Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilyes

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sír most mindenki ezerrel, mert leomlanak nemzetünk kultúrájának bástyái, és még a külföld is leültet majd a szégyenpadra. A szűztiszta Sláger és Danubius helyett két - asszongyák - „pártrádió” nyerte el a frekvenciákat. Nos, a nagy sírás közben nem kéne…..
ingyenebéd Gáz egy piac... 2009.08.16 08:00:00
 2009. július 1.-jétől megnyílt a hazai gázpiac. Persze szokás szerint csak papíron, és sajnos a szokásosnál is durvább politikai hazudozás mellett. És bizony örökbecsű igazság: „aki hazudik, az csal; aki hazudik, az lop…” Az eseményről a Magyar…..
Az Index is észrevette, hogy az Alkotmánybíróság májusi ítélete óta mintha jobban a fogyasztók kedvére szeretnének tenni a távfűtő vállalatok.Az ítélet szerint az önkormányzat nem tilthatja a távfűtésről való leválást. Jó érzés, ha igazolódni látszik az ember…..
Ilyés Márton A magyar fociról ritkán van alkalom pozitív fejleményekről írni egy gazdasági honlapon. Ünnepeljük hát egy bejegyzéssel ezt a történelmi pillanatot, mert most igenis egy érdekes tanulságokkal szolgáló pozitív sztori történik épp. Mindenkinek van szívecsücske.…..
Ilyés Márton „Miért éppen a távhő áfája csökken?” - teszi fel a kérdést, nagy felbolydulást kiváltó cikkének címében Felsmann Balázs. Válasza egyértelmű: politikusok szűklátókörűsége, butasága miatt, valójában indokolatlanul. Bemutatja, hogy óriási…..
 Az elmúlt két évtized globális gazdasági helyzetértékeléseinek egyik kedvenc kesergése az volt, hogy milyen veszélyeket rejt magában az, hogy az Egyesült Államok polgárai messze többet költenek, mint amennyit megtermelnek. Az általános közvélekedés szerint nincs is…..