Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezer éve a padon

11 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszas fotóválogatás és várakozás után végre összeállt a tavaszi Critical Mass fotóanyaga. A beérkezett fotókból kiválasztottuk a 3-3 szerintünk tartalmilag és minőségileg legjobb, legkedvencebb képet. Szavazzatok péntekig, szerintetek ki legyen 2010-ben a CM chic- arca? A…..
ezer éve a padon 2010.05.14 10:35:37
A tükörből tudjuk: Apa nem hord papucsot! (Mielőtt még páran beírják: a kép címét a beküldő adta.)..
Ki a túrót érdekel valami, ami egyszerűen „csak” jó volt, nincs benne meghalás és feltámadás, számok, pulzusok, se kutya, se gyerek. Hát ezért nem írtam a tavalyi T100-ról beszámolót. Az idén ismétlődött a tizenóra jó érzése, és bár kutya volt kettő is, az…..
ezer éve a padon 2009.08.20 13:52:13
2 napja vagyunk a szigeten.Bejövetelnél volt egy para, mert azt hittük ellopták az egyik táskánkat, de mikor megláttuk egymást kiderült, félreértettük egymást és nem lopták el.9 ft a kifli az ósenbe.-1 napon még elszólták magukat az Egészségügyi Bázisban, a H1N1 (vagy melyik…..
Plurk-on utána tudnék keresni, pontosan mikor is történt az, hogy málna evés közben "nekünk támadt" egy bácsi az agancsos botjával. Épp, szokásos módon kemotaxissal útban voltam a Tesco felé, mikor egy nagyobb inger hatására, visszafordultam és mondtam tesómnak,…..
Ezt a bejegyzést azoknak írom, akik figyelték az elöző blogomat.Újra kezdem a blogolást pár változással, összeszedettebb és nyíltabb leszek mint valaha. Kezdek kikerülni anyukám hatása elől ezért nem kell attól félnem mikor készít ki a kattogásával mikor épp nem tetszik neki…..
Az előbb felcsöngettek hozzánk, de nem szólt bele senki.Lám lám nem csak engem visel meg a folyamatos veszekedés...
MEGHÍVÓ   Kedves Tulajdonostárs!   Értesítjük, hogy június 27-én(szombaton) 18.00 órától gyűlést tart  társasházunk az  ’A’ lépcsőházban,   melyre Lévai Sándorné vagy Istvánné* közös képviselőt  meghívtuk.   A…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
A 2008. január 1-jétől hatályba lépő jogszabályok értelmében, a 2008-as felvételi eljárásban a következőképp alakul alapképzésre és egységes, osztatlan képzésre való jelentkezés esetén a pontszámítás: A felvételi pontok kiszámításánál kétfajta számítási…..
Földiek Keresőkifejezések 2 2007.06.13 13:16:00
Ha böngészgetem a statisztikákat mindig a keresőkifejezéseken borulok a legjobban. Ebből már korábban is csináltam egy összeállítást. http://foldiek.blog.hu/2007/04/20/keresokifejezesek_2007 Az elmúlt 30 nap első öt helyezetét és a legfurcsábbakat szedtem csokorba. A…..
Földiek Szökőkutak 2007.06.13 12:37:00
Kevés kisváros dicsekedhet el avval, hogy két szökőkútja van és emellé még van egy vízköpője is. Orosháza igen. Nem volt ez mindig így, pedig régebben is két szökőkutunk volt, aztán megint csak egy és most újból kettő! Ráadásul nincsenek is messze egymástól.Az Árpád…..
ezer éve a padon 2007.06.13 13:07:33
KD, ma a gimi előtt van egy lekonyuló félben lévő fallikus szimbólum de egy nagyon nagy blogol.hu/pikz/oroshazisag/26912.jpg . Lehet ezek ilyen orosházi perverziós dolgok?
Szerintem a talpi előtt az még ott van, csak víz nem jön belőle.
Az OTP-vel szemben gombák voltak régen azokat szerettem. (bár a gomba is bizonyos kulturákban fallikus szimbólum).
Földiek Nagy disznók 2007.06.11 10:00:00
Na, ez most tényleg egy nnaggyon nagy disznó.A Hogzillából  horrorfilmet csináltak. De afolytatás még nagyobb lehet: Találkozás aSzörnydisznóval. Egy 11 éves fiú egy pisztollyalpusztított el egy vaddisznót (mely testét sörte borítja és a belőle kiömlő vér a vadvér), az…..
Hampel Kati divatterzővel és exkluzív üzlettulajdonossal még tavaly találkoztam egy apróhírdetésben, a Magyar Demokratában. Rákerestem és megtaláltam a ruháit, amit váci utcai üzletéből megvásárolhatunk, ill. kölcsönzhetünk is. Az az igazság, hogy  a XIX. század és a…..
Földiek Hétvégi programajánló 2007.06.07 16:47:00
• Mátrai Sándor Stadion, június 9, szombat 18:00Orosháza FC-Kecskemét, NB II-es labdarúgó mérkőzésbelépő: 700.-, diák, nyugdíjas: 500.-• Nagyszénás, Club La Bamba, júni 9, szombatPlaymate párbaj party. Jobb sarokban: Cser Franciska, ball(így írták a plakátra:)…..
ezer éve a padon 2007.06.10 22:57:04
ezer éve a padon 2007.06.11 11:52:50
Orosházán, a Könd utca, Táncsics utca sarkán található, a kisvíztorony tövében elkerített Kútmúzeum, állandó kiállítással. Bemutatták a Másfélmillió lépés Magyarországon, vagy a Kerekek és lépések (már nem emlékszem) sorozatban. Orosháza látványosságai közé…..
Orosháza Meseíró pályázat 2007.06.07 14:34:24
Meseíró pályázat! Köszönjük a gyermekeknek a beérkezett alkotásokat! Folyamatban van a kiértékelés.Jelenleg a díjak készülnek, várhatóan június közepe körül kerül sor a díjkiosztóra. Köszönjük a szponzoroknak a segítséget,…..
Események Esik az eső, hideg van. Tegnap jött velem szembe egy néni, és betakarta az egész járdát, szó nélkül kikerültem, és letértem a járdáról, de éreztem a tekintetében, hogy a mai fiatalok mennyire figyelmetlenek. Ment az utcán egy férfi egy nővel. A férfi elsodort egy…..
Esik az eső, vizesek az utcánk járdái...
Szükségszerű volt, a nagy információ áradat miatt egy új link létrehozására.Mivel már D.L. is egyre többet jelentkezik az utcán és az mindig valami esménnyel jár (káromkodás, dünnyögés), a kert is kezd kivirágozni a városban, és számos bizonyíték van arra nézve, az utca…..