Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alex123

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a hölgyet itt fent Enki Bracajnak hívják, és az egyik albán tévé bemondónője. Nem régóta, ahogy az a videóból is kiderül, mert ugyan a nyelvet nem beszélem, de azt én is látom, hogy a 21 éves csaj bizonytalan, és nem nagyon találja a ritmust, de hát a csöcs az csöcs az…..
Søren Aabye Kierkegaard (1813 - 1855) Az Egyenes beszédben Rónai Egon megkérdezte Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselőt, hogy kik ezek az ultrák? Válasz: "Tisztességes, tanult emberek." *** Összesen 51 egzisztencialista filozófust állított elő a rendőrség szombatra virradó…..
Szinte megfejthetetlen, hogy a Fidesz, az LMP, és most már az Együtt is, miért nyomja előre a Jobbikot. Nem veszik észre, hogy minden gesztusuk őket erősíti? MIntha mindenki megbolondult volna: Orbán végrehajtja a Jobbik programját, az ellenzék nagy része pedig asszisztál…..
Simicska tegnapi napjából (köszönet SL-nek a megállapításért) a magyar népre következő vélhetően legfontosabb információ ez volt, idézem: "Tavaly áprilisban a választások után leültünk és elmondta az elképzeléseit (mármint Orbán). Ennek a részleteibe nem fogok belemenni,…..
alex123 2015.02.10 08:57:56
@The Great Destroyer: hogy bírod idegekkel, Desty