Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vik-Tor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan szeretnének belemenni a jóba, de a pofonok völgyének érintése nélkül. Mi most - és újra meg újra - ehhez próbálunk segítséget nyújtani, azaz olyan borokat ajánlani, amelyek áruk fölött teljesítenek, és viszonylag könnyen beszerezhetőek. Gyakran hallom, hogy egy bor nem…..
1973, 3.0 CSL, Nürburgring Bár Walter Röhrl kerül többször rivaldafénybe, azért vannak még legalább olyan nagy nevek a szakmában, mint ő. Hans-Joachim Stuck 1970-ben, 19 évesen nyert először 24 órás versenyt a Nürburgringen. 19 évesen! Én jó eséllyel a Sajó-parton söröztem…..
Totalbike hírek Speciális Griso 2009.03.20 13:55:00
Megszelídítették az agresszív formájú Grisót, itt a Moto Guzzi legújabb retró-gyöngyszeme. A 90 fokos, keresztbe fordított V-motor szerelmesei már rég vártak a 8V Special Edition-re: színe, barna bőr nyerge, küllős kerekei a régi sportmodelleket idézik. A króm hivalkodása…..
Egymást múlják felül az NHL-kapusok az utóbbi napokban-hetekben. Előbb Fleury, utána Kiprusoff mutatta meg, hol lakik az úristen, most meg Marty Turco tette oda magát. A következő jelenet jellemzésére kár szavakat keresni. A Dallas–Chicago 37. percében járunk, Patrick Kane…..