Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulykamaki

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Jó reggelt, pupákok! 2016.03.20 11:02:19
pulykamaki 2016.03.24 11:22:30
Ez a videó megbékíti a lelket. Minden buta balfasz megtalálja az őt elnyelő fekete lyukat. B)..
pulykamaki 2016.02.01 11:10:34
Mindennapi munkánk, szórakozásunk, életünk szerves része lett az informatika, számítógép, laptop, tablet és természetesen az internet. Nem mindegy, hogy milyen számítástechnikai eszközt használunk és az sem, hogy milyen munkafázishoz milyen programot választunk. A megfelelő szoftver megkönnyíti a…..
pulykamaki 2016.01.13 11:45:34
A Cordon Electronics Kft. az egyik legnagyobb európai szervizhálózat hazai leányvállalata, működhetne akár európai módon is. Ehhez képest nálunk csak azért nem vezetik a szerviz-feketelistát, mert létezik a Telemax. Péternél azzal húzták ki a gyufát, hogy 24 hívásból…..
Grafitember továbbra is a vad kalandok embere. Menő art director volt egy reklámcégnél, de energiáit egyre inkább a népszerű underground képregényoldal, a napirajz.hu-ra fordította. Aztán maga mögött hagyta mindkettőt, hogy elmenjen vázépítő tanoncnak egy neves olasz…..
Gondolom, a múltkori süllyedő oszlopos sztori juttathatta Sam Joe eszébe saját történetét. Ő is az ilyen behajtástól védő eszköz kapcsán került konfrontációba egy taxissal, aki ahelyett, hogy megköszönte volna az információt, inkább nekiállt levélírónkat ijesztgetni.…..
Ütköztem egy trolival. Nem lett bajom, de a bicikli tropára ment. Egyikünk sem volt hibás. A sofőr kiszállt, megnézte, hogy jól vagyok, hívtunk helyszínelőt. Amíg lement a stressz, gyorsan megbeszéltük, mit gondol, mi lesz a BKV-val a Fidesz alatt.A helyszínelők kijöttek,…..
pulykamaki 2010.10.05 15:32:49
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Tételezzük föl hogy úgy van ahogy írod. Viszont akkor kell lennie higgadt bringásnak is, aki ha beül a kocsiba, urambocsá teherautóba, akkor vadállat lesz belőle, mert megvédi a légzsák illetve a tömeg, és rádudál a járdán lassan átkelő gyalogosra stb. Szerintem aki bringázik annak egy része vezet autót is, illetve aki autózik annak egy része bringázik is. Ezért nem helyes szerintem bringásról illetve autósról beszélni. Hanem Gipsz Jakab kreszt betartóról és Krump Lee szabálysértőről.
Mit tehet egy ingatlantulajdonos, ha a kerítéséhez transzformátor házat akarnak telepíteni? Amennyiben a transzformátor állomás megjelenése értékcsökkentő tényező, lehet-e ezt ellensúlyoztatni?Tisztelt Zugügyvéd! Az alábbi eset még nem történt meg (fejeződött be), de…..
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
pulykamaki 2010.07.16 13:00:50
@gauche caviar: Ez nálam az elmúlt 8 év alatt külső hatásokra kialakult feltételes reflex, vagy lehet hogy tanult viselkedésforma. A fene se tudja......
Ma úgy látszik bankos napunk van, szegény Wágner úr a számláin izgul, teljes joggal, hétfőn ugyanis őrült, összevissza adatokat kapott a Budapest Banknál vezetett két számlája állásáról. Ráadásul, mit tesz isten, a valódinál jóval kisebb összegekről. A bank elismerte a…..
Ezekszerint még működik a német "szürkeimport", azaz a hivatalos márkakereskedések megkerülése, ugyanis Mónikának még sikerült magyar nyelvű használati utasítás nélkül fényképezőgépet vásárolnia a 220voltban: Azért írok önöknek, mert fel szeretném hívni azon…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
Hétfőn mentünk és, valahogy természetesen jött, de húztam neki. Linket lehagytam már az elején, aztán megpróbáltam. És ment. Az első két kilométeren (vagy ahogy mostanában szoktam mondani: kityón) tartottam a 6 perc alatti tempót, aztán sikerült a bravúr a harmadik, majd a…..
Ez a lófejnél is sokkal keményebb. Robi penészes töltött káposztával üzen az Elmünek, mert szerinte az állandó áramkimaradások tették tönkre a hűtőjét. Sejtettük, hogy a KISZ manapság nem pozitív hívószó, de hogy a budapesti KISZ-lakótelepen ilyen borzalmas legyen a…..
Azt mondja OV, hogy vincit voluntas tua. A kiejtést hagyjuk, mondjuk azt, hogy egyházi latin volt (voluntasz tua, így, "a" hanggal "á" helyett? Viktor, Viktor...), bár ez nem igaz. És azt mondja utána OV, hogy "Győzedelmeskedjék hát a te akaratod!". Nem…..
László jó fej akart lenni a Digivel, de a végén örülhetett, hogy nem csapták fejbe egy ridiküllel. Emberünk annyit akart megkérdezni, hogy a bevállalt 30 naphoz képet nem tudják-e egy héten belül bekötni az internetet, mert hónapokra külföldre kell utaznia, és akkor már nem…..
pulykamaki 2010.05.21 15:22:54
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Jó tudni, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál már akkora spórolás folyik, hogy 60 naponta egyszerre küldik szét a teljesen azonos tartalmú formaválaszokat. Naiv internetező hűségszerződéses előfizetésének eladásának körülményeiről érdeklődött, de 2 hónappal később…..
Na most őszintén, egy olyan díj, amiből SP-nek is jut, ki a faszomat érdekel, ugye? Szerencsére vannak még takonyrészeg őszinte emberek a hazai zeneiparban, a juj.hu felvételén a magát megmondósra ivott Idoru zenekar küldi el a picsába az egész magyar popszakmát, meg azt az…..
pulykamaki 2010.02.16 15:19:00
robotika Egérfogó automata 2010.01.23 14:00:00
Egy régi, kínzó probléma új megoldását nyújtja a Telovation.com egérfogó automatája. A designos külsőn kívül van rajta egy bekapcsológomb, amit aktiválva a kisebb háziállatokat érdemes eltávolítani a közelből. Ha a szerkezet ultrahangos szenzorával valamit érzékel maga…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..
pulykamaki 2009.12.04 20:46:47
@Csacsicska: "Ha az Omnivest Magyarországon lenne bejegyezve"
Omninvest oltóanyagtermelő és kutatásfejlesztő kereskedelmi Kft a nevük. Magyarországi bejegyzett cég. Különben hogy lehetne kft........
pulykamaki 2009.12.06 10:07:52
@Csacsicska: Nem, de legalább a honlapjukat nézd meg és nem irkálsz csacsiságokat