Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teodora

2 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindennek van jó oldala, a freeblog (továbbiakban fb) immár 18 napja tartó leállásának pl. az, hogy végre kénytelen voltam összehozni a költözéshez szükségeseket, és kicsit beletanultam a regular expressionsbe, ami a korábbi szövegátírásos bénázások után nagy varázslat. :)…..
Amikor elmész a Pendragon Könyvesboltba és egy Apple Store van a helyén.  ..
isolde A mai fiatalokról 2015.04.21 11:11:39
Kigyúrt, jó kiállású, fiatal férfi 1.: - Én mondjuk jobban szeretem pipában szívni, mert akkor nem annyira káros, inkább direkt egészséges, kevesebb az égéstermék. Kigyúrt, jó kiállású, fiatal férfi 2.: - Hogy érted? Férfi 1.: - Akkor nem kell keverni dohánnyal, és nincs…..
Az van, hogy én többnyire szeretek problémákat megoldani. És értetlenül és bosszankodva szoktam nézni, amikor más meg nem.  Kezdjük az alapokkal. Van az embernek az úgynevezett megküzdési stílusa, ez azt jelenti, hogy ha nehézséggel szembesül, akkor jellemzően hogyan reagál. A…..
isolde Érdekelnek a ruhák 2014.11.18 11:24:15
Pár napja azt mondtam Monának, hogy nem érdekelnek a ruhák*, mire ő biztosított róla, hogy de. Aztán utána útközben elgondolkodtam ezen, hogy most engem tényleg nem érdekelnek a ruhák? Vagy érdekelnek? Hogy mondhattam olyat, hogy nem érdekelnek a ruhák?  Az van, hogy nem érdekel…..
mirwen au revoir 2014.09.10 21:07:28
a lakhatás kérdése egy gordiuszi csomóátvágással megoldódott/oldódik: eb munkát kapott németországban, konkrétan az adidasnál , úgyhogy most annyi a változás hogy nem az ingatlan.com-ot / jófogás.hu-t nyálazom naphosszat, hanem az immobilienscout.de-t meg hasonlókat. Innen…..
teodora 2014.10.10 04:16:57
És képzeljétek, vágtam láncfűrésszel (Sopronban, a kertben, vékony, kiszáradt fatörzseket), hát annál nincsen jobb. Egymás kezéből kapkodtuk ki a férjemmel, hadd én, hadd én.  Soproni tartózkodásunk további legjobb élményei: úsztam a Fertő-tóban és a Lány is, nagyon jó…..
teodora 2014.07.30 13:17:54
isolde Főleg a cipőkről 2014.06.16 12:13:09
Mindig úgy sajnálom a szegény velvetes meg díványos csajokat, akiknek tuti, hogy még sohasem volt valódi Ugg csizmájuk, máskülönben nem írnák meg félévente, hogy gáz. De komolyan, évek óta rendszeresen megvan a minimum évi két fikázás. Most így nehéz beleélnem magam a…..
isolde Várfalsétány és egyebek 2014.04.17 09:03:02
Maradék képek. Holnap megyünk vissza, amit már alig várok, részben hiányzik a férjem, részben meg az idegeimre megy a nagymamám, aki egy kibírhatatlan, vén boszorka elviselhetőség terén kihívásokkal küszködő idős hölgy*.  *Érdekes, hogy valamiért akárhol panaszkodom…..
isolde Moscow rule Nr. 9. 2014.03.08 19:01:43
Új emailcímem van, ott van oldalt. A régiből még a múltkor lementettem mindent, erre most, hogy megszűnt, kiderült, hogy rosszul. Azért én optimista vagyok, aki akar, megtalál.  (Technology will always let you down)..
Sopronban vagyunk, sétálunk, rokonokat látogatunk, megnéztük a Munkácsy-t, voltunk az összevont Cédrusban. A Tímea szerint szokatlanul hosszú lesz a tél. A Munkácsy érdekes volt, mert valóban voltak a szokásos sötét alapon mosó, vasaló, vagy egyéb fárasztó házimunkát végző…..
teodora 2014.01.26 08:45:31
Az előbb meg felhívott Charles és többek között azt mondta, mondjak neki egy viccet, és nem tudtam egyet sem; majd ezután fél óra hosszat gondolkodtam, és még úgy sem tudtam egyet sem; majd pedig leültem az internethez és csomót keresgéltem, elolvastam vagy ötvenet, és egyet sem…..
isolde Ez a nap más, mint a többi 2013.10.29 06:49:12
Fél éves lett a gyönyörű, pici Lány! ..
teodora 2013.11.04 20:05:01
Az idei leálláskori és néhány tavalyi dobbantó. Ahol nincs jelezve, ott ugyanaz volt az aldomain/user. asiafan.hu Keleti Szélisoldeolvas.wordpress.com/olvasonaplo.net/napirajz.wordpress.com/ +…..
isolde We are big damn heroes, sir 2013.04.30 16:15:31
Megszületett a Lány, és nagyon cuki! ..
teodora 2013.05.01 06:13:27
Én már a kezdetektől kicsit ijesztőnek találom a google street view-t, de basszus, Brennbergbánya, bányásztemető? Az egy földút, a másik oldalán erdővel, már házak sincsenek, és még oda is elmentek. Tessék, itt van. Még Új-Hermészre is elmentek. Egészen abszurd. Nem is…..
isolde Sablon!!! 2013.04.02 21:39:59
Jaj, máris sokkal jobban érzem magam. Mint amikor elvesznek a repülőn a csomagjaid a ruháiddal és aztán pár nap múlva utánad küldi a légitársaság. Ezer hála és köszönet...
teodora 2013.04.03 23:21:06
Sok őrültséget kitaláltak már, de amit Navid Baraty művel, igen előkelő helyen szerepelhetne egy képzeletbeli listán. Az amerikai fotós ugyanis azt találta ki, hogy úgy fotózza le New Yorkot, ahogyan előtte még senki: a felhőkarcolók tetejéről kilógva. Megmutatjuk a…..
Nem a süllyedő hajóról menekül a kínai felső osztály, erről szó sincsHiába lamentálnak évek óta mindenféle véleményformáló értelmiségiek arról, hogy az Egyesült Államok milyen óriási problémákkal küzd, az igazság az, hogy még mindig ez az ország a messze legvonzóbb…..
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
Rabyn a gyerekkori nyelvoktatás problémáját illetve értelmét, hasznosságát boncolgatja nekünk küldött levelében. Üdv! Mivel régen volt már post, gondoltam feldobok egy témát, ez pedig a nyelvtanítás lenne.  A lakótársam azt tanulja, hogyan kell 3-7 éveseket angol…..
Ma már kétszer is beszéltem helyszíni tudósítónkkal, Handrással, aki magyar idő szerint tegnap este nyolc óta konkrétan sorban áll. Ő lesz a világon a harmadik, aki kereskedelmi forgalomban átveszi az iPadet, ugyanis csak ketten vannak előtte New Yorkban, a 5th Avenue-n található…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
teodora 2010.02.07 09:59:00
@carmichael: mar miért nem lenne fridays? fenn van a hivatalos oldalukon is. ugyanaz a menü, de még az edények is. csak drágább és szarabb :)

Starbucks jó, de nem értem a képet, hogy tényleg csak ekkora vagy folytatódik, ez melyik részen van?
Az ugye kiderült tegnap, hogy az iPadben nincs se usb port, se SD-kártya slot. Mit tesz az egyszeri júzer, aki mégis feltöltené képeit a gépre? Kiegészítőket vesz. Méghozzá kettőt, mely usb portot és kártyaslotot varázsol a gépre. Persze pénzért, egészen pontosan 29 dollárért.…..
teodora 2010.01.28 20:50:02
@Touch-Kó: pont ezt akartam írni meg amit utána, köszi. az iphone-ban sincs usb meg kártyaolvasó meg ilyen fasságok, és nincs is rá szükség. akinek mások az igényei, az vegyen más terméket, az apple-nek jól fog menni nélkülük is :)