Regisztráció Blogot indítok
Adatok
én58

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt kérem összehangolt kormányzati politika! Hónapok óta könyörgünk, hogy üljenek már le velünk tárgyalni a "védőháló" ügyében. Meg vagyunk sértve, hogy hiába várja kijelölt magyar küldöttség tágra szabott mandátummal az EU és az IMF delegációját,…..
  Voltak már megverve? - kérdezte udvariasan az őr, mikor a Tüskecsarnok előtt, kerítésen kívül, közterületen akartunk forgatni az RTL-lel — Urbanista (@urbanistablog) March 7, 2012   - nagy hirtelen csak ennyit twiteltem ki a múlt heti forgatásról, amikor az RTL…..
én58 2012.03.13 23:38:39
@tizezer256:
"Sajnos az oldal nem található."
Kastély és szőlőbirtok Dél-Franciaországban: ütős kombinációTegyük fel, hogy van négymillió eurónk és Franciaországba szeretnénk költözni. Nem hangzik rosszul, ugye? Ez esetben a következő dilemmával találjuk szembe magunkat: ennyiért vezetünk egy tisztes, 200 négyzetméter…..
A balatoni baleset után azonnal fejlesztésbe kezdtek az amerikai terepjáró gyártói, és megtervezték a Hummer H2O-t. Mi pedig teszteltük.        Oh god damn, az autóink túlélték Irakot, Afganisztánt, 40 akciófilm-forgatást, számos ukrán leszámolást…..
Tegnap Bogáncs leírta az ő verzióját, mely szerint több, mint százezren voltak a kormány melletti tüntetésen, most leírom az enyémet, mely meglepő eredményt hoz: senki nem volt ott!   Eleve, nézzétek meg az Index tudósítását, mely szerint százezren voltak. Nos, az Index,…..
emailben kaptam, jópár felkiáltójelet kiszedtem, mert irritált.. a poszt közepén a gyógyszerészek reakciója erre az elmebetegre. AMBROSIUS László írása : "NaCl" ! Döbbenetes ami itt és most folyik 2010. 11. 17. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig…..
én58 2011.11.30 10:26:35
@tesz-vesz: az országos főgyógyszerész tiltotta meg, állítólag azért, mert a patika "nem élelmiszerbolt"
én58 2011.11.30 15:51:15
@tesz-vesz: Az idei év elején uralkodó...
A frankhitelt a legtöbb hitelfelvevő megszívta. De kié lesz a torkos borz érdemérem?   Életbiztosítással kombinált lakáshitel. Hallott már róla? Ha nem, akkor szerencséje, van, ha igen és kötött is ilyet, akkor jó eséllyel indul a vesztesek vesztese díjért. A 180-as…..
Úgy látszik, vannak olyan politikusok, akiknek történelmi szerep jut, akár akarják, akár nem. Gyurcsány Ferenc még csak alig tíz éve politizál az élvonalban, de ebből közel öt évig miniszterelnök volt, két évig irányította az MSZP-t. Kormányfői hivatalban ülve nyert…..
A Magyar Hírlap végre átszakított a komoly, elemző gazdasági újságírás és a bulvár közti vastag védművek falait. Sőt ha már lendületben voltak, tovább rohantak leszegett fejjel, egészen a Borsban is legfeljebb rövid hírt érő baromságokig. Mert ugye az még csak bulvár, ha…..
én58 2011.08.26 23:30:44
@Baltika07: egyetértek!
Az ember viszonya a saját nevéhez időben ugyan változó lehet, de minden pillanatban pontosan kifejezi tudatát, függetlenül attól, hogy emócióval vagy értelemmel közelíti a témát. A gyermek először megtanulja, hogy „vagyunk mi, AZ ilyen-olyanék” (apa, anya, nagyi stb), majd…..
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
Lazar egy 17 éves, mindössze két kisegítőosztályt végzett, mélyszegény, istenfélő, gyengeelméjű fiú. (Vagy legalábbis rettenetesen elhanyagolták az oktatását. A nevét csupán nyomtatott cirill betűkkel tudja leírni, és ezen az öt nyomtatott cirill betűn kívül állítólag a…..
A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek. "Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" - kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz…..
Oszama bin Ladent fejbelőtték egy amerikai akcióban, harsogta minden vezető hírportál május 2-án, hétfő reggel. A jenki katonák azonban több éves késésben vannak ezzel a gyilkossággal a legnépszerűbb rajzfilmek szereplőihez képest. A Sout Parkban 2001-ben, a Family Guy-ban…..
én58 2011.05.02 22:13:57
A csaknem 5 kilométer hosszú "rügeni kolosszus" 20 ezer német munkás gondtalan nyaralását biztosította. A mediterrán  országokba innen induló luxushajókon söröző náci melósokat irigyelte fél Európa kétkezi iparosa. Az egykor 11 ezer szobás üdülőváros ma…..
Alkalmi alkotás az amatőr festőművésztől. Volt szerencsém tegnap Nyíracsádon járni, ahol megtekinthettem az önkormányzati fenntartású Malom Galéria kiállításait, így az egyik időszaki tárlatot, Dr. Dóbus György amatőr festőművész igen gazdag felhozatalú tárlatát. A…..
én58 2011.03.28 06:39:03
Nem hinném, hogy egy hétnyi zsigulizás után lenne még olyan magyar az országban, aki ne tudná, hogy e szovjet remek alapjául egy hatvanas évekbeli Fiat, a 124-es szolgált. Bár: ma reggel kikérdeztem a szomszéd nénit, és – a teremburáját - nem tudta pontosan megmondani, melyik…..
én58 2010.12.15 22:55:34
@hirtelendi: ez egy igen lényegretörő válasz volt, ilyet sokszor hallottam úgy húsz évvel ezelőtt komoly, hozzáértő emberektől, akik sose hallottak logikai műveletekről, és sose próbálták gondolkodó emberek észjárását megérteni!
Miért? 1./ Mert választott hazája Magyarország. 2./ Mert megtanult magyarul és úgy is ünnepli a sikereit.* 3./ Mert keményen megdolgozott azért, hogy mi magyarok büszkék legyünk rá. 4./ Mert az anyja szerb, az apja meg horvát, ennyi erővel simán aradi vértanú is lehetne, de ő…..
én58 2010.12.10 00:27:27
@The_Goat:
teljesen egyetértek, de a népnek cirkusz kell!
Színházra fókuszálunk általában, de ezt a labdát le kell csapni. Pörzse Sándor tegnap délután agresszív parlamenti performansz során követelte Alföldi Róbert fejét, s ha már színházról beszél képviselőnk, nézzük csak itt az Index pár perces videóját...
Burzsuj Eladó a torinói vár 2010.11.11 13:45:00
Igen, jól olvassátok. Na jó, annyi csúsztatás azért van a dologban, hogy nem „a” torinói vár eladó, hanem „egy” torinói vár. Van ugyanis belőlük egy pár, viszont hiába ez a legkisebb, talán ez néz ki a legjobban. Olyan, ahogy a nagykönyvben meg van írva egy…..
én58 2010.11.12 00:06:37
Jómúltkorjában valahol ott hagytam félbe a makettezős-modellezős téma taglalását, hogy elmegyek, beszerzek egy Willys modellt, annak összerakásán keresztül kicsit én is makettezhetek, és meg is mutathatom az alapfogásokat a teljesen kezdőknek. Aki profi, annak nem valószínű, hogy…..
én58 2010.11.07 00:44:29