Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadroncollider (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szerzők: a leszbikusokSzerkesztette: Kurtz ezredes és Gudea enszi (Gyűlölt ellenségeink-blog)   A modoros leszbikus nem leszbikus. Viszont minden leszbikus egyúttal modoros leszbikus is, tehát egyetlen leszbikus sem leszbikus a szó valós értelmében. Ez a valós értelem a nők…..
Modorosblog A huhogás védelmében 2010.08.21 08:00:00
Hollaamse Nieuws, XIX. seizoen, 7. uitgaveJuli 4. 2039. Az Egyesült Hollandriai Királyság labdarúgó-válogatottja újkori történetében először jutott be a Pannóniában megrendezett futballvilágbajnokság elődöntőjébe, bár ez jogelődeinknek: Flandriának (még Belgium…..
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
Az A. által beküldött csodálatos posztok (Háromnevű ember, Horgász...) közül az utolsóhoz, és szerintem a legzseniálisabbhoz érkeztünk. A.-t csak biztatni tudom, hogy  írjon és küldjön még; szerintem nem csak a magam nevében mondom ezt.  Könnyen megfigyelhető, hogy…..
Modorosblog Kedves Modor Tibi! 2010.02.20 09:00:00
Szomorúan és meglepődve olvastuk a gasztrobloggerekről szóló posztotokat. Alapvetően nem érdekel, hogy ki mit gondol a blogomról - amit magamnak és az ismerőseimnek írok -, úgyhogy nem is foglalkozom az ilyen véleményekkel, mert ezzel csak a gyalázkodók alá adnám a lovat. Az…..
TOMPA Érettségi tételek 2009.05.03 23:26:00
Kedves idén érettségizők!Az internet bizonytalan terület, különösen ha információszerzésről van szó. A Tompa blogon sok érdekes dologról olvashattatok eddig, s a továbbiakban is, de érettségi feladatsorok sajna nem lesznek. Hecc volt.Kívánunk Nektek sok sikert, szerencsét a…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
hadroncollider (törölt) 2009.05.03 18:43:26
Subba Kommunikáció 2009.02.23 11:07:00
 Megfagyott bennünk a hétvégi poros kóla! ZsÁK fotózta az alábbi képet egy debreceni kirándulása alkalmával. Klikk a képre olvasható méretért! Ez a kép az én kezem munkája, debreceni kirándulásom alkalmával a telefonommal fotóztam le. Egy bordó lada szamara vagy…..
hadroncollider (törölt) 2009.02.23 14:05:13
A mai gyönyörű napon egy huszonöt éves lány webnaplójáról lesz szó. Rengeteg huszonöt éves lány vezet blogot, de ez a lány olyan különleges, átlagosnak semmiképpen nem mondható tartalommal töltötte meg a naplóját, hogy nem bírjuk csak úgy kikerülni. Leírjuk, vagy akartok…..