Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SupersonicBand

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az első koncertünk, meg a második is, de akkor haladjunk sorrendben. Az első egy promóciós fellépés volt, melyet a Californiai kiadónk szervezett Santa Monicában. 4 szám akusztikusan, végülis jó volt, de a villanygitárosokat jobban szeretjük.A második a United Magyar…..
Aki most kapcsolódik be a sztoriba, annak pár mondatba összefoglalva:2009ben az amerikai SXSW fesztiválon játszottunk, majd utánna Las Vegasban, Los Angelesben, Hollywoodban és idén is összejött egy koncert sorozat. Most viszont nagyrészt California államban lesznek…..
Lemezbemutató a Gödör Klubban         Töltsd le ingyen telefonodra bluetoothon a Supersonic új albumát:az Elite Properties-t!   Kishazánktól oly messze, az Atlanti Óceánon is túl, de még Texas államon is túl egy hollywoodi kiadó, a 272 Records Hollywood…..
+ egy csomó szuper kép a szörfdeszkások jóvoltából:http://www.szorfdeszka.hu/2009/0402su/index.html - köszi nagyon!..
Szerintem senki sem tol el korrektebbül egy unplugged bulit átállási gondokkal küzdve mint mi, épphogy megérkeztünk, még nappalok voltak az éjszakák és fordítva. Máris a Magyar Rádió 8-as stúdióban találtuk magunkat és az MR2 Petőfi meghívására akusztikus hangszerelésben,…..
Heló! Egy újabb nap Los Angelesben, ami hozta is az új élményeket. Reggel volt idő lustálkodni és ki is használtuk, mert ez a minden este koncert dolog teljesen kiészíti az embert. Los Angeles azért a világ egyik legjobb városa... de most komolyan. Szóval reggel leugrottunk a partra…..
SupersonicBand 2009.03.27 12:44:06
@eribaba: majd most kiderül, mit jelent a los angelesi vállon veregetés:)
Heló! Reggel 8.00 - Úgy döntöttünk, hogy a napot nem lustálkodással indítjuk, hanem kihozunk belőle mindent amit csak lehet. Mindenek előtt hatalmas köszönet a los angelesi Magyar Háznak, és a helyi magyarokank, amiért baromi jófejek voltak és mindenben segítettek. Ez a téma még…..
Hellóóóó! Kezdjük az eseményeket kronológiai sorrendben, ahogy azt szokás Mielőtt elhagytuk Las Vegast, András megmutatta, hogy kell egy óriás félkarú rablóval nyerni! Ami össze is jött, kemény 5 dollárt jelent:) Na, ezután kínkeservesen,de elhagytuk Las vegast és Los…..
A magyar APC a jövő héten lesz egy hónapos, ami remek alkalom arra, hogy összegezzük a tapasztalatokat, értékeljünk eredményeket és beszámoljunk minderről a nemzetközi anyaoldalon. De a statisztikák, a számok unalmasak és lehet, hogy csak minket érdekelnek. Sokkal izgalmasabb, ha a…..
SupersonicBand 2009.03.24 17:03:54
Na hello! Na akkor kezdjük is egy kötelező fotóval, ilyeneket szokás az iwiwre felrakni:) Szóval az úgy volt, hogy felkeltünk és elmentünk egyet hajókázni Velencébe, azaz a helyi velencébe, merthogy itt mindent lekopiztak, amit érdemes megnézni a világon, tehát vannak piramisok,…..
Sziasztok! 2 napos összesített amerikai turnétörténet következik. SUPERSONIC koncert a Rock Bottom-ban, San Antonio Baromi jó koncert volt, minden a helyén volt: a hangosítás, a közönség, a hangulat... minden. És amin nagyon meglepődtünk, hogy a backstage-re vigyázó embertől…..
Az egész este 6 kor kezdődött. 4. napja vagyunk Texasban, és minden simán ment. Voltunk hangszerboltokban, utcai fesztiválon, mexikói kajáldában, sőt már az első koncertünk is megvolt, amikor is bekövetkezett az , amitől mindenki rettegett.A reggel sablonos volt: sörszagúan…..
Heló! Átértünk Austinból San Antonioba. Ott kellett hagynunk a medencés - amerikai filmes - motel thrilleres - nagyon kényelmes motelünket egy másik hasonlóért. Útközben megálltunk kajálni egy igazi mexikói étteremben, mertugye texasban elég erős hatása van a közép amerikai…..
Sziasztok. Hát annyi minden történt, hogy azt se tudom hol kezdjem. Tehát átértünk pár óra alatt Austinba, ami elvileg Texas állam legliberálisabb városa. Ha belegondolok, talán ez igaz lehet. Egy olyan fesztivál zajlik éppen, amelyik nagyságrendileg akkora mint a sziget, csak ez a…..
Na heló. Megérkeztünk Dallasba. El se hiszem. Igazából majdnem klappolt minden. Ezt figyeljétek: megérkezünk a chicagoi reptérre, erre egy rendőrnek öltöztetett beagle elkezd ugatni az András táskája mellett. Jönnek az őrök csapatolstul, nekünk meg kezd földbegyökerezni a…..
SupersonicBand 2009.03.18 13:31:16
@TexasRanger: szeva texas ranger!íme a koncertek listája
Mar 18 2009 8:00P
SXSW 2009 Austin, Texas
Mar 19 2009 8:00P
The Mix San Antonio, Texas
Mar 20 2009 8:00P
SXSW 2009 - Club 115 Austin, Texas
Mar 21 2009 8:00P
THE BIG SPILL ’09 - Rock Bottom San Antonio, Texas
Pontosan egy hét, és ilyenkor már úton leszünk Londonba, ahonnan csöppnyi várakozás után irány Austin. Már eléggé izgulunk. Tegnap lementünk egy utolsót próbálni, csináltunk is pár videót, íme 2 szám Supersonic - Suicidal Teen     Supersonic - Even Before   ..
Megmondom őszintén, egy kicsit megzavarodtunk. Tudjátok az van, hogy hosszú ideje dolgoztunk az - Elite Properties -új albumunkon, és az első véleményeket majd csak 2 hét múlva vártuk, amikor hivatalosan megjelenik. Kaliforniában. Tegnap kaptunk egy levelet, hogy "ugye tudjátok…..
SupersonicBand 2009.03.04 14:58:03
@ff48bp: Hát, ez eddig sem volt terv, és valószínűleg így is marad. Biztos egyszerűbb lenne magyar szövegekkel "befutni" itthon, de akkor meg fordíthatnánk át angolra, ha külföldi koncertre megyünk, és az az igazság, hogy most többet játszunk külföldön, mint itthon:)
Vannak azok a kérdések, hogy mit vinnél magaddal, ha egy lakatlan szigetre mennél. Meg, hogy mit vinnének a szőkék magukkal, meg az is, hogy mit nem vinnél semmiképpen magaddal. Ezen kérdések általános válaszaiból okulva ( sör, karton sör, magazinok, stb ) elkészítettük a mi…..
Mármint reméljük nem Ádámból, a basszerosunkból, hanem ezekből a fotókból. Meg végülis nem is cserebogár, hanem a  hamarosan megjelenő albumunk, az Elite Properties borítója. Bár semmi nem látszik, de hosszas bíztatás után kávbojos árussá változtattuk szegényt :) 1:…..
Sziasztok! Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert nemsokára indulunk egy amerikai turnéra, és megosztjuk veletek mit látunk, érzünk, iszunk, eszünk, stb. Minden nap töltünk fel videókat, képeket , élménybeszámolókat , meg mindent ami belefér. Hatalmas szerencsénk van, és ez egy…..