Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hakuso

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva: amerikai futball American football jégkorong Ice Hockey kézilabda Handball kosárlabda basketball labdarúgás football…..
hakuso 2009.12.18 23:13:51
@turórudi24: Érdemes a Portsmouthon elgondolkodni.. A Chelseaval majdnem X-elt akik kurva jók az idén. Egy ilyen gyenge Liverpool ellen akár nyerhetnek is!
hakuso 2009.12.18 23:20:06
@HintMixGeek: tottenham égni fog!! De csak megérzés!
Ha szilveszter, akkor ugyebár kitérő más platformokra. Ahogy említettem idénre elég furcsa finomság vár majd rátok, de volt szerencsém már kipróbálni és te jó ég, mekkora fos :D Egyszerűen az a kategória, hogy játszhatatlan, de folytatod tovább, mert kell magadnak a…..
Még nem hallottál róla? Nem véletlen... Halloween kiadás(Bár még kicsit korai, addigra nem tudok újat készíteni és fölöslegesen nem akarom nálam tartogatni)Sountrack: New Order - Confusion ; Munsters Theme Song..
Ritkán szoktunk kritikákat írni filmekről a blogra, de most ismét sort kell keríteni rá. Részben azért, mert a B13 - A bűnös negyed-ről már nemhogy kritikát, de gyöngyszem-bemutatót is készítettünk, így gondolom senkinek nem új, hogy nagyon szeretjük azt a filmet. Másrészt a…..
Ha azt mondom, hogy Sylvester Stallone, többé senki nem gondol egy lecsúszott, lejáratott, leszerepelt, még mindig egykori sikereiből megélni próbáló ripacsra. Nem, Sly két év alatt visszatért a fősodorba, éspedig nem is akárhogyan. Amikor először lehetett hallani arról, hogy Sly…..
Először is elnézést a sok kimaradásért, de az utóbbi öt napban kb két óra szabadidőm volt, sajnos (SAJNOS?!?!?!?!?! Hála Istennek, hogy végre tudok dolgozni!!!), Sorter meg ugye már említette, hogy elég hosszú napjai vannak a suliban, sok a házi, és amikor hazaér, általában…..
hakuso 2009.10.14 19:03:29
@Wolfgang Shärfke: Először is én se fogom megnézni ezt az animét de szerintem nem néz ki rosszul. Nagyon felhúztál a "Death Note nevű borzalom" kijelentéssel. Miért is? Azért mert egy szépen kidolgozott anime? Azért mert van mondanivaló? Azért mert lebilincselő és hatalmas nagy ötlet van benne? Azért mert minden egyes karakter tökéletesen kidolgozott és valóban van szerepe. Szóval miért is. Az egyik legjobb anime!
Baaad Movies Hakuso - Top 10 anime 2009.09.05 18:11:00
Hakuso szó szerint megostromolt minket az utóbbi hetekben, persze mi örülünk ennek. Jó darabig nem láthatunk tőle új videót, viszont addig is íme a személyes toplistája a kedvenc animéiről. A videó hasonló az előző top tíz-éhez (legjobb ázsiai filmek), de mérföldekkel jobb…..
Bár vége a nyárnak, ettől függetlenül lesz még néhány film a mozikban idén, amik az előzetesük alapján megérnek majd egy misét. Íme néhány, amiket biztosan nem hagyunk ki: 9: Egyszer már írtunk a blogon erről a futurisztikus animációs filmről. Akkor még nagyon távolinak…..
Neill Blomkamp rendezte volna a Halo mozit, a producer pedig Peter Jackson lett volna, ám a produkciót jegelték egy időre, így inkább ők ketten  egy új filmbe vágtak bele. A District 9 sikeres lett, annak ellenére, hogy a földönkívüliek nem Amerikában tevékenykednek és a…..
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Baaad Movies Top 10 - Legszebb CGI 2009.09.06 16:47:00
Már jó régóta készítem ezt a videót, melyben összeszedtem a leginkább tetsző számítógéppel készült trükköket tartalmazó filmeket. Végre valahára sikerült végeznem vele és felrakhattam a blogra. Viszont előre is elnézést kérek a kicsit sokszor előforduló szóismétlések…..
Nem, nem vettük fel Baaad Movies tagnak Hakuso-t, pedig joggal gondolhatnátok, hiszen immár a haramdik videóját raktuk ki a blogra. :-) Ez a videó is nagyon jó, bár egy kicsit sok a szóismétlés, de ugyanakkor annyira lelkes az előadásmód, hogy az kijavítja a hibákat. Egyébként…..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Baaad Movies Katakombák/ By Hakuso 2009.08.28 11:21:00
Hakuso, aki a nagyszerű rövid filmkritikák című blogot is vezeti, volt oylan kedves, és elkészítette a Katakombák című borzalom bemutatóját. Véleményünk szinte telejsen egyezik, de én pont a bosszantó egyhangúsága miatt nem szívesen mutattam volna be a filmet. Hakuso azonban…..
Hakuso elkészítette a második videóját is. Ezúttal egy klasszikust mutat be, mint Gyöngyszem, melyet mi magunk még sajnos nem láttunk, de már tervbe van véve a pótolása.  Jó szórakozást!..
Elnézést mindenkitől a sok várakozásért, de tényleg sokminden közbejött. De a lényeg, hogy végre sikerült elkészülni a Spirit - A sikító város kritikájával, mely az idei év egyik legnagyobb csalódása volt minden téren. Egyedül a látványnak, és a néhol felbukkanó humormorzsáknak köszönheti, hogy nem…..
hakuso 2009.08.26 15:08:08
Sorter nem tudtam hova írjam! De vegyetek fel msnre! Msn: kuhar07@hotmail.com

Tényleg nagyon fontos! Én vagyok a filmkritikaim.blog.hu-ról! Egy kérést szeretnék intézni felétek :D
A rémálom elkezdődött! Már nincs visszaút! Az első videóban még ne várjatok látványos részeket, egyelőre a szereplőket és magát az alapszitut mutatjuk be, csak hogy később jobban tudjatok tájékozódni (na meg mi is...). Ennek ellenére itt is találtunk jópár érdekes mozzanatot. Jó szórakozást!..
Eleget téve a szavazás végeredményének, elkészítettem a videót Uwe Boll eddigi legszínvonalasabb (Komolyan! Nem gárgyultam meg!) munkájáról. Ray Liotta nélkül kimondottan jó is lehetett volna... Jó szórakozást!..
Igazán semmi konkrétat nem lehet mondani erre a hulladékra, ezt egyszerűen látni kell. Ritkán fordul elő, hogy semmi pozitívumot nem tudunk mondani, de jelen esetben mégis ez a helyzet. Ha még több ehhez hasonló film készül, a Versus bizony elkezdhet félni, hogy elveszíti…..
Egy frankó kis amerikai akciófilm. Kispadosnak számít olyan gigantikus klasszikusokhoz képest, mint az Ál/arc, a Féktelenül vagy a Szikla, de egy megnézést abszolút megérdemel...
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..
Kár érte. Ezt a kifejezést sokszor szoktam használni, de még talán egy filmre se illett rá annyira, mint Guentin Tarantino tavalyi Grindhouse-eposzára. Nem az alapötlettel van baj, de még csak nem is a színészekkel, vagy az akciókkal (a filmvégi autós üldözésből nem tudtam sokat bevágni, pedig…..
hakuso 2009.08.14 01:02:28
@kilijohanna: ebben tökéletesen egyet értek. A halálbiztos nagyon jó és a szövegek jók. Nem fogom megismételni de egy Tarantino filmnek a duma az alapja!
Elnézést mindenkitől, amiért ilyen sokáig nem került fel videó, de nagyon nehéz szülés volt. A vágás, a szinkron, majd maga az elkészítés is problémás volt, mintha minden elem összeesküdött volna ellenünk, de végül sikerült. A Mátrix - Újratöltve egy förtelmesen elbaltázott film. Ugyanakkor tudom,…..
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..