Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wysh

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy jósoltam a korábbi bejegyzésben, megérkezett az RC2 is.A korábbi címsáv hiba javításra került és még pár bugfix, szokás szerint. A fejlesztőket különösen a címmezővel kapcsolatos regressziók érdeklik. Mármint gondolom a kulcsszavas keresés előzményeinek hiányát…..
wysh 2011.12.20 17:10:21
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a 11.60-hoz, ami rossz irányba változott az előzőhöz képest.
1. Ha a panelkapcsolót kapcsolgatom, akkor a gyorshívók méretváltozása olyan "rángatós". Az előző verzióban szép síma volt.
2. A szvsz. "szétbarmolt" levelezőt beállítottam, hogy majdnem úgy nézzen ki mint a régi, és hogy ne csoportosítson, és időrendi sorrendben legyenek a leveleim, de ez utóbbit gyakran elfelejti.
3. Egyes oldalakon nem működik a Mouseover parancs. pl
www.andrea-miniatures.com/_carro/AspsInicio/Inicio.asp

Mit tudok tenni, hogy olyan legyen, mint a jól működő 11.52?

Az előbb visszafrissítettem a 11.52-re, ami az 1. és 3. problémát megoldotta, de a levelezőt már nem tudta visszatölteni. Mit kéne a 11.52-ben átírnom, hogy újra lássa a fiókomat?
Teljesen leuninstallálni nem akarom, mert akkor megint "egy napom" rámenne, hogy úgy nézzen ki, ahogy szeretem.

Ez az Opera egyik legnagyobb hátránya, hogy olyat is megváltoztat, amit már pont megszoktam, és minden frissítésnél talál valamit. (A gyorshívók testreszabásáról már pár verzió óta lemondtam)

Kösziasztok!
Nem egészen 2 hónapja kaptunk egy bejelentést a Desktop Team blogon, hogy valami készül Barracuda kódnév alatt. Rá 3 napra meg is jelent az akkor még kevésbé ígéretes előzetes. A fő változások a kompatibilitást érintették, sütik, HTTP fejlécek, valamint a TLS 1.1, illetve…..
Kiegészítés: az Opera oldaláról PC-re és mobiltelefonra egyaránt elérhető egy minialkalmazás, ami karácsonyig minden nap egy rövid képregényt jelenít meg a Mikulásról, amint éppen szokásos éves világ körüli körútját teljesíti.   Ismét elérkezett az év utolsó…..
Ez a post elsősorban azoknak szól, akik az Opera beépített RSS és levelezőkliensét használják, de a többiek is kedvet kaphatnak hozzá. A Google Reader egyik előnye az, hogy egyszerűen lehet archiválni a feedeket, míg Operában újratelepítésnél hordozni kellett a mail könyvtárat,…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..