Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElisabethB.

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Haile Steinfeld A True Grit (Félszemű) ifjú, 14 éves sztárja egy csodaszép, halvány rózsaszín Marchesa ruhában vett részt a rendezvényen. Igazi kis hercegnőnek néz ki.                                …..
Kétségtelen, hogy Paris Hiltonnak a rózsaszínes, romantikus, barbiebabás stílus áll a legjobban. Ez a decens ruha is nagyszerűen mutat rajta, még akkor is, ha nem ez lesz a kedvencem az összeállítások közül.8/10 ..
Marion Cotillard Lady Dior reklámfotóit  nagyon szeretem, ez az új, szürke hangulatú, a hatvanas-hetvenes éveket idéző kép is azonnal belopta magát a szívembe. Retró, de nagyon megkapó. Cotillardot Londonban fotózta Mert Alas és Marcus Piggott.…..
ElisabethB. 2010.10.19 15:38:58
@Brüsszeli csipke: Én is...de ebből az következik számomra, hogy bárkit bármivé át tudnak formálni...Így aztán belőlem is lehet még M.C. Vagy legalábbis a Dior arca.
A ruhák mellett a jövő tavaszra szánt kiegészítőket is bemutatták. Christian Louboutin-nál maradtak az élénk színek, a magasított talpak, az elől nyitott bokacsizmák. Újabb viszont a farmeranyag és az áttört minta (ez utóbbi szerintem a következő szezon nagy slágere lesz, a…..
ElisabethB írta a következő kommentet, ami aztán fel is vetette a következő kérdést:"Gondoltam rátok szombaton. Vettem egy új pulóvert a csodás? Mangoban..agyvérzést kaptam a próbafülkében, nem tudtam a cuccokat hova lerámolni. Sem a sajátjaimat, sem a próbára szánt…..
Mármint azután először, hogy megvetted/beszerezted és hazavitted őket. Kiteríted a szerzeményeidet és alaposan megvizsgálod őket? Vagy azonnal bedobod a mosógépbe? Esetleg rögtönzött divatbemutatót rendezel, és összeválogatod, melyik cipővel, táskával mutatna a legjobban?Én…..
Renée Zellweger szinte folyamatosan a idegesítőt a klassztól elválasztó vékony határvonalon billeg nálam. Ez a fotósorozat éppen nagyon tetszik, szeretem ezt a hangulatot, és a sötét színek is jobban állnak Zellwegernek, mint a rózsás-parasztlánykás színek.A fotós Alexi…..
Tony Curtis halála szomorú apropót adott arra, hogy megnézzem a Van, aki forrón szereti-t. Nagyon szeretem ezt a szellemes filmet. Azonban ha már egyet megnéztem, eszembe jutott a többi kedvencem is, melyben nagyszerű színészek bújtak női ruhába.           És…..
Nézegettem egy női magazin divat-különkiadását (ami olyan lett, amilyen), és megragadott, hogy a trendeket egy-egy szóval próbálták jellemezni. Sajnos azonban a "Piros", a "Pompa", a "Halvány" szerintem elég semmitmondó, sokkal érdekesebben,…..
Még több ruha...  Julianna Margulies L'Wrenn Scott ruhában. Igazi klasszikus fazon, egy nagyon új színben, azaz sötétkékben. Ha valaki estélyit szeretne venni, mindenképpen kéket válasszon!…..
Emma Thompson ritka, de annál csinosabb vendég itt a blogon - jó lenne többször látni, üdítő az eleganciája, az egyszerűsége, a természetessége, a könnyedsége.9/10 ..
A szeptemberi Harper's Bazaar címlapján Jennifer Aniston szerepel (a címlap rögtön két variációban készült el); egy különleges, és szerintem meglehetősen jól sikerült fotósorozaton pedig Barbra Streisandot személyesíti meg. A képeket Mark Seliger készítette.…..
A volt amerikai elnök lánya, Chelsea tegnap ment férjhez. A ruhát Vera Wang tervezte, a vőlegény Burberry öltönyt viselt. Találtam egy képet külön a ruháról, amilyennek Vera Wang megálmodta. ..
Nicole Kidman visszatért vöröses hajszínéhez, és ehhez tökéletesen illő zöld ruhát választott. Az összhatás elsősorban a színek miatt tetszik, de Kidman lábai, tartása olyan esetlennek tűnnek nekem.7/10Ruha: PradaCipő: Christian Louboutin  ..
Csecsebecse Augusztusi ikonok? 2010.07.29 11:54:53
A segítségeteket szeretném kérni, elsősorban azért, mert én hajlamos vagyok (sajnos) ugyanazokat a hírességeket napi ikonnak választani - de egy idő után nemcsak hogy elfogynak a képek, de borzasztó unalmassá is válik, ha folyton Angelina Jolie-t kell bámulni a képernyőn... Köti…..
Jolie a Salt moszkvai bemutatóján. Örülök annak, hogy végre nem feketében van, viszont ez a piros nem az igazi az én szememben - talán túlságosan is világos a bőre ehhez. 8/10Ruha: Atelier Versace ..
Szegény ex-Spice Girl meglehetősen rossz döntést hozott, amikor ezt az öltözéket összerakta. A ruha túl szűk neki, elég csúnyán buggyannak ki a kibuggyannivalók, a cipő - bármennyire kecses is legyen egyébként - bumfordinak tűnik, a táska túl nagy, ráadásul az arany cipő és…..
Angelina Jolie Japánba érkezett a gyerekeivel (pontosabban, a négy nagyobbal, az ikrekről semmi hír). Az öltönyös Pax a kedvencem. ..
Csecsebecse Királyi esküvő 2010.06.21 08:11:00
Férjhez ment Viktória, svéd koronahercegnő (Svédország jövendő királynője), méghozzá a személyi edzőjéhez, Daniel Westlinghez, aki tegnaptól Västergötland hercege. Természetesen a királyi családok legtöbbje tiszteletét tette az eseményen, amelyet legalább akkora…..
ElisabethB. 2010.06.21 15:04:57
@l2njpx: Úgy hírlik, hogy Angolhon hercege megnősül az ősszel.
Ruha: kicsit unom már az egyszerű, de elegáns ruhákat. Ezt - kis túlzással - bármelyik körúti ruhakölcsönzőből leakaszthatta volna. Diana ruhája anno legalább hozott valami újat..az, hogy nem az én ízlésvilágom, már másik kérdés.
ElisabethB. 2010.06.21 20:28:52
@Virgogirl: És kit vesz el, Virgo? ;) Azt hallottam még, hogy augusztusban lesz az eljegyzés és Diana gyűrűje lesz a Gyűrű..Hát, ha igaz, ha nem, én azt a gyűrűt már csak babonából sem használnám..
Gyönyörű, mint mindig. Kicsit ugyan fáradtnak néz ki, de alig négy hét telt el a második kislánya születése óta. 8/10..
Helen Mirren csodás Elie Saab ruhában, Chopard ékszerekkel egy cannes-i estélyen. Egyedül a ruha ujjai nem tetszenek, nem vagyok oda  az asszimetrikus szabásért, de ez az apróság eltörpül az összhatás mellett.10/10Ruha: Elie Saab ..
Szegény Pamela Anderson kiesett ugyan az amerikai táncolós műsorból, de szerencsére nem maradunk tánctudásával villogó B- (vagy ZS-) kategóriás híresség nélkül. Ezúttal Lorenzo Lamas motorozós akcióhős mutatta meg egy argentín műsorban, hogy mennyire dögös, fegyverek nélkül…..