Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mycream

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futás közben és után gyakran tapasztaljuk a térd egyre erősödő fájdalmát, amit a legtöbb esetben ízületeink túlterhelése okoz. A "futótérd szindróma" amatőr és profi sportolók körében is ismert jelenség. De vajon mi okozza, és mit tehetünk a gyötrő fájdalom enyhítéséért? Összegyűjtöttük bevált…..
Mycream 2018.01.11 09:09:19
@som tam:
szia, mi a helyzet, azota is labujjhegyen futsz es tenyleg nem fajnak a terdeid?
Dermesztő írás jelent meg kedden a magyarnarancs.hu-n. A „ligetvédő” rasztafári, Komáromy Gergely (művésznevén Gregory G Ras, édesjóistenem) körbenyalogatásának dokumentuma több szempontból is fájdalmas. A műfajilag behatárolhatatlan betűhalmazban, amelyet a Narancs interjúnak titulál, ilyen…..
Annyira belelendült a köztévé az Eurovízióba, hogy alig pár héttel a szakállas nő után összeraktak egy másik produkciót Nagyszínpad néven. Azonban ez nem valami zenés vetélkedő, nem is tehetségkutató, hanem tehetségmutató, így, M betűvel. 15 zenekar három felvonásban…..
Mycream 2014.05.25 00:49:20
Bemutatkozó nagylemezét jelenteti meg a hazai könnyűzenei élet egyik izgalmas, új formációja, az Elefánt itt a Lángoló Gitárokon mutatja be új albumát, a Vérkeringőt. A jelenlegi formájában 2012 januárja óta zenélő, szombathelyi gyökerű Elefánt 2011 decemberében mutatkozott…..
Mycream 2013.04.03 22:44:05
@szerengeti: ha még mindig ilyen lenne a kvimbi, én is szeretném.
November 29-én jelenik meg a 30Y új, Szentimentálé című lemeze. Az album dalaihoz Szentimentálom címmel egy film készült, ami filmetűdökből állt össze. "Augusztus végén négy napra leköltöztünk Orfűre, ott vettük fel az etűdöket. Szabad kezet kaptam a zenekartól, én…..
Maya munkanapló Rádió megint.... 2009.02.19 09:46:00
Tegnap rádiózás...blogokról stb. Nem tudok a témához hozzászólni, mert ez, amit írok, nem blog szerintem....de hogy őszinte legyek nem is érdekel a téma. Én a személyes kommunikációt mindennél előbbre tartom, a blogos agymenés távol áll tőlem.Blogon "kommentelve" és…..