Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Börn

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsofc...Down Under no worries! 2009.06.16 14:14:00
Kicsit pironkodom, hogy ilyen sekélyes bejegyzéseket teszek közzé :), de ez teljesen jellemzi a helyi (cairnmillar) mentalitást… bármiről legyen is szó…. június 9. keddfelfújódott a tej. június 10. szerdaa reggeli gyümölcslevem pisszent, az alkoholtartalma…..
pff, de lehet, h egy másikra (?) :) A dr nem forszírozta az időpontegyeztetést, úgyhogy a heti kínzásom elmaradt, ami nekem így még furcsább… Az özvegyasszony ódákat zengett róla, hogy micsoda koponya, s állítólag nagy respektje van a templomban, de megosztja a…..
Degas kiállítás volt a múzeumban, ( http://www.literatura.hu/archivum/degas/degas.html ) így elmentünk kultúrálódni :) – tetszett, de bevallom a nemzeti múzeum sokkal inkább felajzott! A hatalmas Abo részen jól elbóklásztunk, annyira tetszett és érdekes volt, hogy miután…..
Zsofc...Down Under Kamberra 2009.02.20 15:17:00
Giziékkel Canberrán keresztül céloztuk meg Melbourne-t. Ez az ország főfaluja :) – szépen megtervezett, csöndes, békés, hihetetlen, hogy egy főváros. Lakossága debrecennyi. Megállapítottuk, hogy itt nem laknánk…Sydney és Melbourne vetekedtek, majd megépítették a…..
Zsofc...Down Under 2 G 2009.02.26 14:43:00
Egyik este tikkadtan belelesve a kincseszsákba :) arra vágytam hogy… hát igen, annyira jó, hogy mindig számíthatok rátok! Pont 20 illatos gondolat várt!!! Nagyon köszönöm… :) És még lapul ám sok sok meglepetés. Azokra a pillanatokra, amiket veletek töltenék el. De nem…..
Zsofc...Down Under Intro 2009.02.10 18:13:00
Majd' mindannyian kérdeztétek, hogy fogok-e blogot írni, s a legtöbben bíztattatok :)Bár fenntartásaim vannak a műfajjal kapcsolatban, a kíváncsiságom mégis felülkerekedett, s nézzük meg mi lesz belőle. Nem tudom, kik fogjátok olvasni, de valószínű, helyenként az utalások miatt…..
Börn 2009.02.24 01:26:01
Zsofc...Down Under Kacsintgatás 2009.02.17 15:56:00
Kisütött a nap, s ilyenkor olvad le rólam a cucc. Igazi turista módjára begyűjtöttem minden prospektust, és tervezgettem, hogy hova megyek el. Amire most nem jut idő, majd megnézem máskor. Voltam egy opera bejáró túrán, izgalmas volt, az alja elég csúf barna szemcsés kő, mert…..