Regisztráció Blogot indítok
Adatok
döm-dö-döm

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár szakítós blog vagyunk, most egy összejövésben segítünk. Vagy nem. A kép innen Három az egyben  Szereplők:  halódó majd halott házasságban élő nő       házasságban élő pasi (szerető)       lakatrandis…..
Egy mondat: Próbáltuk, de nem nagyon ment. Rémültek voltunk, hogy tönkre mennek a családjaink, vágytunk egymásra, de nem volt szabad. A kép innen Ilyen is van, szép szakítás.   Persze már látom az MNK-zós kommenteket, de hát ez van.   Közel 20 éve élek…..
döm-dö-döm 2009.03.09 12:15:09
@csutkababa: igen voltak már próbálkozások előtte is.

De tényleg nem mindegy, hogy eleve az a feltételezés, hogy én csinálok valamit rosszul, nem vagyok már jó nő stb, vagy tudom, hogy bizony engem lehet így is szeretni, kívánni stb. Az persze világos, hogy az önértékelési zavarokat nem feltétlenül a férjem okozta, de talán segíthetne túllenni rajta. Na ez az ami nem nagyon megy.
döm-dö-döm 2009.03.09 12:19:19
@The King: a kettő nem zárja ki egymást
döm-dö-döm 2009.03.09 12:28:21
@The King: pont ezért igyekszem nem túl sokat gondolni rá, de ha már mégis, akkor meg szép, nincs mit tenni :)
 Ugyan egy év telt már el ama nevezetes népszavazás óta, de az utóbbi időben annak értelmezése többször is napirendre került, leginkább a miniszterelnök jóvoltából. Gyurcsány Ferenc aktuális turnéján  hivatkozott rá abban az összefüggésben, hogy ez volt az a…..
döm-dö-döm 2009.03.08 21:55:26
@mrs. white: ja privatizáció során kéretik bejelölni a párt preferencia is. Ha pedig tulajdonosváltás történik és ezzel oldalcsere is? Magyar Hírlap?
döm-dö-döm 2009.03.08 21:57:50
@sourcerror: igen, például így. Amerikában szerinted hogyan jutottak odáig, hogy Obama lehetett az elnök?

A + diszkrmináció még mindig olcsóbb megoldás, mint a segélyezés, rendfenntartás stb
Igazán érdekelne, egy csomó embernek miért jó az, hogy másnak rossz. Néplélek, közös rossz nevelés, vagy egyszerűen csak annyira szegényes érzelemvilág, hogy tényleg nem tudnak másnak örülni - vagy ez a három kombinálva. Íme a legújabb példa.Az index utánajárt, valóban…..
Az alkalmi munkavállalói könyvvel sok visszaélés történt a közelmúltban, főként az eltüntetős tinta trükk került a köztudatba. De mi a helyzet, ha valaki jogszerűen próbálta alkalmazni, és mégis megbüntetik? Kedves Zugügyvéd!2008. június elején mikro-vállalkozású…..
döm-dö-döm 2009.03.06 18:19:40
@HeRo: ezt jól összeszedted :)

Tényleg idegesítő, hogy sokan csak hajtogatják a magukét - sokszor akár az adott poszttól függetlenül is.

Jelen esetben Zoltán magába néz, megállapítja mi történt valójában, majd fizet, vagy keresi az igazát :)
A munkahelyi kapcsolatok igazi nagyágyújával van dolgunk. A lány az első munkahelyén 3 hónap alatt majdnem mindenki szívét megmozgatta. Figyelem: hosszú történet. Sziasztok! Régóta követem a blogot, minden este megnézem, hogy milyen új történetek vannak fent, általában el is…..
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
döm-dö-döm 2009.02.26 14:14:08
@Bamba Barack: pl azért jó ilyet adni, hogy ne felejtsem el befizetni, vagy a számla kézhezvétele és fizetési határideje között nem tartózkodom itthon stb
én mindent neten utalok, ami nem csoportossal megy - inőnként ez sem nagy élmény, közelít a postás sorbanálláshoz
A végzett közgazdász és az orvostanonc egymást lenéző kapcsolata.     A kép innen   Elaludtam, bocsánat.   Sziasztok! Miután végigolvastam a könyvet, rájöttem, én is gazdagíthatnám az oldalatokat. Még az egyetemen történt meg velem a…..
döm-dö-döm 2009.02.25 14:09:28
@Gabicica [az élet szép.... majdnem]: szóval: Apeh, rendőrség?
döm-dö-döm 2009.02.25 14:11:45
@Timothy James McVeigh 168 : 1 ~ O.F.F.: otthon kell dolgozni :)

bár néha saját magam vagyok a legrosszabb főnök. de azért tudok engedékeny is lenni :)
döm-dö-döm 2009.02.25 14:14:41
@Timothy James McVeigh 168 : 1 ~ O.F.F.: az én "főnököm" azt mondja, mára elég a pihiből :(
Persze férfi mondta nőnek, és alapvetően egy kapitalista birtoklási vágy az előfeltétele.Gyakorlat teszi a mestert, avagy az eddigi legócskább mondat, amit férfi szájából hallottam:Tamás több mint 2 évig minden alkalommal, amikor találkoztunk azt bizonygatta, hogy Ő csak engem…..