Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leveleket

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
A Promod, amely a nagycombú nők egyik legjobb érdekbarátja, megint több színben árul vékony szövetből tavaszi nadrágokat 55% lenből, 45% pamutból. Barna, fekete, fehér és szürke színekben 5490 forintért. Melegebb időben felhajtható és az oldalán található gombokhoz…..
Szabó György Rettenet 2009.04.18 21:26:00
„Holokauszttagadó demonstrációt tartottak szélsőjobboldali nézeteket valló szervezetek, köztük a Magyar Gárda 60 fős egysége szombat délután a budai Várban, a német nagykövetség előtt. Egy nappal a holokauszt emléknapjához kapcsolódó Élet Menete rendezvény előtt…..
leveleket 2009.04.19 16:27:30
@Eitan ben Abram: Megríkattál.A tehetetlenség, hogy egy semmi, egy nulla fiatal ezt teheti egy idős emberrel.És ez nem egyszeri eset lehetett.Szeretném megölelni ezt a nénit, és a többit is, akiknek ezt kell látniuk, hogy ujra bakancsosok menetelhetnek Pesten büntetlenül.Szegény Édesapám megdöbbenve látta, mikor először árpádsávos zászlót vettek elő egy tüntetésen. Akkor még tagadták, most büszkén lobogtatják."Már megint kezdik?" Nyögött fel..
 A Fővárosi és Legfőbb Ügyészség egyelőre nem vizsgálja az ügyet, és eddig feljelentés sem érkezett azzal a képpel kapcsolatban, ami a Magyar Fórum múlt heti címlapján jelent meg. Az ugyanis Surányi György fejét egy hatalmas sárga csillag közepén ábrázolt. A…..
leveleket 2009.04.07 11:31:41
@Sturm und durung: Drága Uram-Hölgyem! Szegény Édesapám szavait hallom Öntől. Békés, jóindulatu ember volt, de sokszor mondta: egy legyet nem tudnék agyonütni, de ha ez egyszer elém kerülne.. nem állok jót magamért.Megdöbbenve hallotta, mikor ezek a hangok, nézetek, amiket gyerekkorában hallott, újra előjöttek.Nagyon sokan a családból elpusztult e nézetek miatt. Judit
Társbérlő Vécépapír 2009.02.21 13:02:00
 Megfigyeltem, hogy az albérlet egyik legfájóbb pontja a retyópapír. Ha elfogy, akkor nincs, és kész. Ha én nem veszek, akkor soha többé nem lesz. Mártírkodom, igen. Próbáltam a "mindenkinek saját vécépapírja van" módszert, de ott volt nagyon ciki, amikor az…..