Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ketrec_rázza_a_majmot

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A toast kenyér varázsa abban rejlik, hogy puhább, mint a hagyományos kenyér. A rugalmas állag extra fogyasztási élményt adhat a szendvicseinknek. A jó minőségű toast kenyér szinte foszlós, mint  a kalács és nincs semmilyen mellékíze. 17 országosan kapható fehér toastkenyeret vakteszteltünk. Íme az…..
Az olasz szimfo-death csapattól, a Fleshgod Apocalypse-tól nem állnak távol a zenei gegek, hiszen a legutóbb kiadott, No című dalukba is beraktak kis Britney Spearst, de csak finoman, az íze kedvéért. Most viszont még ezt is sikerült eggyel megfejelniük: egy az egyben feldolgozták az Eiffel 65…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2021.01.04 03:20:11
Nem olyan régen bemutattuk a Trónok Harca című sorozaton alapuló gitársorozatot, melyet a Fender dobott piacra. Természetesen az elég egyedi (és borsos árú) lantokat a nagyok kezébe is odaadták egyfajta promóció gyanánt, az alábbi videóban azt leshetitek meg, hogyan nyomja három ász, Scott Ian, Tom…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2019.05.16 04:01:41
Furdancs Blog Hamis a gumi! 2018.11.30 05:00:00
A Hamis a baba (1991) című Bujtor-filmben babákban csempészett heroint kutatott Csöpi és Kardos doktor. Ahogy a babákat, minden mást is hamisítanak a bejáratott márkanév népszerűségét kihasználó csalók. Mai témánk - téli gumira átállás idejének apropóján - az eredeti…..
Múlt heti bejegyzésünkből már kiderült, hogy a mikroműanyagok több forrásból, így a műanyag palackokból lehúzott kortyok nyomán is a szervezetünkbe juthatnak. Ezen a héten sem távolodunk el túlságosan a témától, mivel a palackozott vizekről lesz szó: mi áll a folyamatosan növekvő fogyasztás…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2018.11.12 06:43:54
@ételizésítő: Klórral fertőtlenítették. Kb Bem apó idején. Mellesleg a zördög a részletekben van, ugyanis rohadtul nem mindegy, MENNYI az a klór. És hát nálunk nem sajnálják.
Ketrec_rázza_a_majmot 2018.11.12 06:48:08
@ze11: Ózon? Esetleg? Aztán meg van kutam, itt sok másnak is, az nem hypós. Nem pang ezer évig csövekben, nem kell neki hypo. De akkor mi a fene a cirka 1.000 Ft/m3 ????
Ketrec_rázza_a_majmot 2018.11.13 03:05:53
@Viszlát és kösz a halakat: OK. Te meg a fincsi és egészséges hypot. ;-)
Blogadó Kötelező hittanra fel! 2018.09.29 16:12:16
Nos, Hajnal Gabriella után nem nagyon gondoltam volna hogy van lejjebb. Hogy őszinte legyek, nem tudom mi volt a szobi Szent László gimnázium ebédjében, de Rétvárinak sikerült alulmúlnia, még a Klebelsberg Központ vezetőjének nyilatkozatait is. Egy kis emlékeztető:Hajnal Gabriella azt állította…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2018.10.01 13:41:20
@Soha ne tegyel haver a fekete lora: @Az Ellenálló: Azért, mert a vallás és az ópium egyformán butít, de a vallás olcsóbb.
Lázár János látványosan kampányüzemmódba kapcsolt az elmúlt hetekben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kerek egy hónapja debütált egy saját honlappal, továbbá a weboldal mellett elindult saját Facebook oldala is, ahová folyamatosan teszi közzé a személyét bemutató videókat.  Ma azonban…..
15 évad után kiszáll az NCIS-ből Pauley Perrette, aki a tetovált, állítása szerint koporsóban alvó Abbyt (teljes nevén: Abigail Sciuto) alakítja a sorozatban, írja a Variety. A hírt maga a színésznő erősítette meg szerdán a Twitteren. "Én is épp annyira szeretem őt, mint ti" – írja Perrette a…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2017.10.05 10:25:32
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
Ketrec_rázza_a_majmot 2017.09.20 06:57:40
@Macropus Rufus: Persze hogy nem ivott! Megkínálták egy cukorkával, aztán egyszerre furcsa kábulatba került. Tán még emlékszik rá valaki ...
Ketrec_rázza_a_majmot 2017.09.20 06:58:54
@tpl: Milyen igazad van ! Teljesen a magánügye! Ha meg a férje ezt elmondja, rugdossuk meg !!!
Nem kell hozzá semmilyen különleges felszerelés: 5 lépésben eltüntetheted a karcokat a kocsidról. Így csináld:..
Úgy tűnik, Boczkó főtitkár benézett egy átlagos rendőri intézkedést, mint amilyenből mindenhol van naponta több is. Azt látta, amit látni akart...
Ketrec_rázza_a_majmot 2017.07.29 09:12:28
@teéjesenmindegy: Nem teherautóval hanem kispolszkival, és csak majdnem a Váci utcában, a többi stimmel.
Magyarországon nagyvonalakban mindössze kétfajta betörési módszer létezik, az egyik az ajtóbefeszítés, a másik a zárfeltöréses módszer.   Az ajtóbefeszítés, mint betörési módszer Az ajtóbefeszítés az, amikor egy feszítőszerszámot az ajtótok és az ajtólap közé helyeznek, majd az erőkar…..
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
Vannak olyan filmek, amelyeket újra és újra megnézünk anélkül, hogy megunnánk. Ezek az alkotások nem mindig mesterművek, sőt, olyanok is akadnak közöttük, amelyek nem is nevezhetőek kifejezetten jó filmeknek - mégis újra elővesszük őket. Azt hiszem, a Reszkessetek betörők is ebbe a kategóriába…..
Az egyik legnagyobb belvárosi divat manapság az állami fideszmédia és a körülötte lévő pszeudo-privát csatolmányok szapulása, hogy azok milyen demokráciátlanok, meg fasisztoidok, meg kommunisztoidok, meg bú, meg bá. Pedig ezek a médiumok valójában tök jó szolgálatot tesznek a politika iránt…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2016.12.21 09:36:19
@MACISAJT: Nem is olyan rég még a vezíred szopkodta a zazriveczet ... Ja! Az más!
Sorra dőlnek be és szűnnek meg a CBA-k, Coopok és Reálok...
Ketrec_rázza_a_majmot 2016.12.06 09:51:38
@monddazigazatmar: Fasz hogyishíjják. Szarom le a főnöködet, meg az árja szemléletet, olcsó és jó untig elég. Aztán ezt magyarázhatod, ahogy akarod ...
Reggel rengeteg nehézséggel kell szembenéznie az embernek: nem elég, hogy ki kellett mászni a meleg ágyból, indulni kell munkába, de még a kocsi szélvédője is lefagy. Ha a felsoroltak közül kettővel nem is lehet mit kezdeni, legalább az utóbbinál spóroljuk meg a kellemetlenséget. Ehhez nem kell más,…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2016.12.03 18:13:15
Tegnap írtam nektek arról, hogyan lehet a legegyszerűbben, a legkisebb energia ráfordításával felaprítani a téli tüzelőt. Ma viszont azt vesszük át, hogyan kell begyújtani a cserépkályhában, kandallóban és egyéb, fatüzelésű társaikban. Íme néhány tutorial videó:..
  Hogy nálunk más országokhoz képest mért van ilyen mértékű félelem a bevándorlókkal szemben, arra irracionálisnak is nevezhető történelmi reflexek adnak magyarázatot. Többször megtörtént már az elmúlt évszázadokban, hogy a nálunk letelepedő szerbek, németek vagy zsidók (vagy más bevándorlók és…..
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2016.09.08 21:13:36
@szelidorzo: +1 A sün mellé esetleg esernyőt is. Nyitva.
Sokszor hallottam azt, hogy egyik-másik baloldali erő Nagy Imre politikai örökségének továbbviteléről beszél. "Imi Balsoj, Igyi Damoj" - Skandálta a tömeg 1956-ban. Onnantól pedig a hatalomról lemondani nem akaró miniszterelnök csak sodródott...
Ketrec_rázza_a_majmot 2016.04.15 10:00:40
@Ballib cenzúrázók lidérce 1: Talán lássuk először a te fizetési listádat ...
A WHO tanulmánya szerint a magyarok és kelet-európai szomszédjaik szeretnek inni. Sokat inni! A 15 évnél idősebb személyek átlagosan 6,2 liter tiszta alkoholnak megfelelő szeszesitalt fogyasztanak évente, ami 13,5 grammnak fele meg naponta. A 15 éves, vagy annál idősebb magyar népesség ennek a…..
Ketrec_rázza_a_majmot 2016.04.12 18:18:19