Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ender26

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss: padramurtiék úgy gondolták sajnos időközben, hogy törlik a blogot, kár érte, én láttam a tehetséget. Az okokról ld. a kommenteket. Remélem, a következő ajánló sikeresebb lesz ezen a téren :-) Szerencsére már a Modoros is abban a helyzetben van, hogy egyre több…..
ender26 2009.05.06 20:14:47
@Ernoke:
Na idefigyelj te kis geci. Ha ne adj isten megtudom ki vagy, isten engem úgy segéljen megkereslek és megtudod milyen az, amikor egy frusztrált kis köcsög hajsütővasat dug a kurva picsádba te geciláda! Nyomorékra verlek téged is anyád is, gyereked is, kurvádat is, te drogos puhapöcsű geciláda. CSALÁDOSTUL IRTALAK KI TE GECILÁDA. Takarodj a blogomról!
A POFÁD ÉLŐBEN LEGYEN ILYEN, NE ITT. VELED ELLENTÉTBEN ÉN JÓ EGÉSZSÉGNEK ÖRVENDEK. BÁRMIKOR FELTÖRLÖM VELED A PADLÓT TE KIBASZOTT SZUBHUMÁN.
A BLOGNAK VÉGE, TÖBBET NEM ÍROK, TAKARODJATOK A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKBA. NEM AZÉRT HOZTAM LÉTRE, HOGY ENGEM GYALÁZZATOK. KIS FASZVERŐ KIBERPÖCS BAZMEG - ÉLŐBEN LENNE ILYEN A POFÁD.
ender26 2009.05.06 20:33:32
@cd-r: Addig örülj, amíg van hova és mivel írnod. Ide többet nem fogsz te szarfaszú, mert megszűnt a blog, írtam Tibiéknek is, el lehet húzni geci anyádba. Bezár a bazár. Bírom a puhafaszú kiberbuzeráns fajtátokat. Ócsárolni azt tudtok, de lefogadom, hogy te is és erno kollega is asztmás, impotens, szemüveges, kibaszott szobaértelmiségi faszverő geciláda. Egy az egyben beletek kitaposnám. Húzás cigány anyádba.
A pápát egy reklámban felhasználni már önmagában is necces dolog, de ha azt úgy teszik, mint a POCHO könyváruház sajtóhirdetésében, akkor már kifejezetten botrányszagú. A Ratzinger életútját nem kicsit leegyszerűsítve és csúsztatva bemutató, a nagy fordulatokat egyes…..
ender26 2009.05.05 23:16:27
@lynx:
Na idefigyej: milyen fasiszta szervezet az amelyik
1. Megmondja, hogy szerint milyen az Isten, és az akkor olyan is. HONNAN A KURVA ANYJÁBÓL TUDJA?
2. AKKOR HA NEM VOLT OLYAN ELTERJEDT AZ INKVIZÍCIÓ, MIÉRT HALT BELE ANNYI EMBER? NEM VOLT OLYAN ELTERJEDT... HÁT EZ ARANYOS. HITLER SEM ÖLT MEG ANNYI EMBERT. CSAK NÉHÁNY MILLIÓT.
3. HOGY JÖNNEK AHHOZ, HOGY MEGMONDJÁK, MI LESZ A HALÁL UTÁN? TUDJÁK TALÁN?
4. MILYEN ALAPON MONDJÁK MEG RÓLAM, RÓLAD, BÁRKIRŐL, HOGY JÓ VAGY ROSSZ EMBER?
5. MILYEN ALAPON HATÁROZZÁK MEG FASZVERŐ, GYEREKBASZÓ PAPOK, HOGY AZ ÉN SZEMÉLYES SPIRITUÁLIS TAPASZTALÁSOM MOST IGAZ VAGY SEM?
6. KI A FASZOM AZ A ROHADÉK PÁPA, HOGY LEGYEN POFÁJA AHHOZ, HOGY ISTEN FÖLDI HELYTARTÓJÁNAK HÍVJA MAGÁT? EZEN RÖHÖGNÖM KELL.
7. A KATOLIKUS FÉLKATONAI-POLITIKAI SZERVEZET KIIRTOTTA AZOKAT AZ EMBEREKET, AKIKNEK VOLT VALÓDI TAPASZTALÁSUK. JÉZUS VONALÁT. UTÁNA KITÖRÖLTÉK AZ ÖSSZES OLYAN RÉSZT A BIBLIÁBÓL, AMI NEM TÁMOGATTA A TÖREKVÉSEIKET.
8. HA EZEK UTÁN BÁRKI REINKARNÁCIÓRÓL, TESTEN KÍVÜLI ÉLMÉNYEKRŐL, AURÁRÓL, ISTEN-ÉLMÉNYRŐL BESZÉLT, AZT MINIMUM ÉVEKRE, ÉVTIZEDEKRE BEBÖRTÖNÖZTÉK EZEK A FASISZTA ÁLLATOK. A TUDOMÁNYT KÁBÉ 500-1000 ÉVVEL VETETTÉK VISSZA.
9. AZ ÓVSZERT MÉG MINDIG ELÍTÉLIK.
10. CSAK A SAJÁT, MEGLEHETŐSEN PRIMITÍV ISTEN-KIVETÍTÉSÉT TARTJÁK REÁLISNAK. MIVEL SAJÁT TAPASZTALATUK NINCS. EZT TANULTÁK. TANULTÁK, NEM TAPASZTALTÁK. AKÁRCSAK TE. TANULTAD, NEVELTEK ERRE. NEM TAPASZTALTÁL LÓFASZT SEM. A PAPOK MEG A TÁRSADALOM ROHADT ÉLŐSKÖDŐI, HASZNUK NINCS, ÉVEZREDEK ÓTA A VÉRÜNKET SZÍVJÁK, VAGY ONTJÁK. KÉNYÜK-KEDVÜK SZERINT. TAKARODJANAK. A LÉLEK MÉRGEZŐI. ELVESZIK AZ EMBEREKTŐL A SPIRITUALITÁS ÉLMÉNYÉT IS. MEGTILTJÁK, CENZÚRÁZZÁK. KI A FASZOM A KATOLIKUS VAGY BÁRMELYIK EGYHÁZ, HOGY CENZÚRÁZZA A VALÓSÁGOT, AZ EGYSÉG-ÉLMÉNYT?!!! EZT MONDD MÁR MEG NEKEM, NAGYOKOS!!
10. JÉZUSNAK SPIRITUÁLIS TAPASZTALÁSA VOLT. BUDDHÁNAK, MAHAVIRÁNAK, STB... EGY IDEIG A KÖZVETLEN TAPASZTALÓK ÁTADTÁK EZT AZ ÉLMÉNYT. AZTÁN JÖTTEK A FASISZTA EGYHÁZAK, ÉS PÓRNÉPNEK VALÓ VALLÁST CSINÁLTAK MINDEBBŐL. MOST MÁR PÁPA IS VAN. KURVA JÓ.
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
Ahoj poblacsek!Sok-sok pompázatos levelet kapunk, nem egyszer komplett, megjelenésre érett posztokkal, nekem csak CTRL+V-t kell nyomnom és ennyi. Akinek nagyon régóta vár publikálásra a levele, annak szíves türelmét kérjük: szerencsére nagyon aktívak és tehetségesek…..
ender26 2009.04.22 20:31:55
@janomano:

Most nem hülyülök, amit mondok az tényleg így van. Vagy így tartják. Szóval: a mosolygó kopasz ember valószínűleg indiai guru lehetett. Aki nem azér mosolyog, mer rágyújtottak egy komplett afgán-pakisztáni vadkenderültetvényt, hanem mer olyan-de-olyan tudatállapotban van, hogy boldog. Ennyire. A finn csávó meg nem az. Mint ahogy általában senki sem az - csak jó pillanataink vannak. A finn csávó valószínűleg az indiai kopasz jógamódszerét csinálja. Ami hosszú távon működhet, és tényleg kurva boldog lehet. Az hogy előtte hajbókol, állítólag gyorsítja a folyamatot. - ilyet már nekem is mondtak, de én azt mondtam: Nekem itt van a határ. :))))

Amúgy én is jógáztam, vissza-vissza járogatok, meg transzlégzés, meg stb...

De nem vagyok ezo-buzi, ha erre gondolsz.

A padramurti.blog.hu címen olvashatod a BudhaPest ezo-underground blog teljes tartalmát. Ezen keresztül bepillantást nyerhetsz a budapesti ezo-under világ mélységeibe. A bekövetkező tudatállapotváltozásokért felelősséget nem vállalok!!!

Namaste!
ender26 2009.04.22 22:47:10
@lárvalányhaj:
Báármelyik ezo-körben rájuk bukkanhatsz. Elég ha eljársz bárhova jógázni, transzlégzésre, ott meg megismersz olyan embereket, akik ismernek olyan embereket, akik ismernek olyan embereket.
www.ezoteria.lap.hu
Táltos, sámán, auralátó, rontáslevevő, stb. Bármi bajod van, megoldják. Önismereti köröket kéne látogatnod. Vagy tanfolyamokat. Van egy valagravaló. Na, ott találkozhatsz ilyen emberekkel. De dögivel. Amúgy meg: www.padramurti.blog.hu
A valóság igazi arca...:)))
Mai posztunkat modoros művésznevű tchabeenak köszönhetjük: örömmel látom, hogy mások is ráéreztek embertársaink elemezgetésének gyönyörűségére. A fiatalember valamin módfelett feldühödhetett, mert hirtelen írt nagyon sokat, helyenként kissé szétszórt stílusban.…..
ender26 2009.04.15 22:51:05
@a_fater: Egyetértek. Ezek kurvára tapasztalatok. Sajnos, hál Istennek. :))
ender26 2009.04.15 22:58:56
@Modor Tibi: Köszönöm az észrevételt. Erősen elgondolkodtam rajta. De attól tartok, hogy sok olyan ember is olvasná, aki előbb-utóbb magára ill. a társaságra ismerne. Ahová azért vissza-vissza járok. Jóga, transz, stb. Mert ha olyan és komolyan csináljuk, akkor TÉNYLEG NAGYON OTT VAN. Aki csinálta már tudja. És elég ciki lenne nekem, ha visszamondanák nekem - de lehet hogy leszarom. Végül is igaz. De ez nem két perc - az lesz a hét műtrágya, ha megírom!
Az amerikai oktatási rendszer tele van lelkiismeretes tanárokkal, akik nap mint nap alig várják, hogy hátrányos helyzetű leendő börtön statisztikai elemeket tanítsanak. Mert egy harmincas éveinek közepén járó tanár minden vágya, hogy egy gettó suliban tanítson. A tanár ilyenkor…..
ender26 2009.04.11 22:23:26
@csuszokotes: Kiborgtanárok - ha jól emlékszem, azért hozták őket létre, hogy megfegyelmezzék a rossznak hitt, ám igazándiból angyallelkű kisebbségieket! Aztán elkezdenek brutálkodni a KIBORGTANÁROK! Annyira szar, hogy már jó! Remélem, jól emlékszem, és tényleg ez az a filmnek nevezett borzalom!
Reckl Amál blogja Fidesz, nyugi! 2009.04.08 13:45:16
Nagyon igazat mondott Hajós András vasárnap este. A Fidesz képtelen győzni. Annyira beléjük égett a 2002-es vereség (hála mindenek előtt Orbán Viktornak - ezt már én mondom), hogy azóta azt sem képesek felfogni, ha éppen győzelemre állnak. Mint például most.Most nem kellene…..
B-oldal Cozy Powell (1947-1998) 2009.04.08 12:15:00
Immáron 11 éve halott Cozy Powell, a világ egyik legjobb rockdobosa EVÖR. Dobolt a Rainbow-ban, a Whitesnake-ben, a Black Sabbath-ban, Emerson, Lake & Powell-ben (bizony!), játszott Jeff Beck-kel, Gary Moore-ral, valamint Brian May-jel is, de sajnos karrierje tragikus hirtelenséggel ért…..
ender26 2009.04.08 19:14:19
Mister Rokonszenv nagy utat járt be: a nagy pofozkodóból, a ravasz fiúból, a rosszfiúból, vadnyugat hőséből lett fineszes, mindenkit megértő, minden problémát megoldó Don Matteo. És ez a szerep, az a szerep egyaránt jól áll neki.Megvallom nem sokat tudtam róla – túl, ami a…..
Helyszín és az idő: ötvenes évek Amerikája. Akit McCarthy nem vágott börtönbe azért , mert olvastak egy orosz klasszikust az kőkemény szörnyes filmeket gyártott. Aranyos kis csokrot nyújtanék át ezekből az alkotásokból. Lesz itt minden: hangya, robot, sáska. Bazi nagy…..
A fotón szereplő csupafül kölök tavaly szeptemberben született egy dél-koreai állatkertben.Sokak szerint a sivatagi róka füle azért ilyen nagy, hogy a forró sivatagban hőt adjon le, de ez tévedés. A hőség elől a a rókák a kotorékukba húzódnak, a lapátfül szerepe az…..
A mai ember képzetében az öt legfontosabb dolog közé tartozik a barátság. Nem csoda, hogy ha valakit megkérdeznénk biztosan a pénz, vagy holmi anyagi jólét elé helyezné, azon a bizonyos képzeletbeli listán. Viszont ha az ember már a kezei között érzi a jegyét egy jobb, gondtalanabb életbe, akkor…..
Alig három napja, hogy egy brit repülőmérnök a februárban szolgálatba állított Google Ocean segítségével felfedezte az ókori filozófus és történetiró, Platón krónikájából ránkhagyott legendás ország, Atlantisz nyomait.Ma pedig az áll a napilapok hasábjain, hogy a…..
Sajnos nem egy újabb moziajánló. Thaiföld egyébként sem szűkölködik bűnügyi hírekben, de a hétvégi Híradóra még a helyi Kriminális fan club legelszántabb tagjai is felkapták a fejüket. Fényes nappal, vasárnap délután 2 órakor, a  Chao Phraya folyót felett átívelő…..