Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bengáli tigris

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezekben a posztokban olyan filmekkel foglalkozom pár szó erejéig, amik jobban sikerültek, mint az alapanyagukként szolgáló könyv. Az általános és (általam is elfogadott/tapasztalt) nézet, hogy a könyv mindig jobb, mint a film, de véleményem szerint van kivétel, nem is kevés. Nem is…..
Úgy látszik, hogy a hetedik kerületi önkormányzat elirigyelte az ozorai eredményeket és támadást indított a belvárosban szórakozó überdeviáns hippik ellen is. A hatásvadász cím és bevezető után a(z általam ismert) tények következnek. Az esetről, ami csütörtökön…..
bengáli tigris 2012.08.25 18:27:52
@franczferencz: téli kertemről van szó: dohány kazinczy sarok
A rengeteg anomália ellenére naiv utasok mindig találnak újabbakat, ha a BKV hajójáratáról van szó. A Rómain például egy szállodahajón keresztül lehet csak megközelíteni a menetrendszerinti járatot. Oda viszont nem engedik be az embereket, egy felirat szerint majd kijön a matróz,…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
bengáli tigris 2012.07.08 11:33:55
@Anti Anyag: Nem szocializmusra gondoltam, 800 ft-ért is turistahajókázókkal lesz tele a kis vizibusz, mert a turista hajójárat 1300 vagy 1800 ft(honlapon az is)
Nem bántani akarom a nyugdíjasokat, és rájuk verni 800 ft-ot mondjuk az elképzelésed szerint a dupla jeggyel, hanem hogy ésszerűen intézni a be-kiszállást, ne lehessen körözni.Ők hétköznap és hétvégén is ingyen utaznak, ezen nem változtatna. Egy csapásra megváltozna az utazási terv, ha a végállomáson ki kellene szállni és mondjuk ugyanúgy sorbanállni újra a beszálláshoz - akkor csak a célforgalom menne a végállomásra - ergo muszáj kiszállni előbb annak, aki várost néz. Így eloszlana-megmozdulna a fluktuáció a hajón, és nagyobb esély lenne felkerülnie mindenkinek. Nem vagyok híve a "sokakat érdekel, akkor megemeljük az árat" elvnek mert ez a magyaros mód, és lássuk be nagyon elcseszerintették így, nagyon gáz lenne bejelenteni a tévében a július 1-jei indulás-HURRÁZÁS után, hogy hölgyeim és uraim, nagyon népszerű a hajó, így úlius 15-től mindenkinek fizetni kell mégis, és a dupláját! ezt semmiképpen. max jövőre át lehet alakítani.
A Duran Duran viszonylag trendivé vált az utóbbi években, de ez nem azt takarja, hogy ők mentek volna a zeitgeist után, hanem a zeneipar újrahasznosítási-láza jutott el afelé a szintipop-new wave-ig, amit ők csinálnak. Ebből persze Magyarországon semmi nem látszik, itt épp…..
Akármennyire ragaszkodik ahhoz a Szent István Bazilika, hogy az esténként a lépcsőjén üldögélő, szerintük odavizelő turisták miatt van szükség a műemlék körbezárására, egy ilyen építkezésnek azért üzenetértéke van. fotó: Smiló Dávid Például azt lehet vele…..
Kapanyél Virágzik a Tisza! 2012.06.14 09:35:00
Minden évben így június közepe táján csodálhatjuk meg a kérészek csupán néhány napig tartó különleges násztáncát. Az egykor Európa szerte elterjedt faj mára a kontinens legnagyobb részéről eltűnt. Hazánkban nagy tömegben már csak a Tiszában és mellékfolyóiban él.…..
bengáli tigris 2012.06.14 23:13:58
@Zsalugater: A májusi cserebogár teljes átalakulással fejlődik ki — a Kárpát-medencében 3, hidegebb vidékeken 4 év alatt.
Csak hogy pontosítsuk a "hülyeségeket". És az azonnali leszólásokat.
A múlt héten egy kereskedelmi rádió beszélgetős-hülyéskedős műsorában a házas pasikkal viszonyt folytató nők témáját feszegették. Na jó, nem feszegették, inkább felületesen érintették.Ha jól emlékszem, valamiféle felmérésre hivatkoztak, amelynek lényege az volt, hogy…..
Nívó Hol a magyar paradicsom? 2012.02.25 22:26:00
Elküldött ma a párom a Tescoba, hogy vegyek a gyerekeknek (többek között) konzerv paradicsompürét, mert nagyon szeretik a paradicsomos húsgombócot. Szétnéztem a polcon, rengeteg féle volt: Leginkább fémdobozos vagy tetra pack csomagolásban, 150 és 380 forint között (500g-os…..
bengáli tigris 2012.02.26 20:55:13
@Pinka-Panka: Igen a paradicsom evését -ivását gyakoribbá tenném , főleg a gyerekeket rászoktatni.
Csak úgy enni( só nélkül!) nyáron szomjoltónak.

megérezni az illatáról ami finom napsütötte érett.
bengáli tigris 2012.02.26 20:58:39
@ökörpöröly: ajj igen, gazpacho, finom is az. Majd nyáron persze...
bengáli tigris 2012.02.26 21:07:50
@ökörpöröly: Nyugat-Afrikai raguba is remek az Aranyfácán --jut eszembe... Meg a sok indiai curry-be, vajjal, ahh...
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
December 4-ig még látható a Kiscelli Múzeumban a "Korszerű lakás, 1960: Az óbudai kísérlet" c. kiállítás. Pont a lakótelep szó maradt ki a kiállítás címéből, jelezve: itt nem egy dögunalmas panel lakótelepről van szó, hanem egy egyedi építészeti kísérletről. De mi teszi különlegessé ezt a néhány…..
Kedves Praxis blog!   11 éves lányomat március 16-án műtötték, kivették a manduláját. A műtét rendben zajlott, a doktor úr, aki végezte, nagyon kedves volt és nagyon aranyos, nyugtatgatott a beavatkozás előtt, őszintén biztos az agyára mentem, de komolyan aggódtam. Szóval…..
A tér a nevét 1932-ben kapta. 1954 és 1961 között épült fel a környéken az első lakótelep jellegzetesen szocreál stílusban, a mai metróállomással átellenben, a Kerepesi út és Pillangó utca mentén. A csendes, kertvárosias, „peremvidéki” jellegű tér a 2-es metró…..