Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SJobs

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert, olyan jó, hogy utálni lehet. Jó, hogy lábat lehet törölni benne... Jó, hogy játszani lehet az okost felette. Jó, hogy valaki hibásabb lehet, mint Te.. Jó, hogy Te lehetsz a szorgalmas, az okos, a közösségi. És jó, hogy mindent jobban tudhatsz tőle, még a saját életét is... Él egy…..
SJobs 2017.03.19 09:27:19
@Tibi !: De ervelj baszki. A butasagod pont az mutatja, hogy az intellektualis folenyedet hangoztatod, de ervelni nem tudsz.
Akár "Ki talál több fogyasztóvédelmi kihágást?" versenyt is hirdethetnénk az alábbi sztori kapcsán. Az Auchan nézzen magába, és szét a Savoya parki üzletében! Március 11-én a Savoya Parki Auchanban a kosaramba helyeztem többek között egy Domet Nedves Törlőkendő csomagot, az árut tároló polcra…..
SJobs 2017.03.18 22:17:25
@J.R. Ewing: Az vagyok.
Sokkoló eredményre jutott a Portfolio legutóbbi privát bankokra vonatkozó felmérése. Az elmúlt évtizedben ugyanis a leggazdagabb magyarok vagyona megháromszorozódott. Tavaly év végére a privát banki szolgáltatóknál lévő vagyon meghaladta a 3900 milliárd forintot, ami 2015 év…..
A fröccspaletta igen széles, de azért az emberek nagy többsége nem vegzálja a vendéglátósokat bivalycsókkal vagy maflással, hanem a legnépszerűbb kisfröccs, nagyfröccs, hosszúlépés szentháromságból rendel, ami azt is jelenti, hogy egy házmesterrel vagy viceházmesterrel már az örök különcködők is…..
SJobs 2017.03.16 19:53:07
A múlt hétvégét kőgazdag rokonainknál töltöttük. Mások nem lehetnek, mert rengeteg TV-csatornára fizetnek elő a nyugdíjukból. Unalmamban a régi szép idők emlékére kapcsolgattam a sávok között. Volt közöttük sportcsatorna, amely valamelyik külföldi bajnokság meccsét adta, és az M4, amelyen éppen…..
SJobs 2017.03.16 15:00:38
Mostanában kering az interneten egy cikk, amit a szemlelo.com jelentetett meg, mely elvileg címe alapján simán a segélyekről szól egy henyélő roma kisebbségivel illusztrálva a dolgokat, ám inkább a feltétel nélküli alapjövedelemre van kihegyezve hevenyészett stílusban. De nézzük meg, mi is pontosan…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
SJobs 2017.03.13 15:48:49
@Sefül: Jézus élt, létezett. Ez történelmi tény, nem kell hinni benne.
Alaposan hátba szúrta szövetségesét Orbán Viktor azzal, hogy az Európai Tanácsban támogatta Donald Tusk, a tanács lengyel elnökének újraválasztását. A honfitársukat kritizáló lengyel vezetők ezzel elvesztették az egyetlen szövetségesüknek hitt uniós miniszterelnök támogatását, és meglehetősen…..
Az Európa Tanács emberi jogi biztosa a kedden efogadott magyar határrendészeti törvénymódosítás miatt lépett a nyilvánosság elé.  Nils Muižnieks szerint nemzetközi egyezményt sért Magyarország a lépéssel.(A fotót a UNHCR készítette egy a magyar határon 24 órán át fogvatartott kisfiúról és az…..
SJobs 2017.03.09 13:31:39
Csökkent a bérkülönbség a nők és a férfiak között Magyarországon - mondta Szalai Piroska, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszteri tanácsadója kedden az M1 aktuális csatornán. Ugyanabból a statisztikából az Index pont az ellenkezőjét olvasta ki: a női vezetők gyalázatosan kevesebbet keresnek a…..
Vajon kire lehet veszélyes az új párt? A Fideszre, az MSZP-re, vagy a kis ballib pártokra? Összeszedtük, mit gondolnak az elemzők erről az izgalmas politikai helyzetről.  ..
Úgy tűnik, keményen osztja egymást az szocialisták miniszterelnök-jelöltje és a Demokratikus Koalíció elnöke, de a pengeváltás mögött jól kitapintható taktikai megfontolások húzódhatnak meg. Botka László érdeke ugyanis az, hogy lerugdossa magáról Gyurcsány Ferencet, ám a DK számára sem feltétlenül…..
Lakásavatót rendezett A Város Mindenkié azoknak a ferencvárosi képviselőknek és rokonaiknak, akik a kerületben olcsó önkormányzati lakásokat bérelnek – elsősorban azoknak, akik idén már ötödik éve bérlik a köztulajdonban lévő ingatlanokat, és idén akár fél áron meg is vásárolhatják azokat. Külön…..
SJobs 2017.03.02 15:49:38
@bkkzol: Mondjuk ezzel egyetértek. Semmit sem gyűlölök jobban mint az 'aluljárók finom húgy, szar és gyros illatfelhőjét'. És nem, nem azzal van baj, ha valaki önhibáján kívül hajléktalan lett, ők valószínűleg az aluljárókban való fetrengés helyett is megoldást keresnek a nehéz helyzetükből, hanem azokkal akik ennyit akarnak az élettől. Akik megelégednek ezzel a hippi élettel... Még mielőtt valaki nekem esne, pár éve rendeztünk egy többnapos, szabadtéri rendezvényt. Rendesek akartunk lenni ezért elmentünk egy hajléktalan szállóra és megkérdeztük az ott élőket/levőket, hogy kinek van kedve napi 5000 forintért + szállás + étkezés + zuhanyért cserébe mindenféle apró munkában segíteni (rakodás, szemétszedés, kukák ürítése..). A cirka 30-40 emberből kereken 1 ember mondta, hogy érdekli, a többinek 'dolga volt'.
Remekül időzítette Orbán Viktor a legújabb nagyotmondását – épp akkor sikerült sosem látott gazdasági élénkülés álmodnia az uniós támogatások utáni korszakra, amikor kiderült: semmi nem épül Magyarországon, ha az a mocsok Brüsszel egy pillanatig nem ad pénzt...
Egyre kínosabban érinti a miniszterelnököt a múltja. Hiába próbálta ráfogni a Momentumra, hogy "álomgyilkos" és ők az "új SZDSZ". Könnyen belátható: ennél jobban mellé se lőhetett volna. Orbán arra számít, hogy a magyaroknak rövid az eszük és nem emlékeznek a politikai kaméleon múltjára. ..
  Napirendet ma a Momentum Mozgalom uralja, az, hogy általuk összegyűjtött 138 ezer aláírás aláásta egy nemzet álmát, elvette tőle a lehetőséget, hogy olimpiát rendezhessen. A szomorú, csalódott hangok, elsősorban a kormánypárt és a hozzá hű követők a baloldalt teszik felelőssé, a sportolok pedig…..
SJobs 2017.02.27 09:46:21
Nekem is volt egy álmom Magyarországról. Igaz, nem egy ötkarikás álom, de azért így is szerettem nagyon. Egy olyan álom, amelyben a fontos ügyek kapcsán mi, egyszeri polgárok beleszólhattunk a politikába, a politikusoknak nem a lopás volt a feladatuk, az újságírók pedig nem azt gondolták, amit a…..
SJobs 2017.02.27 07:55:25
  Foreign Policy Magazine Magyarország kétszeresen is biztosra akar menni, nehogy – úton Nyugat-Európába – illetéktelenek a területére léphessenek, ezért újabb kerítést emel a déli határon. A lépés még jobban kiélezi a feszültséget az unióval, amelyről Orbán Viktor úgy gondolja, hogy túl puha…..
Reflektor Népszavazást Paksról! 2017.02.24 14:50:58
    Az olimpia megrendezése becslések szerint mintegy 3000 milliárd forintba került volna, nagyságrendileg annyiba, mint amennyibe a paksi atombővítés fog fájni. A két projektet abból a megközelítésben is párhuzamba lehet állítani, hogy mindkettő évtizedekre határozza meg Magyarország sorsát. Sőt,…..
SJobs 2017.02.25 09:47:25
@na__most__akkor: Szarom le a nyomorod, hippi.
SJobs 2017.02.25 14:40:55
@The Ghost Wolf: Ne fárassz már ilyen zöld szarsággal. Mások leírták miért faszság ez a zöldségezés, az emberek pedig ne döntsenek olyan dolgokban amihez lila fingjuk sincs. Egy ország nem így működik, ez nem egy kiszavazó show, ha pedig elégedetlen vagy a regnáló politikai hatalommal akkor lehet jövőre leváltani...
Elképesztően szomorú vagyok azóta, hogy szerda este a Corvinus nagyelőadójában Gundel Takács Gábor felolvasta a magyar olimpiai pályázat visszavonásáról szóló hírt. Éppen túl voltunk az első olimpiáról szóló érdemi vitán Fürjes Balázs kormánybiztos és Fekete-Győr András, a népszavazást kezdeményező…..
SJobs 2017.02.24 00:40:40
@GNDL: Ennyire nincs fogasod a Fideszen? Vagy tul sok volt a kabszi? Parlamenti kuszobotok nincs, hippik :)
SJobs 2017.02.24 00:41:32
@István Tamasi: Gondolom vegig olvastad az 1300 oldalt.
SJobs 2017.02.24 00:44:04
@Arthur Bloch: Haggyjuk mar ezt a faszsagot, hogy ki kell irni mindenre nepszavazast. Ha minden part egyetert valamiben akkor lofaszt kell kiirni. Viktor meg nyert, mar akkor amikor listazni kezdett a Momentum. Ket het es a kutya nem emlekszik erre az egesz baszakodasra...
Semmit? Na jó, ez talán túlzás volna állítani (hiszen mennyi-mennyi milliárdot lehetne vagy lehetett volna), de tisztességes versenyt, fair küzdelmet biztosan nem. A népszavazás arról szólhatott volna, hogy megkérdezik az embereket (demokrácia), ahogyan ezt normálisabb helyeken teszik, szeretnék…..
SJobs 2017.02.23 12:51:29
@pamut: Értem. Imádom, ha valaki azzal érvel, hogy az amit lát és gondol a világról, az a helyes és mindenki más, aki máshogy gondolkodik, buta. Van erre egy kínai mondás ami valahogy úgy szól, hogy "csak a buta győzködi a többit a maga igazáról, míg a bölcs elfogadja, hogy nem tudhat mindent a világról". Hagyom emészteni ezt...
SJobs 2017.02.23 14:06:00
@pamut: Gondoltam, hogy nem bírod ki... Igazából magasról szarok arra, hogy mit gondolsz a világról vagy rólam. Az sem érdekel, hogy ezért butának tartasz, mert egy jelentéktelen és értéktelen embernek képzellek. Én veled ellentétben viszont nem panaszkodom mert nem aszerint alakítom a gondolkodásom, hogy milyennek akar látni a világ vagy mi PC. Ha te szereted a zsidókat, az a te dolgod de azt, hogy én kikkel alakítok ki szimpátiát azt hadd döntsem el én. Hidd el, mint az üzleti, mint a magánéletemben ez működött eddig, szóval maradnék az a buta fasz akinek most gondolsz, te pedig maradj az a retkes hippi aminek én gondollak.
SJobs 2017.02.23 14:17:19
@pamut: Akkor ezt megbeszéltük :)
Teljes gőzzel dolgozik a kormány kommunikációs gépezete azon, hogy újabb ellenségeket kreáljon a magyarok számára, illetve, összeálljon végre egy olyan stratégia, amellyel a Fidesz magabiztosan vághat neki a 2018-as parlamenti választás kampányának. Egyelőre azonban csak lerágott csontok esnek ki…..
SJobs 2017.02.21 14:33:27
@Narancsos kommunizmus: Tudod, szar utak, szar egészségügy, szar oktatás Csádban vagy Irakban van, nem Magyarországon. Fizess több adót, ne hisztizz ha lefelezik a kórházak számát, ne akarj akkora szociális hálót mint amit most van, ne az államtól várd, hogy rendbe tegye az életed és máris nem lesz szar hely Mo.
SJobs 2017.02.21 14:43:00
@dunántúli gyerek: Hát a Csehek és a Szlovákok nem igazán tartják kamunak, de ízlés kérdése a téma, persze.