Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lebenyi1

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Burzsuj Luxusba öltözik Nigéria 2012.03.26 12:37:00
A Hennessy limitált szériája Nigéria függetlenségének 50. évfordulója alkalmábólA világ legellenszevesebb luxusát - már amennyiben elfogadjuk, hogy ilyen fogalom egyáltalán létezhet - Afrikában kell keresni. Ott ugyebár az a felállás, hogy minden egymillió, napi két…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
lebenyi1 2012.03.14 11:53:14
@hackbard.celine: Tök igaz, kösz az értelmes hozzászólást.
Bár Mundi Csaba a Dűne együttesből már megelőzött egy beszámolóval a Stonerise Hírportálon, azért csak megírom én is a saját verziómat. Eredetileg az Artkatakomba nevű helyen lett volna a szóban forgó konci, azonban az ÁNTSZ rászállt a klubra és alkalmatlannak ítélte, úgyh.…..
Elég furcsának hathat, hogy egy olyan koncertről posztolok, ami már több, mint egy hete volt és irt is róla Chino Mindenholottlévő kollega. Gyakorlatilag Chino már elmondott mindent, a kommentben pedig Rico ki is egészitette ezt, ezért nem sok mindent tudnék már hozzátenni. Azonban…..
Múlt szombaton ismét mindenhol ott lévőségemről tettem bizonyságot, ugyanis két bulit is beterveztem, ami felettébb érdekelt: az Ozone Mama/More Drive a Backstage Pubban, vmint a Diomede Fuzzdirt/Burning Full Throttle a Filterben. No de haladjunk szépen sorjában!Először a Filter felé…..
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
lebenyi1 2012.01.24 19:56:27
@Venlo: Igen, egyetértek, jellegzetes szemforgató ultraliberális hozzáállás a hajléktalanok utcánalvási jogáért harcolni. Nem kellenek a hajléktalanok. Az egész társadalom felelőssége! 1988 előtt nem is találkoztam velük. Igaz, már Marx is megmondta, a tőkés rendszer fő vívmánya az egyenlő jog: a munkásnak és a tőkésnek is van joga a híd alatt aludni. A szocializmus sokkal jobb volt mint a jelenlegi, ezt a vak is látja. Nagy kár, hogy nem sikerült megőrizni. Nagyon aggódtam 1989-ben, mi lesz, ez lett. Jogosan aggódtam.
A jobboldal technikailag nem nagyon jó. A "Békemeneten" a legmodernebb technikai eszköz az autóbusz volt. A mi oldalunkon autóbuszra nincs annyi pénz, de lehetne modern technikával pótolni a dolgot! Legyen olyan Internetes közvetítésünk, amilyen a jobboldalnak nincs! Legyen…..
Nem azért írok, mintha most jöttem volna erre rá. Nem, nyilvánvalóan már a 2010-es választások előtt is azt gondoltam, hogy Orbán rosszabb lesz, sőt, láttam előre, hogy katasztrofális lesz. No nem egyedül, Debreczeni József könyve tökéletesen megjósolta előre, hogy mi lesz,…..
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
       A kormányfő szóvivője szerint a magyar emberek "minden idők legszélesebb körű" konzultációján mondhatták el véleményüket az új alkotmányról, akaratukat pedig senki sem kérdőjelezheti meg. Szijjártó Péter erről beszélt az…..
lebenyi1 2011.07.28 16:30:51
@szerénységem: Meg tudom erősíteni!
Érdekes, a blogszférában szinte világnézettől függetlenül megy a rettegő jogállamféltés és a hisztizés az államosításról és a kommunizmus visszajöveteléről. Mi, demagóg szociáldemokrata blogként imádjuk vasban látni a környezetpusztító oligarchát, ezért…..
lebenyi1 2010.10.13 14:51:55
@Hugo2010: Tegnap aszonta a Bakondi a tévébe, hogy a timföldet dolgozzák fel. Hát azt nem, inkább a bauxitot, abból lesz a timföld. Nem baj, hogy nem érti, de most ő vezeti a gyárat. Istenem!
Nem először fordul elő, hogy tanulságos és érdekes írást kapunk, ám nem is kicsit át kell szabni a benne  található konkrétumok és személyes adatok miatt. Ami az ilyen levelekben áll, akár szóról szóra igaz is lehet, de mi nem voltunk ott, a névvel, címmel, telefonszámmal…..
lebenyi1 2010.07.26 15:18:46
@VodkadrinkerPíter: Ühüm. Jobb helyeken "full service" van, de perverziók itt nem kaphatók.
Egy csinos fiatal nő handjobja azért más ám, mint a saját... :)
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
lebenyi1 2009.09.03 15:18:13
@Il Cavaliere Nero:
Újak vagytok még itt, srácok.
Árpi hajnalra készül el, aztán lefekszik.
Valamikor neki is kell pihennie.
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
lebenyi1 2009.03.05 21:08:16
@specialist: Én ezt a verziót nagyon megfontolandónak tartom.
Drága olvasó, feltehetőleg ennek az index-cikknek a végéről ugrottál ide, ennek a posztnak egyetlen célja, hogy kommentárt írhass a publicisztikához, vagy csak jót mulass a többiek gyalázkodásain. Jó szórakozást!..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
w Lesz gázáremelés 2008.01.02 13:00:00
A Modern képmesék epizódjai, és továbbtanulóknak a részletesebb anyagok megtekinthetők a sorozat honlapján.Ma este elkezdődik a Modern Képmesék, 19.25-kor megy adásba az első epizód az MTV-n. Az utolsó részeken még dolgozom, M. Tóth Géza csapata pedig a középsőket rajzolja,…..