Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b@kker

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este van. Nagyjából fél11 -11 között jár az idő. Ülök a 6 villamoson és hazafelé tartok. nemrég indultunk el a Petőfi híd, budai hídfőtől. Egy picit piszkos, ápolatlan fickó odalép hozzám és azt mondja nekem, hogy: Jó estét kívánok! Hajléktalan vagyok. tudna adni…..
Bakker blogja Bookline akció 2010.05.25 22:32:50
Kedves Olvasó!Felhívnám a figyelmed a Bookline egyik akciójára. További információk a bookline logóra kattintva:..
Azt hittem ez egy olyan nap lesz, ami sosem jön el az életemben. Én és egy MetallicA koncert. Áááá. Drága az nekem. Aztán végül sikerült hétfőn rákattannom a MetallicA-ra. Kedd reggel siekrült is egy jegyet vennem a pénteki koncertre :)A hivatalos kezdés 20:00-ra volt írva.…..
Bakker blogja Seek and destroy 2010.05.11 09:21:00
Éééés IGEEEEN!!! Volt még jegy. ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍR!2010. MÁJUS 14. Budapest, Puskás Ferenc Stadion..
Bakker blogja MetallicA 2010.05.10 22:04:40
Vajon lesz még holnap reggel jegy? Tudok venni reggel egy jegyet a pénteki koncertre? Remélem igen. Ismerősök, buli, party, hatalmas tömeg, élmény. Úgy legyen...
Röviden ez a 3 dolog jellemzi az elmúlt hétvégémet. Minden egy szerda esti, "tökömtele"-s, szinte agyvérzős, idegileg kikészült agyból kipattant mondanivalóval kezdődött, amit kiraktam FB üzenőfalamra. "MOST SZOMBATON valaki csatlakozni, ötletet adni... liget,…..
Bakker blogja Agyvérzés 2010.04.21 23:45:00
Igen, megtörtént. Azt hittem agyvérzést kapok már. Még csak szerda. Sajnos nem tudok optimistán nézni előre, hogy: "De már túlvagyunk a felén!". Ez most nem megy. Ilyenkor nem, amikor délután 5-ig dolgozik az ember - hivatalosan, de apróbb, cseprőbb tennivalói miatt némi…..
Bakker blogja Shopping 2010.04.20 10:00:00
Nem, nem az volt, ill. nem olyan volt, mint amikor a csajok összebeszélnek és elmennek shoppingolni. Én csak rendeltem magamnak egy kis félig profi fényképezőgépet és azt mentem átvenni, kifizetni. Most ezzel fogok nyomulni :)Jah és hogy miről is van szó? Hát egy Fujifilm Finepix…..
Bakker blogja Mászófal 2010.04.13 23:14:00
Kb 2 hét kihagyás után, ma ismét elmentünk falat mászni. Utoljára húsvét előtti szombaton voltunk sziklát mászni Bajóton. Előtte egy héttel kedden voltunk utoljára a mászóteremben - ha jól emlékszem.Elfáradtam. Nem kicsit. Nagyon. Furcsa volt ott lenni, de jó volt ott lenni.…..
b@kker 2010.04.15 00:19:37
@GörbeTükrűLány: Én nem is csinálnám. És Neked sem hagynám. Amúgy magam sem tudom hogy hogyan sikerült. :)
Szóval Tesó Tábor. Már utána vagyok. Sajnos.Ahogy azt már elmondták még az ősszel Családi Táborban, rövid de intenzív történetről van szó. Ez pontosan így is volt. Sajnos rövid volt a tábor, de intenzív. Maradtam volna még egy picit. Mondjuk még 1x ennyit. :) hatalmas pörgés…..
Talán eltűnök hirtelek, mint az erdőben a vadnyom.Nem. Azért hirtelen nem tűnök el. Hisz előre tervezett eseményről van szó. Munka tekintetében szabadságra megyek, de aki tudja, hogy mi ez, hová megyek, aki már volt ott, az tudja, hogy ez egy hatalmas pörgés, szórakozás. ismét…..
Azt hiszem kezdek ismét szerelmes lenni. Ami viszont számomra meglepő, hogy még sosem éreztem ilyet, ilyen vonzalmat, mint most. Pedig van a hátam mögött némi tapasztalat. A múltban volt ez-az. Gondolok itt rövidebb, hosszabb, komolyabb szerelmekre, de azt hiszem, eddig egyik sem ér fel…..
Bakker blogja Szikla 2010.03.30 21:44:37
Mint ahogy azt már jeleztem, elmentem sziklamászó táborba. Ezúton is köszönöm az illetékeseknek, hogy bogarat ültettek a fülembe és így velük mentem én is ebbe a táborba.Minden jól indult. Péntek este fölvett a "kisbusz", elmentünk a megadott helyre, Várgesztesre.…..
Bakker blogja Csütörtök 2010.03.25 22:48:36
Hát igen. Eljött a csütörtök is. Már/végre itt van. Meg van neki a maga kis varázsa, hogy mitől szép, mitől jó, mitől krízis. Többnyire elég nyugis egy nap. De azért még krízis, mivel már alig várjuk, hogy vége legyen, mert holnap már péntek, még 8 óra munka és…..
 Szervusz Kedves Olvasó!Üdvözöllek az én kis blogomon. Engem egyes körökben (főleg a Felvidéken) B@kker illetve Bakker néven ismernek. Az írása mindegy.A mai felgyorsult, elektronizált, digitalizált világban egyre jobban terjednek az elektronikus megoldások, formák. Gondoltam…..
b@kker 2010.03.24 21:58:09
@prohi: Kösziiiiiii :)