Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyhenceg

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem minden étlapíráskor azon tépelődöm: tegyük bele, ne tegyük? Szívem szerint a vendégekre bíznám, hogy a megelégedésük függvényében annyi jattot adjanak, amennyit gondolnak. De ahogy egyre rosszabb felé tart a világ, egyre kevesebb a vendég, illetve aki jön, gyakran…..
Őszintén szólva azt hittem, felhívásom nyomán több reagálás, több értékelés születik majd Esterházy Péter Tompaszöglet c. könyvéről - bár panaszra így sem lehet okom: megjelentek ismertetések, recenziók, helyszíni beszámolók, szép számmal születtek borítótervek. A…..
Fura állításokat tartalmaz Esterházy Péter új könyve, a Tompaszöglet, mely látszólag a lábtengóról szól. Néhány szarvashibára föl kell hívnom az anyaországi és az emigráció igaz magyar olvasóközönségének figyelmét. [...] „Galsai géniusza abban áll, hogy azonosulni…..
nagyhenceg 2009.02.23 13:15:56
@gábornok: Pedig hát gólt szerettem volna rúgni:-)))
Szenzáció! Vagy talán botrány? Mindenki erről beszél! Szükségállapotot hirdettek a könyvtárak. A Nyelvtudományi Intézet válságstábot hozott létre. A kiadó lázasan keresi az író hasonmásait, hogy  a Könyvhéten teljesíthessék a dedikálás iránti növekvő igényeket.…..