Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobDN

30 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog A Tévéfogyasztó 2010.11.02 07:00:00
-Az meg ki is? Bocs, nem nézek tévét, nincs tévém.-Na tessék, már te is kezded. Ez a modorosságok netovábbja, bemutatlak a Tibinek. Ott szokott filozofálgatni a Nyugatin a Borbarátban. "Nincs tévém" - persze, persze. Komolyan, manapság mintha a sznob-wannabe, Daubner…..
Az Országos Választási Bizottság (OVB) tegnapi ülésén hitelesítette a fideszes politikust érintő népszavazási kezdeményezést. A Kreatív Jogértelmezők Baráti Köre által útjára bocsátott népszavazási kérdés így szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Lázár Jánost…..
RobDN 2010.10.27 11:47:41
Tömör, velős és arcpirítóan pontos látlelet lárvalányhajtól. Mást nem is tudok nagy hirtelenjében hozzáfűzni. Vagy nem merek.A Kikupálós Lány önálló, öntörvényű, értékrendje szilárd. Saját korlátaival tisztában van, éppen ezért nem áll be huszonhatodik rajongónak a…..
RobDN 2010.09.20 13:34:39
@schwesterke: Újabb sérülés esik a lelkén, rövidebb darkos korszak után újabb srácot fog kikupálni és megismétli a ciklust.
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
Illetve Tűzre HRitával alrovatIlletve Ford transit gloria Creten al-alrovatNem először jelenik meg fórumkritika a blog hasábjain. Afromagyar és Krisztinca nagy sikerű babóca-topikos posztja után elérkezett az idő, hogy a kétségkívűl legjobb magyar humorszájt (különös tekintettel…..
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
Something Awesome Toy Story 3 2010.06.27 23:03:00
Először is, ha még nem láttad a Toy Story 3-at, akkor irány megnézni! Az első kettőt is imádtam, de a harmadik valami zseniálisan szépre sikerült. Nem tudom mennyire szólt egyáltalán gyerekeknek, úgy éreztem folyamatosan azokat célozza, akik a sorozaton nőttek fel. 15 voltam,…..
Kicsit elmaradtam a játékfigurák leírásával. Ígértem egy Solid Snake rivjút, szóval bele is vágnék. Kevés videójáték nyújtott nekem eddig olyan élményt, mint a Metal Gear Solid 3. Az első MGS játékom a 2. rész volt. Az első kimaradt, mert nem volt PS1-em annak idején. Ugye…..
Something Awesome Simpsons opening 2010.05.03 21:12:00
Leültem ma a múlt vasárnapi Simpsons elé. Kicsit unottan, ahogy mindig teszem, mert a Family guy, a South park, a Venture brothers, vagy akár a Metalocalypse árnyékában nekem szegény kis Simpsons már nem tud sok újat mutatni. És de! szólj hozzá: New Simpsons opening   Ezzel a kis…..
Something Awesome Okamiden 2010.04.28 19:20:57
Kéne egy Nintendo DS. Robnak van, irigylem is, még mindíg nem fejeztem be rajta a New Super Mario Brost...
RobDN 2010.05.03 20:53:39
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Sziasztok!   Csak egy rövid…..
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
Ismét alkottak itthon "ferdítők". Ahelyett, hogy meghagyták volna a Kick-Ass eredeti címét, inkább adtak neki egy poénosnak szánt elnevezést, pedig itthon elég sokan értik és tudják, hogy mit is jelent a film címe. Tehát itthon HA/VER néven fog futni.A Kick-Ass Mark…..
Something Awesome 2010.03.26 21:24:14
Poén. Ha nem érted, nem vagy elég geek. :) Tudom, ígértem egy MGS figura leírást, csak aztán közbe jött a God of war 3 és egyéb hasonló dolgok... (egy rakás képregény a börzéről, újabb figurák, ilyesmi). Szóval kitartás, igyekszem!..
Seth MacFarlane, a Family Guy készítője biztos sokat gondolkodhatott már azon, hogy vajon miért nem verték még pofán egy bazinagy kereszttel, hiszen nincs olyan hónapja az évenek, amikor valamelyik katolikus ligát, egyesületet, nőegyletet ne sértett volna vérig animációs…..
Tele van a tököm azokkal a fanatikus rajongókkal, akik azt hiszik, hogy mindenki, mindenütt csak az ő rajongásuk tárgyával foglalkozik, és kívülről fújja minden apró jellegzetességét, legyen az hímzett Edda-felvarrók gyűjtése vagy a Csillagok háborúja-univerzum népszámláló…..
RobDN 2010.03.23 12:15:55
Michael Bay régen nem írt már a honlapjára, de nemrég feldobott rá néhány sort és megosztotta a Transformers rajongóival, hogy kik fognak szerepelni a franchise harmadik részében. „Hali, sok idő eltelt azóta, mióta nem írtam,  kicsit elfoglalt voltam. A Transformers 3…..
Ahogy talán többen is olvasták már, a pletykák szerint a Microsoft arra készül, hogy megslankítsa kicsit az Xbox 360-at. Kikerült a netre pár kép egy alaplapról, ami állítólag kisebb, ráadásul összevonták a CPU-t a GPU-val, szóval egy csomó olyan dolog ömlik most elénk…..
retro gastro Dunakavics 2010.03.18 06:09:00
A Duna Csokoládégyár elévülhetetlen érdeme a Dunakavics! Harmadikos lehettem, amikor először kaptam zsebpénzt: heti öt forintot. Ez már akkor sem volt sok pénz, ezért jól be kellett osztanom. Harmadikban még nem járhattam egyedül haza az iskolából, így nemcsak a zsebpénz, hanem…..
Something Awesome Majin Buu 2010.02.24 18:58:00
A minap lementem a kedvenc képregény és játékboltomba (reklám: Holdfényteam). A legújabb Metal Gear Solid figurákból akartam venni, de aztán persze más is befigyelt. Nem tudtam ott hagyni ezt a Majin Buu figurát például. Nagyon megtetszett, szép, részletes, tetszett az a lepofozni…..
December 17-ei premierje óta megduplázta nézettségét az Avatar című amerikai rajzfilm a TV2-n, pedig semmi köze nincs James Cameron sikerfilmjéhez. A kertévén hétvégenként reggel fut a Tv2 matiné című összeállítás Nickelodeon blokkjában a 2005-ös mesefilm, amiben a világot…..
Something Awesome Nico Nico Mash Up 2010.02.12 17:44:00
Az meg mekkora fail már, amikor nem ismered eléggé a "mím"-eket? Miről beszélek? Mondjuk arról, amikor nemrég egy lengyel újság a téli olimpia kapcsán lehozta ezt a képet: Igen, az ott PedoBear beleshoppolva az olimpia kabalafigurái közé. Kinézetre belepasszol, és…..
Filmdroid Új Toy Story 3 előzetes 2010.02.11 17:59:00
Befutott a Toy Story harmadik részének az előzetese. Andy főiskolára megy, a játékait nem viszi magával, azok újra helyre kerülnek, ahol hozzájuk hasonló rengeteg figura található. Köztük ott van Ken, és akkor már Barbie sem hiányozhat. Aztán megjelennek a gyerekek is, ők pedig…..
RobDN 2010.02.12 17:27:14
Something Awesome Toy Story 3D 2010.02.06 19:44:00
Tudtátok hogy újra játszák a mozik a Toy Story-t? A 3. rész promóciója keretében most újra vetítik az első két részt. de immár 3D-ben! Természetesen el kellett mennem megnézni és a moziban ráébredtem, hogy kívülről tudom az egészet. Imádom a Toy Story-t, teljesen…..
IRODAI PATKÁNYOK Minek nevezzelek? 2010.02.04 07:32:00
Van olyan nap, hogy 10-15 különböző ember is bemutatkozik nekem, és én is bemutatkozom legalább ennyinek. Ezekben a találkozásokban egy dolog közös: kölcsönösen szarunk egymás fejére. Őt rohadtul nem érdekli, hogy én ki vagyok, és engem sem, hogy ki ő. A találkozás apropója,…..