő elem egy-egy jelenet újraértelmezése, eltorzítása. Érdekessége ennek a mémpárnak, hogy pontosan ugyanaz a jelenet ihlette meg az alkotókat. A miniszterelnök-helyettes lovaglása még…..
Bandúr Kandi 2013.07.24 10:06:46
@KevinMulder: kikötötték bazmeg!
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.07.23 09:00:00
Nincs már több megfilmesíthető Harry Potter-regény, de a roxforti varázslósuli fanatikus rajongói ettől függetlenül imádnak beöltözni szemüveges mágustanoncnak. Te is megmutatnád a varázspálcádat ennek az ártatlan tekintetű könyvmolynak töbszörös évvesztes, feszes…..
Bandúr Kandi 2013.07.23 12:58:10
@Démonmac1: varázsló, hát varázsolt magának egyet! hülye...
Bandúr Kandi 2013.07.23 12:58:37
A franciaországi Salon-la-Tour város közelében kedden letartóztatták Varg Vikernest, a Burzum főnökét és feleségét, írja a francia RTL rádió honlapja. Vikernes a vád szerint vérontást tervezett, jelenleg pedig fegyverek és robbanóanyagok után kutatnak a zenész házában.…..
Bandúr Kandi 2013.07.16 15:03:24
@gazell16: nem "védelme", "vélelme"...
Bandúr Kandi 2013.07.16 15:04:46
@gazell16: Ez esetben ez megvolt addig a pontig amíg nem találtak nála erre jó pár közvetlen bizonyítékot. Most már neki kell bizonyítania.
A Tv2 Mokka című, pompás reggeli műsorában sok minden volt már a szerkesztői utasításra (?) bikinire vetkőző műsorvezetőtől idegesítően ájtatoskodó és az egyoldalú tájékoztatásnak élő szoborot állító riporteren át a Szita Bence halálából hasznot húzó…..
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Bandúr Kandi 2013.06.26 14:43:50
@Parajpuding: lazíts brada, én kvázi libsi vagyok, de a poszt minden szavával egyetértek!
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
Kalóz Új utakon a zeneipar 2011.05.23 12:35:06
A szerzői jogi hercehurca a zeneiparban legalábbis eldőlni látszik: az ipar kezdi elfogadni a realitásokat, és nem próbál passzátot fújni az uralkodó széljárással szemben. Az internetellenes lobbi hazai leágazása pedig Fluor Tomitól olyan leckét kapott, amibe remélhetőleg nem…..
Bandúr Kandi 2011.05.23 17:38:22
Bandúr Kandi 2011.05.23 17:39:40
@Bandúr Kandi: nem linkelhető, írd be szépen a thepiratebay.org -ot a szövegdobozba :)
A PlayON (leánykori nevén CD Projekt) bátor vállalkozásba fogott: ezentúl nemcsak játékokat, hanem könyveket is ki fog adni, méghozzá a lengyel Andrzej Sapkowski fantasy regényeit. Aki nem tudná: Sapkowski írásai alapján készült a The Witcher című pc-s szerepjáték, aminek a…..
Vastagbőr Diplomáciai benyalás 2011.04.20 11:15:00
Gondolom mindenki hallott a pécsi püspökség tavaly ősszel  nyilvánosságra került  botrányos ügyeiről. Negyven rendbeli feljelentést tett egy magánszemély a Nemzeti Nyomozó Irodánál és a megyei főügyészségnél Mayer Mihály püspök, és az egyházmegye tulajdonába…..
 Úgy látszik, most a zajos birtokháborításos ügyek szezonja kezdődött el, bizonyára azért, mert a meleg miatt egyre többen próbálnának nyitott ablaknál aludni, főleg, ha hagyná őket például egy autómosó. Tisztelt Zugügyvéd, kedves kommentelők!Abban a kérdésben…..
Bandúr Kandi 2011.04.19 18:46:13
@Infomaker: hehe, jogos. Magyarország agyarország.
B-oldal Retró kép aranybánya! 2011.04.16 07:18:00
Az Öreg ROADOK Napközije facebook csoport egy kifogyhatatlan sörrel felérő képzuhatagot kínál a békeidőkből. Hajak, ruhák, szemüvegek, és nagy pillanatok. A B-oldalon ingyen kipróbálható az időgép az öreg roadok jóvoltából, úgy érzem... aki nem akarja végigutazni a…..
A hétvégére valódi tyúkper ügyet posztol ki a Zugügyvéd. Kakaskukorékolással is lehet birtokháborítást elkövetni, csakúgy, mint a  tyúkszar szaggal.Tisztelt Zugügyvéd, kedves kommentelők! Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Saját tulajdonú kertes házban lakom…..
Bandúr Kandi 2011.04.16 00:21:04
@Androsz: ""ne ugasson a kutya ( az a dolga b...meg!)"
"
-ezt már én is hallottam :)
Bő fél éve azt írtam Gyurcsányról, hogy kolonc az újjáalakuló ellenzék nyakában. Persze ettől még vannak hívei. És az egyik közülük különösen hírhedtté vált. 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynöke. részlet a…..
Hajdúhadház után Indiában is járőrözik az egyesület, remélve, hogy ezzel visszaszorul a bűnözés és elcsitulnak a faji ellentétek. A Szebb Jövőért Egyesület illetékesei ma reggel bejelentették: ha Hajdúhadházon abbahagyták a járőrözést, India következik. Az ugyanis nem…..
Jamie Goode, a wineanorak.com szerzője, és az egyik legelismertebb angol borszakértő (ő tényleg szakért) megkóstolt 12 magyar „csúcsbort”, és két fő megállapítást tett: az egyik, hogy túl magas az alkohol, a másik, hogy méregdrágák. Ez a két probléma már sokszor…..