Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FEszter

52 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ha szeretnéd, kinézhetünk egy szuper függőágyat, vagy egy laptoptartó babzsákot, csak nem akartam nélküled megvenni:  Függőágy  Laptop babzsák ..
Hát az úgy volt, hogy véget értek a megpróbáltatások, visszatért az élet egy nyugodtabb kerékvágásba. Ezzel egyidejűleg megszületett a dilemma megoldása, és az a vége, hogy nem maradok. Tavasztól visszatérek, újra corvinusos diák leszek, amíg hagyják, meg persze kolis,…..
Sziasztok! Nem tudom látogat-e még erre valaki, de gondoltam szólok, letelt a két hét. Túléltem, bár igénybe vett, a többi néma csend. Eredményeket még nem tudok, de jelenleg nem nagyon érdekel :D Merthogy most madarat lehet velem fogatni, csak annyira fáradt vagyok, hogy ez nem…..
Még a legutóbbi évekig is kb. annyit lehetett tudni a Scientológiáról, hogy rettegő szülők problémás kamasz gyerekeinek elcsábítóiként folyton hazudoznak, sunyítanak, paranoiásan titkolóznak, és azonnal kiperelik az embert a gatyájából minden olyasmiért, amiről a normál ügymenet szerintcsak a hívek…..
Ismét egy gyors helyzetjelentés, mert lassan másfél hete nem tudtok rólam.Kicsit "Röviden a tartalomból" jellege lesz, helyszínek, szereplők beazonosítása, képek a folytatásban :DSzóval múlt hétvégén megjártam Hollandiát, egy igen intenzív, és program gazdag 3 napon…..
Ma van egy hónapja, hogy kint vagyok itt Milánóban. Tényleg mintha csak egy pillanat lett volna, olyan hirtelen történt minden, és valószínűleg az is torzítja az időérzékelésemet, hogy itt még szinte nyár van. Napközben 25-30 fok és melegek az éjszakák is, miniszoknyában lehet…..
Ahogy említettem, a hétközi, német óra előtti programunk a menza.Azt, hogy sok szintje van, és salátás résszel is rendelkezik már írtam. Mindemellett finomakat és nagy adagokat főznek. Ez a hét hemzsegett a jó dolgoktól, például hétfőn azzal szembesültünk, hogy Ungarische…..
február-márciusban amikor jelentkeztem angliába egyetemre egyetlen helyre adtam be a papírjaimat, mert tudtam melyik az az egyetlen hely, ahova menni akarok. a lancasteri egyetem nem a leghíresebb vagy a legpatinánsabb egyetem, mégha stabilan ott is van az országos top10-ben, sőt, a szoc…..
FEszter 2011.09.16 13:55:00
Kezd kicsit hosszúra nyúlni a fő cím, de majd szól az, akit zavarnak a túl bő lére eresztett gondolataim :)Az első szeptemberi napsugarak már 7 óra körül ébresztettek, én pedig hagytam, mert kipihentnek éreztem magam =). Így volt időm az elhanyagolt e-mailekre, reggelizni, és…..
(Kumi Naidoo lányának levele, a grönlandi börtönben csücsülő igazgatónknak.) A barátaim és lakótársaim Apák napi készülődése kapcsán egyszerre érzek büszkeséget és szomorúságot, tudva, hogy Te egy grönlandi börtönben ülsz az északi-sarki olajfúrások feltartóztatása…..
FEszter 2011.06.29 13:54:53
A focihoz és a politikához hasonlóan egyre többen kezdenek érteni mostanában az energia kérdéséhez is. Szerdai kerekasztal-beszélgetésünk előadói azonban vélhetően bőven tartogattak érdekes és új információkat minden látogatónk számára. Március 23-án a Corvinus Egyetem…..
Brüsszeli zöldség Búcsú 2011.01.31 23:18:13
Na, kész, ennyi volt, vége van, holnap repülök haza. Két hete számolom vissza a napokat, és be kell vallanom, voltak olyan pillanatok, amikor egyszerűen nem hittem el, hogy valaha is elhagyhatom ezt az országot. Aztán most meg itt van mindjárt, ahogy az már csak lenni…..
Akkor még egyszer, lassan, érthetően... Khm. Szóval. Alább dr. Rianne Teule, a Nemzetközi Greenpeace klíma- és energiapolitikáért felelős kampányosának az atomenergia hátrányairól szóló írását találja a tisztelt olvasó magyarra fordítva. A leggyakoribb kérdés, amelyet egy…..
Péntek este a Kossuth téren a médiatörvény elleni tüntetésen újra meggyőződhettünk arról, hogy a magyarok nem várják a sült galambot, ha valami nem az ő szájízük szerint történik. Ha már a politikai kontrollra a Fidesz 2/3-os választási győzelmét követően csak…..
Brüsszeli zöldség Egyedül 2011.01.15 21:34:00
Sokszor jól jön az, ha az embernek van egy-két napja saját magára. Ilyenkor van idő rendbe tenni a gondolatokat, saját időbeosztásban saját hobbiknak hódolni. Egy-két napig. Aztán már lehet újra sörözni menni a haverokkal, egyetemi órákra járni, közösen kirándulni, vagy éppen…..
Na, nem voltunk Törökországban, a Ferihegyi repülőtéren a határnál kaptak el minket. Történt ugyanis, hogy a brüsszeli magyar nagykövetség dolgozói úgy gondolták, az ideiglenes útlevélben megfogalmazott továbbutazási és hazautazási jog értelmében én Budapestről…..
FEszter 2011.01.14 22:38:43
@Luna Kid: Az talán túlzás, végülis jót akartak...
Továbbra sincs miért panaszkodnom. A ház, ahol a vackomat berendeztem, mindig tartogat valami izgalmas eseményt a számomrra.  Karácsony elött az volt az egyik fő elfoglaltságunk a lakótársaimmal, hogy megpróbáltunk fényt deríteni az időről időre megfogyatkozó majonézes…..
Brüsszeli zöldség Vissza 2011.01.04 23:19:00
Nem közhelypuffogtatásnak szánom ezt a posztot (ki gondolta volna, mintha csak tegnap lett volna hogy a diós bejgli után folyt a nyálam naphosszat, stb.), inkább csak jelzem, hogy két hét pihenés után ismét Brüsszelben vagyok, és hogy elég fura volt újra visszajönni ide.Már semmi…..
Ki gondol manapság útlevélre, amikor mindig személyivel utazunk külföldre? Pedig a nyáron egyszer már megjártam ezzel. Hónapok óta tervezgettünk egy ukrajnai csillagtúrával egybekötött evezést. És az utolsó, de tényleg az utolsó hetek egyikében jutott eszembe, hogy ja, hát a…..
Utoljára körülbelül 11 éves koromban vártam ennyire a karácsonyt, mint most. Ha csak arra gondolok, hogy bő egy hét múlva a kivilágított Citadellának fogok integetni a repülő ablakából, a Monyók ugrál majd körülöttem és anyukám halászlevét szürcsölgetem, könnybe lábad a…..
David JC MacKay: Sustainable Energy - without the hot air (tartalomjegyzék) Rögtön az első fejezet címe: "Számok, nem melléknevek"... Ilyen az egész könyv: friss, világos, tárgyilagos. Semmi zöldofil (vagy technofil) hevület, sőt egyáltalán semmi érzelem. Kötelező…..
Brüsszeli zöldség Ez elaludt 2010.12.07 01:07:00
Hatalmas pelyhekben hullott a hó szombaton. Beburkolóztunk vagy tíz réteg ruhába, vettünk sapkát és sálat és órákon át róttuk a város utcáit. A Veróval a Ricsivel meg az Ádámmal. Hógolyóztunk a katedrálisnál. (A lányok nyertek!)Hiába hisznek mást a fiúk.5 óra fagyoskodás…..
Az EGP határozottan vezető szerepre tör az unatkozó brüsszeli gyakornokok által teremtett piaci rés betöltésében - networking event-et (igen, jól hallottátok...) szerveztek kifejezetten az itt dolgozó zöld fiatalok részére. Ami nagyon is jó ötlet lenne, ha engem személy szerint…..
Brüsszeli zöldség Telik az idő 2010.12.01 23:14:00
Az irodában csak én teszek cukrot a reggeli kávémba – mostanra a doboznak már csak az alján maradt egy kevés. Betelt a munkahelyi jegyzetfüzetem.  Új GEF-es mappákat és szórólapokat is kellett rendelnünk a múlt héten, mivel a sok rendezvényen szétosztogattuk az…..