Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandi.a38

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
way to kokomo Melt fesztivál 2010.05.31 09:01:00
 Hello srácok,nem tudom, h kinek mik a tervei nyárra, de nekem van egy közepesen költséges ötletem:Melt július 16-18, 100 euro, és Berlinből a vonatjegy, ha okosan összehozzuk, kb 14 euro, de lehet, hogy 10 eurós busz (odavissza) is létezni…..
Legjobb tudomásom szerint 20:45-kor indul a buszunk a Planetárium elől a Népligetből.Mindenki hozzon ágynemű huzatot!!!!!!!! (lepedő+huzat)A síbérlet kaució elvileg 5€, de lehet h végül 6 lesz, kb mindegyMosogatógép és sütő random szerűen van a szobákban, ezt én sem értem,…..
mandi.a38 2010.01.29 02:18:48
@Medve Úr: wifi nekem is kéne, erről tudunk valamit?
amúgy én elintéztem a feladatom, csokink is van, habverőnk is, már csak egy kis tej, liszt, vaj ésígytovább kell ;)
de azokat ott is meg tudjuk venni, szóval gyertek máááár!
A félreértések elkerülése végett leírom a frankót. Andival már beszéltünk erről, neki ismerős lehet a szöveg.  Tehát: Mindenki kapott lehetőséget, hogy szerezzünk még két embert, de úgy tűnik, hogy nem fog menni. Így kénytelenek leszünk valamilyen módon a 2 üres…..
mandi.a38 2010.01.20 20:38:55
@audrey-anne: Ezért pedig én kérek elnézést, értem a problémát, csak én is félre lettem informálva, miszerint ez már megbeszélt dolog volt hetekkel ezelőtt.
Úgy gondoltam, hogyha valaki fizet, akkor úgy reális, ha mindannyian megosztjuk a pénzt, nem számolva azzal, hogy történetesen a Milánt kb senki sem ismeri, és azzal sem, hogy az orvosisok és Zsocó pedig a Mátét sem, mert mindannyiunknak megadatott a lehetőség, hogy találjunk 2 embert a hiányos helyekre, tehát közös felelősség, vagy nem fizetünk, de tulajdonképp a Marci ötlete a legdemokratikusabb.
(Igazából hasonló esetben én sem kérnék el pénzt senkitől, de úgy tudom, hogy ez pontosan a mi oldalunkról indult el, Mátéék lehet, h az egészről semmit sem tudnak...)

Viszont most jobban megnéztük a Marcival a dolgot, és ez a helyzet:
Mátéék elvileg fejenként buknak 40 eurót az előlegükből az irodának köszönhetően, így marad nekik 60.
Csakhogy a szobák főnként 80ra rúgnak.
Így úgy gondolom/juk, az lenne tisztes, ha a fejenkénti 20, azaz 40 érót mi fizetnénk ki valamilyen felállásban, akár az emberhiányos szobák egymás közt megosztva, akár összedobás révén.

De Marci még beszél a napokban Mátéval, és akkor minden kitisztul.
Tehát a várva várt, hőn áhított és a legbelső érzelmeket is felkorbácsoló szobabeosztás javaslat:-)6os: Gábor, Bálint, Ihonvien Katrine, Lantos András, Kelemen Zsófia +16os: Gáspi, Levi, Maci, Sly, Dani +16os: Lengyel Nóri, Adri, Marci,Neményi Zsófi, Lázár Bence, Szóró…..
Nos, nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ilyen gyorsan sikerült összeszedni a 2. részletet, jók vagytok!Ma megkötöttem a biztosításokat, de a biztonság kedvéért szükségem lenne mindenki anyukájának a nevére is.Kérek mindenkit, hogy a vasacska@gmail.com címre küldje el nekem, és…..
mandi.a38 2010.01.17 00:00:53
@marTone: a két maradandó hellyel kapcsolatban milyen lehetőségeink vannak?
valamikor azt írtad, hogy a hatost ki lehet cserélni négyesre, az még fenn áll?
Avagy találunk két embert, vagy marad két üres helyünk?
És mi van azzal a fantomemberrel, aki a Nóri helyét foglalja el a tizes szobában? Ő létezik vagy három hely van igazából?
Na gyerekek!Az állóvízben való pancsikolást megtörve bejelenteném, hogy: Hétfőn és Kedden lehet nálam befizetni a síelés foglalóját, ami kereken 100€! (nem 100€-nyi Ft)Előzetes egyeztetés alapján bárkivel találkozom bárhol, de 2ig órám van hétfőn, tehát addig…..
way to kokomo menjünk 2009.06.14 09:51:53
                                        Magonyné Pomozi Katalin Kinga...   :            Kedves…..
mandi.a38 2009.07.04 08:59:08
Egy lepukkant hajó, néhány idióta és egy igencsak szürreális élmény, az ablakban erotikus live actet ado leányzó nem mindennapi látványától bódultan, agytekervényeink addiktiv anyagok által kiforralt ördögi terve ezennel megszületett. MINDENKINEK EGY NAGY JEEEEEEEE !!!2 és fél…..
mandi.a38 2009.02.23 00:24:31