Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti Cionista

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..
Kint van már sok helyen, de a Kamera Hungária miatt mi valahogy elsiklottunk felette: a Maffiózók első hat évada 7 perc 36 mp-be sűrítve, de csak és kizárólag naprakész rajongóknak, hiszen a 6. évadot itthon még nem láthattuk. Videó a klikkolás után. ..
Hihetetlen, hogy Magyarországon valaha volt humor. Nincs mese, ha az Irigy Hónaljmirigy, a Mi kérünk elnézést, és a Szeszélyes elől el akarunk menekülni, akkor nézzünk archív Parabola-felvételeket. Ez a videó egyébként nem is annyira régi, hiszen Torgyán már javában bohóckodott…..
A Blikk még mindig angol bulvárlapoktól átvett macákat pakol a címlapra, csupa Debbie, Susan, meg Emilly a vöröstéglás brit sorház előtt, a pubban vagy a Buckhingham Palota slozijában. A Színes Bulvár Lap viszont végre bevállalta, ezentúl magyar nők lesznek a lapban, csepeli…..
Anti Cionista 2007.03.30 21:23:47
comment:com Fábry a Szeszélyesben 2007.03.25 23:10:00
Van ez az Antal Imre-emlékműsor, Szeszélyes a címe, nem tudom, ki nézi, de jobb, ha nem is tudom. Kicsit olyan műsor ez, mint annak idején a Leg Leg Leg-ben az az örökmozgó, amit a feltaláló maga hajtott kézzel, szóval mindig kell bele rakni néhány jócsajt, Südi Iringót, meg…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
comment:com Szívassuk meg Fábryt! 2007.03.24 15:32:00
Szeretjük a Nap-Keltét, még szombaton is megkacagtatják a nézőt. Aki szánalmas iszapbirkózást, szarpaszírozást akar látni, és nincs jobb dolga, az feltétlenül kattintson ide és tekintse meg szerencsétlen Fábry Sándort a Kereszttűzben. Eleve, a Kereszttűzbe csalni a humoristát…..