Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dius_78

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Pöttyök 2012.02.09 23:18:00
Az gasztrodoktornak igyekeztem megörökíteni a gyerek pöttyeit, mert ahogy ismerem magunkat, mire odaérünk hétfőn, kivételesen egy darab foltja nem lesz az arcán (pedig szinte mindig van, hol egészen halványan, máskor meg ilyen erősen) és megint csak legyintgetést kapok, hogy…..
- Az óév gyökeresen megváltoztatta életünket, hiszen annyi várakozás után, megindult szeretett hazánk megújulása - mondta Tessely Zoltán a Fejér Megyei Hírlapnak.  -  Ezért szeretnék most köszönetet mondani minden jobbító szándékú embernek és közösségnek…..
Bicskei Szó Ellopott takarófedél 2011.11.06 13:40:00
 Ez a lámpaoszlop a Batthyány utcáról a Bicske Tanuszodához bevezető út menti járdán található. Egy Olvasó hívta fel a Bicskei Szó figyelmét arra a balesetveszélyre, amit a lefeszített és ellopott takarófedél hiánya okoz.  Javasoljuk, kérjük a város azonnali…..
Szeretném tudatni az érdekeltekkel, hogy a blognak az Anyukája a közel 4 éves fennállása óta nem először sokallt be annyira, hogy megforduljon a fejében, hogy irányt módosítson, de most először volt annyi bátorsága (dühe?), hogy meg is merte lépni. Régi bejegyzéseim itt…..
Már tudom, milyen érzés a lelki félelmek elernyedése utáni, fizikai fájdalommal járó izomláz. (a blog.hu-val hetek óta nem tudunk közös nevezőre jutni: ha van pár szabad percem, éppen nem akar működni, szolgáltatóváltáson ügyködök, de vagyok annyira hűséges és a…..
Hunor&Minka&Zsigu Hétdolgos 2011.06.12 23:12:00
Dius dobott felém egy virtuális labdát, és bár évek óta kibújok az ilyen feladatok alól, oroszlán lelkem azon húrját pengetve invitált táncba (biztos vagyok benne, hogy mindezt tudatosan tette), melynek nem tudok ellenállni. És akkor itt is az első titok, amit a virtuális létben…..
Hunor&Minka&Zsigu Gyermeknapos 2011.05.29 17:28:00
Mint a házurával már többszörösen megállapítottuk, a mi gyerekeinknek minden nap gyereknap, meg amúgy is, kicsik ők még egy egész napos programhoz (én meg fáradt és önző), így okosszülők módjára este, a nagykádas fürdés közben rávezettük az elsőszülöttet, mihez…..
Hunor&Minka&Zsigu a zárójelekről 2011.05.25 15:05:11
(milyen érvényes lett arcom: két tenyeredzárójelében) (Fodor Ákos) ..
Dius_78 2011.05.26 21:45:00
Bár nagy a szám, újabban egyebet sem lehet tőlem hallani, minthogy semmi másra nem vágyom jobban, mint egy kis gyerekmentes létre, azért mégiscsak volt mit morzsolgatnom, amikor Huncos a buszon ülve nagyfiús integetéssel álcázta könnytől maszatos arcocskáját, Minkus meg üvöltve…..
Szóval a koncert. Meg a beszámoló.Szombaton egész nap gyűszűnyi gyomorral közlekedtem, tényleg mint egy elsőrandis tinilány. Izgultam, hogy Mici ne lázasodjon be (nem tette), hogy Hunor kis orrfújásai ne legyenek többek, mint kis orrfújások (nem lettek), hogy legyen mit felvennem és…..
Nem tudom, mikor lepődtem meg jobban, amikor Hunor lehülyézte a húgát, vagy amikor pár perccel később lerohadtozta.Az igazi pofáraesés azonban akkor ért, amikor Hunor laza csuklómozdulattal képen törölte a szomszédközért eladólányát, mert az arra kérte, ne dobálja a zacskós…..
Hunor&Minka&Zsigu Feldmáros 2011.04.27 20:02:10
Ha ösztönösen élsz, és hagyod a dolgokat maguktól alakulni, valahogy mindig megérkeznek még a fel nem tett kérdésekre is a válaszok. Ha hiszünk és el tudjuk engedni a kétségeinket, a feleletek megtalálnak minket. Mint ahogy engem is az alábbi Feldmár András gondolat:"A…..
Hunor&Minka&Zsigu Húsvét 2011.04.26 13:40:00
Ünnepünk a feltámadás jegyében telt. Testben is és lélekben is megmaradunk most már.Szombaton, míg mi igyekeztünk úrrá lenni a kaotikus állapotokon és sebnyalogatva túlélni, HuncNagyi elvitte egy játszóteres fordulóra a csemetéinket. Persze, képek is készültek a két…..
Hunor&Minka&Zsigu Zanza 2011.04.21 19:07:00
Tegnap megejtettük a kötelező (de minek?, ha köztudottan elévült és már informatívnak sem nevezhető) AFP vizsgálat vérvételét. Persze, nálunk soha semmi sem működhet zökkenőmentesen, a kérőlapról lemaradt pár adat, körtelefonok árán sikerült magamnak utólagosan ráírnom.…..
Amikor már azt hiszed, hogy a gödör alján ücsörögsz és várod, hogy érkezzen az a bizonyos, kiszabadításodhoz nélkülözhetetlen kötélhágcsó, mert most már tényleg jönnie kell, na akkor döbbensz rá, hogy vannak még sötétebb bugyrok is.Az utóbbi időkben hatalmas tehetséggel…..
Csak ámulok-bámulok ennek a szépfiúnak a stílusán, nomeg azon, hogy honnan is vonzza be ezeket, mer' az apja itthon hótziher, hogy nem így beszél velem.Este úgy de úgy megtáncoltatta a meglátogatott barátaink 4 és fél éves Szonjusát, hogy mi csak pillogtunk, aztán kardozott is…..
Két megesett kecskelányunk is súrolja a túlhordás dátumát, de hát ebben a családban ez már megszokott, csak Huncos érkezett naprapontosan, bár ő is kis rásegítéssel.Napok óta lessük a jeleket, csodálattal és sajnálattal nézzük, ahogy egyre nehezebben állnak fel, ahogy…..
Dius_78 2011.03.06 21:43:03
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Hunor gyűlöli a hajmosást. Gyakorlatilag születése óta, túlzás nélkül állíthatom, a két kezem ujjai bőséggel fedezik a hajmosásai mennyiségét. És ez tényleg mindennemű túlzástól mentes. Hogy ez abból fakadhatott-e, hogy kezdő idegeskedő szülőként sikerült majdnem…..
Pár napja még csak egy bátortalanul bájos videóval tudtam dokumentálni Hugica lépegetéseit, mára már egy teljes stábbal lehetne követni girbe-gurba lépteit, eszement futkározásából merész négykézlábra vetődéseit.Mozgásfejlődése napról napra durvul: kezdve azzal, hogy…..