Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FEszter

6 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ha szeretnéd, kinézhetünk egy szuper függőágyat, vagy egy laptoptartó babzsákot, csak nem akartam nélküled megvenni:  Függőágy  Laptop babzsák ..
Hát az úgy volt, hogy véget értek a megpróbáltatások, visszatért az élet egy nyugodtabb kerékvágásba. Ezzel egyidejűleg megszületett a dilemma megoldása, és az a vége, hogy nem maradok. Tavasztól visszatérek, újra corvinusos diák leszek, amíg hagyják, meg persze kolis,…..
Sziasztok! Nem tudom látogat-e még erre valaki, de gondoltam szólok, letelt a két hét. Túléltem, bár igénybe vett, a többi néma csend. Eredményeket még nem tudok, de jelenleg nem nagyon érdekel :D Merthogy most madarat lehet velem fogatni, csak annyira fáradt vagyok, hogy ez nem…..
Még a legutóbbi évekig is kb. annyit lehetett tudni a Scientológiáról, hogy rettegő szülők problémás kamasz gyerekeinek elcsábítóiként folyton hazudoznak, sunyítanak, paranoiásan titkolóznak, és azonnal kiperelik az embert a gatyájából minden olyasmiért, amiről a normál ügymenet szerintcsak a hívek…..
Ismét egy gyors helyzetjelentés, mert lassan másfél hete nem tudtok rólam.Kicsit "Röviden a tartalomból" jellege lesz, helyszínek, szereplők beazonosítása, képek a folytatásban :DSzóval múlt hétvégén megjártam Hollandiát, egy igen intenzív, és program gazdag 3 napon…..
Ma van egy hónapja, hogy kint vagyok itt Milánóban. Tényleg mintha csak egy pillanat lett volna, olyan hirtelen történt minden, és valószínűleg az is torzítja az időérzékelésemet, hogy itt még szinte nyár van. Napközben 25-30 fok és melegek az éjszakák is, miniszoknyában lehet…..
Ahogy említettem, a hétközi, német óra előtti programunk a menza.Azt, hogy sok szintje van, és salátás résszel is rendelkezik már írtam. Mindemellett finomakat és nagy adagokat főznek. Ez a hét hemzsegett a jó dolgoktól, például hétfőn azzal szembesültünk, hogy Ungarische…..
február-márciusban amikor jelentkeztem angliába egyetemre egyetlen helyre adtam be a papírjaimat, mert tudtam melyik az az egyetlen hely, ahova menni akarok. a lancasteri egyetem nem a leghíresebb vagy a legpatinánsabb egyetem, mégha stabilan ott is van az országos top10-ben, sőt, a szoc…..
FEszter 2011.09.16 13:55:00
Kezd kicsit hosszúra nyúlni a fő cím, de majd szól az, akit zavarnak a túl bő lére eresztett gondolataim :)Az első szeptemberi napsugarak már 7 óra körül ébresztettek, én pedig hagytam, mert kipihentnek éreztem magam =). Így volt időm az elhanyagolt e-mailekre, reggelizni, és…..
(Kumi Naidoo lányának levele, a grönlandi börtönben csücsülő igazgatónknak.) A barátaim és lakótársaim Apák napi készülődése kapcsán egyszerre érzek büszkeséget és szomorúságot, tudva, hogy Te egy grönlandi börtönben ülsz az északi-sarki olajfúrások feltartóztatása…..
FEszter 2011.06.29 13:54:53
A focihoz és a politikához hasonlóan egyre többen kezdenek érteni mostanában az energia kérdéséhez is. Szerdai kerekasztal-beszélgetésünk előadói azonban vélhetően bőven tartogattak érdekes és új információkat minden látogatónk számára. Március 23-án a Corvinus Egyetem…..
Akkor még egyszer, lassan, érthetően... Khm. Szóval. Alább dr. Rianne Teule, a Nemzetközi Greenpeace klíma- és energiapolitikáért felelős kampányosának az atomenergia hátrányairól szóló írását találja a tisztelt olvasó magyarra fordítva. A leggyakoribb kérdés, amelyet egy…..
Péntek este a Kossuth téren a médiatörvény elleni tüntetésen újra meggyőződhettünk arról, hogy a magyarok nem várják a sült galambot, ha valami nem az ő szájízük szerint történik. Ha már a politikai kontrollra a Fidesz 2/3-os választási győzelmét követően csak…..
David JC MacKay: Sustainable Energy - without the hot air (tartalomjegyzék) Rögtön az első fejezet címe: "Számok, nem melléknevek"... Ilyen az egész könyv: friss, világos, tárgyilagos. Semmi zöldofil (vagy technofil) hevület, sőt egyáltalán semmi érzelem. Kötelező…..
Dél-Buda másképp A magyar ugaron 2010.10.05 13:39:00
Ezt a posztot a kampány sűrűjében írtam. A többiek lebeszéltek akkor a publikálásról, s lám egész szépen rímel a választási eredményekre, úgyhogy most megosztom Önökkel:Ez a szokásosnál is őszintébb írás lesz. Oda jutottam ugyanis, hogy az összes jogos düh ellenére sem…..
"A legfurcsább az energiapazarlásban, hogy nem tartjuk furcsának."   ..
Metállal földanyácskánkért kampányunk újabb mérföldkőhöz érkezett. A Nukleáris támadás együttes Kritikus tömeg című nótája, karaoke verzióban feltüntett dalszöveggel.   ..
Van, ami a legnagyobb próbálkozások árán sem sikerülhet. Például vannak olyan vállalatok, amik ha megszakadnak sem fognak a társadalmi felelősségvállalás és környezettudatosság képzeletbeli emelvényén díszelegni. A British Petrol is ilyen. Az erőfeszítések persze…..
Remeténé Zsuzsi újabb egyszerű-de-nagyonkirály kaja-megoldása: (Megjegyzem, a fantasztikus sütős mikró (Whirlpool MT 263 "Talent"), ami nélkül a fenti ételköltemény* nem jöhetett volna létre, az én hozományom volt. ;) ) * Zsuzsi mindig kézzel-lábbal bizonygatja, hogy…..
Karátson Gábor író, festőművész, az egykori (Droppa előtti) Duna kör elnöke, majd a Védegylet, Duna Charta elnöke, mondta egyszer:Amikor először meghallottam, hogy az ózonpajzs vékonyodása miatt nem lehet kimenni délben a napra, akkor egészen biztos voltam benne: most fog kitörni…..
Az ENSZ 1994-ben nyilvánította március 22-ét a Víz Világnapjává, azóta világszerte ezen a napon ünneplik egyik legféltettebb kincsünket, a vizet. Magyarország is csatlakozott a nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek egyik fontos célja, hogy a jövő generációiban tudatosítsa a…..