Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albinurfi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ratkó-gyerekes posztért kaptam hideget-meleget - meglátjuk, az 1970 környékén születettek hogy fogadják meglátásaimat.Nagyon-nagyon sokáig ha bárki feltette a kérdést (volt ilyen), hogy leginkább melyik időszakban szerettem volna a világra jönni, akkor következetesen 1970-et…..
Albinurfi 2009.04.07 12:05:23
@Yamamoto Isoroku:

Sohasem ertettem miert van szukseg annyi nyelvszakosra az egyetemeken. Az oke hogy nyelveket beszelnek, de azon kivul nem ertenek semmihez. Na nem mintha a felsooktatas valaha is egy valos kereslethez igazodott volna Mo-on.

Jo a post. Ne feledjuk el hogy honnan is szarmaztak azok a poszterek (Alphaville, C.C.Catch, Sabrina, ja es Samantha Fox) a panellakasok falain! Azaz, BRAVO. A nemet volt az igazi, annak meg a szaga is mas volt.

Ahoj poblacsek!Sok-sok pompázatos levelet kapunk, nem egyszer komplett, megjelenésre érett posztokkal, nekem csak CTRL+V-t kell nyomnom és ennyi. Akinek nagyon régóta vár publikálásra a levele, annak szíves türelmét kérjük: szerencsére nagyon aktívak és tehetségesek…..
Albinurfi 2009.04.02 12:09:19
@Blassius:

Zseni vagy. Teljesen elottem van ahogy a 'termeszetes no' a nagyhangu szakallas taggal egy kornyezetvedelmi jazz fesztivalon hangosan vitatkozik.
A szakallas levagott szaru (rojtos) farmerban, strandpapucsban, kigombolt ingben felreszegen dulongel, mikozben a no csocseit bamulja. Hosszu zsiros haja van (koszos pant a homlokan), nagy szoros hasa es szarukeretes szemuvege. Ja, es erosen atomeromu ellenes.
Albinurfi 2009.04.03 05:38:09
@noirp:

Az ezoteriat ostoba zagyvasagnak tartom, ugyanakkor a szelsosegesen materialista felfogas csak egy fokkal jobb, elegtelen es szuklatokoru. Plane ontelten kinyilatkoztatva.
Remelem azert nem veszed zokon. ;)
Albinurfi 2009.04.04 03:34:19
@noirp:

Adj egy otost Noirp!

avagy

Csapjon ossze ket eros kez! (ilyenkor karjaink meglendulnek hogy fejmagassagban talalkozzanak, am en a sajat tenyerembe csapok, ezzel mintegy megtrefalva teged)

@Dr. No:

Ufo kongresszus!!! Errol mar hallottam, de nem hittem el hogy igaz lehet. Ez meg a kornyezetvedelmi jazz fesztivalnal is sokkal rosszabb.

En az elozo eletektol megyek falnak. Blodseg (!), viszont praktikus megoldas azok szamara akik valamit menthetetlenul elbasztak az eletukben. Ilyenkor csak rakennek mindent a korabbi eletukre amikor hercegkisasszonyok / hadseregtabornokok voltak.
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
Albinurfi 2009.03.06 10:03:20
@koleszalonaponta:

'emberkek', 'igenyes zene'? Ez onkentelen volt, ugye? Te vagod egyaltalan hogy hova tevedtel?

Albinurfi 2009.03.07 09:07:54
@Űrlény Lajos:

Kulfoldon elek, itt vasarolt laptopot hasznalok.
Modorossagomat buszken vallalom!

@koleszalonaponta:

Balance-nal a pont pajti!
Szándor kollega remekbeszabott posztja után Tibor is hatalmas kedvet kapott a gondolatmenet továbbgörgetéséhez. Érintettük a témát már a fiatal és a középkorú párok esetében is, hátha tudunk a mostani alkalomra is valami olyat összekukázni, ami az újdonság erejével…..
Albinurfi 2009.03.05 04:17:42
@Ernoke:

Tudtam!!! Orulok hogy segithettem megoldani ezt a rejtelyt. (Azt azert nem gondoltam volna, hogy szexmanias is vagy!)

@lárvalányhaj:

Ok, gyoztel, nem tagadok tovabb. De te veszed a bort.
Albinurfi 2009.03.04 05:48:51
@Ernoke:

Arra meg nem gondoltal hogy a neved miatt nincs udvarlod (egy rendes pasi aki komoly kapcsolatra vagyik)?
Nekem errol a nevrol mindig egy ferfi jut eszembe (raadasul bajuszos szemuveges).

Egyebkent milyen kerdes lenne adekvat egy bagolymernok hallgatonak cimezve egy kozepkoru ismerostol? Ha nem az hogy: hanyad eves vagy, mikor vegzel, stb.? Tenyleg elvarjatok az ismerostol hogy kepes legyen nyomon kovetni minden nyomorult ZH-t, (fel)evhalasztast, stb.
A reszletek nem erdekelnek senkit, csak kommunikalni szeretnenek, tudni hogy mi van veled.

Szerintem ez az 'zsigerbol utaljuk a rokonokat' meg a 'a baratom/baratnom csaladja nem erdekel, csak ok mint onallo szemelyisegek' mentalitas szanalmasan antiszocialis es mukucs.
Ambator kiveteles esetekben hulye rokonok kerulese megengedett.
Albinurfi 2009.03.04 09:15:03
@Balance Of Power:

Mukucs: magaba fordulo, ismeretlenekkel kommunikalni csak nagy nehezsegek aran kepes, rendkivul gatlasos, antiszocialis szemely. Pl: a kollegad aki soha nem szol senkihez csak leul a sarokba es osszehuzott szemoldokkel gonoszul nez.

Ketsegtelen, hogy ami nem megy azt nem kell eroltetni de szerintem ha mar akaratlanul belekerultel a szituacioba akkor lehet ugy kezelni hogy egyreszt ne nezzenek bugrisnak, masreszt magadat se huzd fel azzal hogy 'na bazmeg mar megint egy idiota rokon az ossstoba kerdeseivel'. Tehat csak altalanos infot adsz magadrol egyben erzekeltetve hogy nem ohajtasz errol sokaig csevegni.

-Na mit is mondunk mi erre? Gyenge kezdés után erős visszaesés! Á, a Bonanza meg Ákos szólóprodukciója között zongorázni lehet a különbséget!Ma ismét a jegyzeteimből fogok válogatni bármilyen központi koncepció nélkül. Egy a közös: Tibor (és persze Józsi is)…..
Albinurfi 2009.02.25 02:08:15
@Modor Tibi:

Wagner urnak van igaza ('Budan szuletett pesti'). Ha Bp-en elsz pesti vagy. Kutyat sem erdekli hogy melyik keruletben.

Az a gyanum Tibi, hogy egy hangyanyit tan modoros vagy. Ez a budai dolog a gyenged? :)

Bukarestizes eseten nemtetszoen fejcsovalva, szemforgatva kisse felhaborodva azt mormogni hogy 'ostoba kulfoldi kocsog meg ezt sem tudja bazdmeg, pedig annnnyira egyertelmu', kisse modoros. Lazadni viszont er.
Albinurfi 2009.02.27 16:41:49
@La Tangolita:

Mi az hogy 'hivatalos' es hogy 'valosag'? Mirol beszelsz?

Teljesen kikeszulok a hivatalososkodastol. Mar ufo rulezezese utan is tudatmodosito szerekhez kellett nyulnom.

Nincs mit egyebkent
Albinurfi 2009.03.01 09:26:01